Vladimir Drăghia, detalii neştiute despre naşterea fiicei sale: „Au fost surprinse doamnele de acolo”. Urmează botezul Zorei

Publicat: 20/10/2017 | 13:01

La aproape patru luni de când a devenit tătic, Vladimir Drăghia a vorbit despre ziua în care Alaia Zora a venit pe lume, dar şi despre relaţia pe care o are cu femeia iubită. Actorul a făcut mărturisiri sincere atât despre nuntă, cât şi despre botezul fiicei sale.

În cadrul unui interviu emoţionant, actorul a vorbit despre relaţia pe care o are cu mama fiicei sale, dar şi despre cum i s-a schimbat viaţa de când s-a născut Alaia Zora. Vladimir Drăghia a mărturisit că fost în sala de naşteri şi a văzut-o pe fetiţa lui încă de când a venit pe lume.

Întrebat despre căsătorie, carismaticul actor a spus: „pas!” şi a argumentat că nu crede în această intituţie, dar şi că venirea pe lume a unui copil e mai importantă decât un certificat de căsătorie. Vladimir Drăghia şi partenera lui îşi vor creştina mica prinţesă peste o săptămână. Toate astea la insistenţele bunicii starului. El a spus că au chiar şi un naş pentru Zora.

„Cea mică s-a născut la o zi distanţă de ziua iubitei mele. (…). Cum s-a schimbat relaţia… Păi, având în vedere că suntem de un an şi ceva, nu pot să spun că ne-a dat peste cap, pentru că îmi doream asta (…). Nu a fost planificat (n.r.: venirea pe lume a fiicei sale), dar bine că s-a întâmplat. Nici nu am apucat să ne obişnuim unul cu celălalt, că a şi apărut Zora. (…). Am fost inclusiv în sala în care s-a născut, au fost surprinse doamnele de acolo (…). Mă implic cât pot, când are nevoie sunt acolo, s-a prins că nu mă pricep la băiţă. Am fost cu ea la mare când a împlinit o lună. (…). Nouă ne-a fost puţin frică (…), dar ne-am descurcat. (…). Dar, într-adevăr se pune problema: crezi că ai face faţă? (…). Cred că e cea mai bună variantă să rămânem cu un copil, iar mai târziu, ne vom decide. (…).  Mai oficial decât un copil, ce poate fi? Eu nu cred în instituţia căsătoriei (…). Iubita mea e la fel ca mine, nu are nicio problemă cu asta. (…). Clar nu o să mă căsătoresc niciodată, nu cred în căsătorie. Botezul se va întâmpla, după ce m-a sunat bunica de vreo trei ori. (…). Peste o săptămână (n.r.: va avea loc botezul), avem un naş.”, a declarat Vladimir Drăghia în cadrul emisiunii „Vorbeşte Lumea”.

Alice şi Vladimir Drăghia au devenit părinţii anul acesta. Alaia Zora  s-a născut pe 9 iulie 2017.

Citește și...