Viorel Lis a fost operat, dar nu a scăpat de probleme: „Mi-a zis doctorul că…”

Publicat: 09/01/2018 | 14:14

Viorel Lis a fost operat, fiindu-i salvată astfel viaţa, dar soţul Oanei Lis nu a scăpat de tot de problemele pe care le are cu sănătatea. Medicul i-a transmis clar lui Viorel Lis că trebuie să ţină regim, el având diabet.

„Operaţia a fost excelentă pentru mine, altfel nu ştiu dacă mai trăiam, dar mai sunt probleme cu… Am diabet. Mi-a zis doctorul că dacă nu mă ţin de regim am probleme, deci trebuie să ţin regimul. Am slăbit mult”, a declarat Viorel Lis la TV.

Viorel Lis a mai spus şi că nu stă prea bine cu banii, în ciuda faptului că a fost Primarul General al Capitalei. „La funcţia mea, toţi ştiu că am bani… Nu prea am. La pariuri mai joc, nu mai joc la altceva”, a mai declarat Viorel Lis.

Viorel Lis a suferit, recent, o operaţie de colecist la Spitalul Floreasca. Intervenţia chirurgicală a durat o oră şi jumătate, din cauza unor complicaţii. Viorel Lis a ajuns din nou la spital după Revelion. De când a fost operat, fostul primar al Capitalei a slăbit nu mai puţin de 12 kilograme. Viorel Lis are voie să mănânce doar carne de pui şi câteva produse lactate, însă este mulţumit că s-a operat deoarece risca să moară dacă ar fi continuat pe acelaşi drum. Oana Lis i-a fost tot timpul alături şi este foarte îngrijorată pentru el.

Citește și...