Viorica de la Clejani nu se mai opreşte din slăbit! Abia acum a spus ce-a făcut: „La ora 2 noaptea rupeam frigiderul în două…”

Publicat: 10/01/2018 | 16:48

În ultima perioadă, Viorica de la Clejani a slăbit destul de mult şi pare a fi complet schimbată. Dacă până acum nu era deloc deranjată de kilogramele în plus, iată că situaţia s-a schimbat. Cântăreaţa şi-a schimbat radical regimul alimentar din motive de sănătate.

De ceva vreme, Viorica de la Clejani a renunţat la alimentele nesănătoase şi a început să consume în mod regulat un suc natural, care a ajutat-o mult să slăbească. Din cauza activităţii pe care o are, starea de sănătate a cântăreţei s-a înrăutăţit, oboseala s-a acumulat, iar nopţile nedormite au avut urmări.

Viorica de la Clejani a slabit foarte mult.
Viorica de la Clejani a slabit foarte mult.

Vedeta a dezvăluit ce dietă ţine în prezent: „În ultima perioadă nu m-am simţit prea bine şi a trebuit să iau nişte măsuri radicale. Am avut transaminazele mărite. A trebuit să consum mai multe fructe, ceea ce eu nu prea mâncam. Am auzit şi eu acea sfeclă roşie, un măr, morcov, ţelină. Şi de nu am băut la suc din acesta. Nu urmez niciun tratament, doar am schimbat puţin alimentaţia din viaţa mea. Ioniţă nu ştia că eu coboram la ora 2 noaptea şi rupeam frigiderul în două”.

 

Citește și...