Viorica de la Clejani a slăbit enorm şi vrea să îşi păstreze cât mai mult talia de viespe! Ce va mănâncă artista în perioada sărbătorilor

Publicat: 23/12/2017 | 20:46

Încă de astă vară, Viorica de la Clejani s-a pus pe topit kilograme, iar greutatea la care a ajuns este una de invidiat! Şi, deşi, urmează zile extrem de tentante din punct de vedere culinar, cunoscuta cântăreaţă nu are de gând să pună în gură bucate tradiţionale, pline de calorii. Mai mult, ea le-a dezvăluit fanilor cum îşi ţine kilogramele în frâu.

În timp ce în bucătăriile unora dintre vedete miroase a sarmale, piftie, salată de boeuf, cozonac sau cârnaţi afumaţi, la Viorica de la Clejani se simte aroma unor legume delicioase înăbuşite la cuptor. Pe o reţea de socializare, vedeta a spus că va înlocui friptura de porc cu cea de pui. Toate astea atât din dorinţa ei, cât şi a soţului său, Ioniţă de la Clejani, şi a copiilor: Margherita şi Fulgy.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Primele declaraţii. Margherita, despre relaţia cu prezentatorul TV: ”Am ieşit împreună…”

Mai mult, Viorica de la Clejani a declarat că în zilele care vor urma, ea nu va mânca deloc carne.

„Iar eu o să mănânc legume goale. Dacă vreţi, puteţi adăuga câteva cubuleţe de cartofi”, a spus cunoscuta cântăreaţă pe internet.

Citește și...