Viorica şi Ioniţă de la Clejani erau aşteptaţi să susţină un recital în cursul zilei de duminică, însă nu au mai ajuns pe scenă dintr-un motiv incredibil. După ce au avut un spectacol în Spania, cei doi artişti au revenit, urgent, în România.

Însă, pe aeroport, au constatat că nu au ajuns şi instrumentele. Motiv pentru care s-au văzut nevoiţi să anuleze spectacolul. Prin intermediul contului personal de socializare, Viorica şi Ioniţă de la Clejani s-au scuzat pe motiv că nu au putut onora invitaţia la <<Ziua Comunei Limanu>>.

„Am primit cu bucurie invitaţia de a cânta pentru voi la spectacolul <<Ziua Comunei Limanu>>, însă din păcate nu am putut urca pe scenă din motive ce nu au ţinut de noi. Trebuia să ajungem duminică la Limanu după un concert în Spania, totul era pregătit pe scenă, însă instrumentele nu au mai ajuns cu avionul.

Am fost nevoiţi să rămânem în incinta aeroportului pentru a remedia situaţia incomodă în care am fost puşi. Şi cum fără instrumente nu putem să vă încântăm, vă cerem scuze că muzica noastră nu a putut ajunge la voi. Instrumentele au ajuns azi, 13 Septembrie”, au anunţat artiştii pe contul personal de socializare.

Citeste despre:viorica si ionita de la clejani, viorica si ionita de la clejani concert, viorica si ionita de la clejani instrumente pierdute


Share On Facebook