WOW! Ce picioare are „pisicuţa” lui Dorian Popa! A purtat o rochie mulată şi crăpată la mijloc. Ce s-a vazut

Publicat: 04/04/2017 | 17:16

Dorian Popa, finalistul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, şi Claudia Iosif formează un cuplu de aproximativ trei ani şi jumătate. Lucrurile dintre cei doi merg ca pe roate, astfel că nu este exclus să asistăm, în perioada următoare, la o căsătorie (declaraţie emoţionantă a lui Dorian pentru iubita sa). 

Până atunci, „Pisicuţa” nu ratează nici o ocazie să se fotografieze în ipostaze provocatoare. Ultima poza se încadrează în acest tipar, iar Dorian este, cu siguranţă, mândru că are o iubită frumoasă. Claudia a ales o ţinută sexy, din piele neagră, mulată, care i-a scos în evidenţă picioarele superbe şi bustul generos. 
 
„Dacă urăsc ceva, urăsc să-mi editez pozele. Asta sunt, mai împănată puţin. Nu pentru că fac 34 de ani sau că am vreo dereglare hormonală, stres, etc. Ci pentru că am mâncat ca un purcel fără sa fac sport. Concluzia este: dacă nu vrem să renunţăm la cartofi prăjiţi, profiterol şi cola, facem măcar sport. Asta pentru noi, gurmanzii”, a scris Claudia pe o reţeaua de socializare în urmă cu mai multe luni. 
 
De altfel, Claudia adoră să se îmbrace provocator inclusiv când iese în club (vezi mai multe detalii). 
Citește și...