Vladislav Zhukovsky a murit la vârsta la 74 de ani. Actorul rus a fost răpus de o boală necruțătoare

Publicat: 18/07/2018 | 16:54

Este doliu în lumea filmului din Rusia! Vladislav Zhukovsky a murit în timp ce se afla orașul Krasnoyarsk, a anunțat un oficial al teatrului Pushkin, potrivit sivtelegram.media. Regretatul actor s-a luptat mulți ani cu o boală teribilă – numele maladiei nefiind făcut public.

Actorul Vladislav Zhukovsky a murit la vârsta la vârsta 74 de ani

Vladislav Zhukovsky s-a stins din viață ieri, 17 iulie. El avea 74 de ani, iar vestea tristă a fost dată prima dată de iubita lui, fără să precizeze cauza exactă a morții. Totuși, se știe că celebrul actor a fost diagnosticat cu o boală necruțătoare în urmă cu mai mulți ani.

“Cu profund regret anunțăm moartea colegului nostru Vladislav Zhukovsky, care s-a stins din viață după o lungă suferință. A fost un personaj dramatic, un bun învățător și cu un spirit civic nemaîntâlnit”, a anunțat directorul teatrului unde actorul lucra.

Vladislav Zhukovsky s-a născut în 1944 în Siberia și a trăit doi ani în Moscova. În tinerețe, el a fost în armata sovietică. De la sfârșitul anilor ’70, el a lucrat la Teatrul Pushkin (Krasnoyarsk) și a fost profesor la un Institut local de arte. Regretatul actor a început să joace în filmele “Jack frost”, “Emelyan Pugachev” și serialul “Streets of broken lamps”.

Starul rus a lăsat în urma sa o soție și doi copii. Rudele și apropiații se pregătesc acum de înmormântare.

Citește și...