Zavo s-a indragostit iar! Acum, de o femeie! Ce vrea sa isi tatueze din iubire pentru bruneta despre care spune ca…”e viata ei”

Publicat: 22/10/2014 | 00:24
Zavo s-a indragostit iar! Acum, de o femeie! Ce vrea sa isi tatueze din iubire pentru bruneta despre care spune ca…”e viata ei”

Face ce face si reuseste sa socheze la aproape fiecare cuvant pe care-l rosteste! Oana Zavoranu a facut un adevarat cult al propriei personalitati si, desi “carcotasii” o acuza de narcisism, vedeta recunoaste cu seninatate ca se iubeste enorm.

Oana Zavoranu primeste criticile cu zambetul pe buze, iar toate trasaturile pe care ceilalti i le considera defecte, ea le priveste ca pe calitati, fiind mai mult decat impacata cu felul ei de-a fi. Si, desi intotdeauna a fost o persoana care a-a autoapreciat si a considerat ca modestia este apanajul prostiei, Zavo a avut o explozie a personalitatii, in ultima perioada. Noi am aflat exact momentul in care vedeta a devenit o persoana narcisista, totul luand amploare intr-o clipa tragica:

Zavo va lansa o linie proprie de haine
Zavo va lansa o linie proprie de haine

„Ziua de 12.12 2012 este una cruciala pentru mine. Atunci am avut tentativa de suicid si, dupa ce mi-am revenit, m-am schimbat radical. In cartile de psihologie se spune ca cei care au incercat sa se sinucida o data vor mai avea si alte tentative. Eu, insa, nu sunt asa. De atunci, am invatat sa ma apreciez si sa ma iubesc pe mine insami. A fost, pur si simplu, ceva ce s-a schimbat in interiorul meu. Ce-i drept, am citit si carti motivationale, dar schimbarea a venit dinauntrul meu.

Zavo are multe proiecte profesionale in minte
Zavo are multe proiecte profesionale in minte

Ma iubesc pe mine, incerc sa fac tot ce trebuie ca sa-mi fie bine, sunt o persoana narcisista, recunosc. Dar mie nu mi se pare ceva rau in asta. Mi se pare normal ca fiecare om sa se iubeasca pe el. Pentru ca, daca nu te iubesti tu, cum te pot iubi altii?”, a declarat Zavo, pentru CANCAN.ro.

 

Isi tatueaza mesajul “Oana, te iubesc”

 

Si, cum se afla intr-o perioada in care se simte extrem de libera, in care nu are chef sa fie legata sau stramtorata de vreun barbat, Zavo s-a gandit sa faca un gest cu adevarat deosebit fata de persoana pe care o iubeste cel mai mult. Adica, fata de ea insasi:

Oana a avut o perioada scurta in care a fost blonda
Oana a avut o perioada scurta in care a fost blonda

“Sunt intr-o perioada a schimbarilor. Vreau sa-mi fac niste tratamente corporale si faciale, non-invazive, insa, adica fara bisturiu, si doua tatuaje. Iar unul dintre acestea sa fie un mesaj legat de persoana mea, ceva de genul “Oana, te iubesc”. Se stie ca eu sunt innebunita dupa tatuaje si nu vad de ce nu mi-as face”, ne-a mai spus Oana.


CITESTE SI:
 

S-a drogat sau nu? Zavo, dezvaluiri-soc despre stupefiante: “Cea mai tare senzatie pe care am trait-o a fost atunci cand…” 

 

Atat i-a trebuit lui Pepe! Declaratia data pentru Cancan.ro a scos “monstrul” din Zavo: “E un infractor bataus… Eu sunt sefa lui!”

 

“Eu nu sunt luata in serios de oamenii de varsta mea”

Oana a inceput sa se iubeaca si ami mult dupa tentativa de suicid
Oana a inceput sa se iubeaca si ami mult dupa tentativa de suicid

Ajunsa la varsta de 41 de ani, Zavo arata de cel mult 30 si ii dau tarcoale numai baietii de 20 si ceva. Vedeta e constienta ca e diferita fata de celelalte persoane de varsta ei si recunoaste asta cu nonsalanta: “Pe mine nu ma iau in serios persoanele de 40 de ani. De-aia am abordeaza barbati mult mai tineri. Si, de multe ori, pana si ei sunt mai mature decat mine. Eu recunosc ca, odata cu varsta, mintea mea da inapoi, dar asta nu mi se pare rau”, ne-a mai marturisit Zavo, razand.

 

Dana Enache

Citește și...