Viorel Lis, de urgență la spital. Cum a fost surprins fostul primar al Capitalei

Publicat: 27/04/2018 | 08:44

În vârstă de 74 de ani, problemele de sănătate ale lui Viorel Lis s-au înmulțit în ultima perioadă. Fostul edil al Bucureștiului a mers la spital, după ce s-a simțit foarte rău. Soția lui a fost cea care l-a însoțit și a transmis un mesaj emoționant care are legătură cu el.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ: Viorel Lis a suferit un accident vascular cerebral! Ce se întâmplă în aceste momente cu fostul edil al Bucureștiului

Oana Lis l-a însoțit pe soțul ei ieri dimineață la spital, după ce durerile de cap l-au copleșit pe acesta. Așezați pe scaune pe hol, vedeta a făcut un selfie. În timp ce ea a privit spre camera telefonului, Viorel Lis avea capul plecat, afectat de tot ce i se întâmplă.  Imaginea emoționantă a fost făcută publică împreună cu un mesaj în care Oana Lis îi demonstrează că încă își păstrează jurămintele făcute în ziua nunții respectiv: “îi va fi alături la bine și la greu”.

 “Dimineața mea (n.r.: ieri) a început așa… cu Vio la neurolog, pentru că îl cam durea capul… așa cum am promis la căsătorie… la bine și la greu”, a scris Oana Lis pe pagina ei de Facebook.

Prietenii virtuali ai cuplului au rugat-o pe Oana Lis, care merge cu crucea soțului în mașină, să îi transmit urările lor de bine.

“Îl îmbrățișez cu drag, multă sănătate și ție, putere”, “De asta te iubesc eu pe tine. Bravo, frumos, scumpo!”, “Tot respectful! Multă sănătate, domnule Lis”, “Oana, nu-l mai publica în astfel de condiții, nu este demnitos și nu-l ajută… îți doresc forță fizică și psihică”, “Multă sănătate și mai ușor cu 7ari (n.r.: jocurile de noroc), că provoacă migrene” sunt cinci dintre mesajele lăsate de susținători pe cunoscuta rețea de socializare.

Viorel Lis, operat de urgență la finalul anului trecut

Vă reamintim că Viorel Lis s-a operat de colecist în luna noiembrie a anului 2017. Intervenția chirurgicală a fost extrem de delicată.

Citește și: Oana Lis, în lacrimi la TV. Ce i-a spus Viorel Lis înainte să intre în sala de operaţii: „Ne-am luat la revedere ca şi cum…”

 “S-au crucit și medicii când au văzut ce am în mine. Sper să depăşesc această perioadă, nu mă simnt foarte bine. Acum, încep să obosesc destul de repede, nu mai am energie. E destul de dificil pentru mine. Uneori simt că rămân fără aer”, a declarant Viorel Lis în cadrul unui interviu acordat pentru Spynews.ro.

Oana şi Viorel Lis sunt împreună de la sfârşitul anilor ’90 şi formează unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbizul din România.

Citește și...