Zăvo l-a găsit pe ”bărbatul perfect” 3 în 1: soţ, boduguard şi şofer!

Publicat: 22/01/2017 | 00:00

Oana Zăvoranu are norocul să fie iubită şi răsfaţată de soţul ei, mai ceva ca o prinţesă. Diva a fost condusă, aşteptată cu motorul pornit....ba chiar Alex mai avea puţin şi îi întindea covorul roşu, ca nu cumva Oana să se murdărească de zăpadă!  (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

E dragoste mare între Alex Ashraf şi Oana Zăvoranu, iar asta se vede în fiecare moment al zilei. Căsătoriţi în vara anului trecut, îndrăgostiţii sunt nedespărţiţi, iar Alex încearcă din răsputeri să-i fie de folos iubitei sale soţii. CANCAN.ro a filmat-o pe Oana şi pe Alex, în urmă cu câteva zile, în centrul Capitalei. Alex a adus-o în faţa unui bloc de birouri, unde Oana avea treabă, a parcat maşina iar apoi a ieşit sprinten pentru a o ajuta pe Oana să traverseze. Încălţămintea elegantă a Oanei nu îi permitea să aibă prea mare stabilitate pe gheaţă, astfel că Alex a ţinut-o de braţ, de umeri şi a avut grijă ca nu cumva să cadă, intervenind prompt atunci când Oana s-a dezechilibrat. Aşa cum se poate vedea în imaginile CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România, Alex a îndeplinit un triplu rol: soţ grijuliu, sprijin în caz de… alunecare pe gheaţă şi bodyguard, ca nu cumva Oana să fie ”hărţuită” de vreun admirator insistent!

Alex s-a folosit de baston ca să-i facă loc Oanei
Alex s-a folosit de baston ca să-i facă loc Oanei

 

A dus-o pe soţia lui până în faţa intrării, apoi s-a întors la maşină, făcându-şi de lucru prin preajma acesteia. Ei bine, Alex Ashraf a fost atât de grijuliu încât i-a făcut cale Oanei prin zăpadă, ca aceasta să nu mai aibă aceleaşi dificultăţi ca la plecare. Soţul Oanei Zăvoarnu nu avea la dispoziţie o lopată, aşa că s-a descurcat aşa cum a putut, folosind….un baston telescopic, a cărui destinaţie este autoapărarea. În cazul de faţă, Alex a scormonit prin zăpadă de zor, cei drept fără prea mult spor, datorită formei obiectului, deloc potrivită ”luptei” cu zăpada…Rezultatul a fost, până la urmă, cel scontat, pentru că Oana a avut la coborâre, ”liber” de zăpadă… (Gabriel Niculescu)

Citește și...