VIORICA de la Clejani a dezvăluit alimentul minune care a ajutat-o să slăbească:”A trebuit să consum…“

Publicat: 17/10/2017 | 15:06

Viorica de la Clejani este mulţumită de noua ei siluetă, după ce a slăbit considerabil. Din cauza problemelor de sănătate, vedeta a fost nevoită să ia măsuri drastice, iar acum a dezvăluit alimentul minune care ajutat-o să dea jos câteva kilograme bune.

Cântăreaţa a renunţat la alimentele nesănătoase şi a început să bea un suc minune care a ajutat-o să scape de multe kilograme în plus.

”În ultima perioadă nu m-am simţit prea bine şi a trebuit să iau nişte măsuri radicale. Am avut transaminazele mărite. A trebuit să consum mai multe fructe, ceea ce eu nu prea mâncam. Am auzit şi eu acea sfeclă roşie, un măr, morcov, ţelină. Şi de nu am băut la suc din acesta. Nu urmez niciun tratament, doar am schimbat puţin alimentaţia din viaţa mea. Ioniţă nu ştia că eu coboram la ora 2 noaptea şi rupeam frigiderul în două.”, a declarat Viorica de la Clejani.

Numeroase persoane i-au transmis Vioricăi de la Clejani că este foarte frumoasă după ce a slăbit. “Cât de mult ai slăbit”, “Ce bine îţi stă după ce ai slăbit!”, “Aţi slăbit, felicitări! Foarte frumoasă şi cu o voce minunată” sunt numai câteva dintre comentariile fanilor.

Citește și...