Viorel Lis își tratează depresia la păcănele! ”E greu să aibă viață de pensionar”

Publicat: 29/10/2018 | 19:27

Oana Lis a mărturisit că își duce soțul la păcănele pentru a-și tratat depresia. Motivul ar fi că fostul primar al Capitalei nu-și poate accepta viața de pensionar. 

Nu mai este pentru nimeni un secret că viciul cel mai mare a lui Viorel Lis (74 de ani) rămân păcănelele. Doar că nimeni nu știa că tocmai soția lui este cea care îi întreține această plăcere pentru a-l scăpa de plictiseală, spunea ea.

Când viața îți dă lămâi! Măcar să-ți dea cinci!”, a scris nevasta lui. Iar ieri, ea a postat alt mesaj în dreptul unei fotografii cu Viorel, la sala de jocuri: ”Pentru că acasă îl luaseră depresia și gândurile negre, l-am adus pe Vio unde-i place lui, la joacă, pentru că îl înțeleg. E greu pentru un bărbat activ, care a muncit mult la viața lui, e greu să aibă viață de pensionar. Păi nu sunt eu o soție bună și înțelegătoare?”.

Viorel Lis a trecut, în ultimii ani, printr-o serie de probleme de sănătate.

Anul acesta a suferit o operație de colecist, iar în 2017 a avut un atac cerebral, care era să îi fie fatal. Însă medicii, dar și soția lui, Oana, l-au ajutat să se refacă rapid. Vara aceasta, celebrul cuplu a bifat o vacanță la Mamaia, unde cei doi s-au bălăcit ca niște copii.

După vacanță, Lis a revenit și în sala de jocuri, fiind fotografiat de partenera lui de viață în timp ce se concentra să dea din nou lovitura pentru a-și rotunji pensia, de 3.300 de lei.

 

Citește și...