Zodiac Chinezesc pentru luna iunie 2020. Cele 3 zodii pentru care urmează o vară de vis

Publicat: 28/05/2020 | 16:28
Zodiac Chinezesc pentru luna iunie 2020. Cele 3 zodii pentru care urmează o vară de vis

Zodiacul chinezesc pentru luna iunie 2020 anunţă începutul unei perioade de vis pentru 3 zodii. Pentru alţi nativi, debutul verii s-ar putea să nu fie aşa cum au sperat.

Zodiac chinezesc iunie 2020

Luna iunie vine cu 3 evenimente astrale importante: Luna Plină în Gemeni (5 iunie), Soarele în Rac (20 iunie) şi Luna Nouă în Rac (21 iunie). Acestea vor influenţa substanţial nativii şi pot să aducă veritabile salturi calitative în existenţa unor zodii. În continuare, vom vedea care sunt cei mai avantajaţi nativi ai horoscopului chinezesc în luna iunie.

Șobolan

Eşti printre norocoşii acestei perioade, iar în viaţa ta se pot întâmpla lucruri minunate chiar după Luna Plină din 5 iunie. Bucură-te de tot ce îţi oferă viaţa şi nu uita să trăieşti clipa.

Bivol

Nu încerca să forţezi norocul şi să rişti tot ce ai acumulat până acum. Nu este tocmai perioada prielnică să faci investiţii sau să îţi asumi riscuri inutile, aşa că cel mai bine ar fi să stai în banca ta.

Tigru

Ai tendinţa de a te lăsa prea mult influenţat de gura lumii şi, din păcate, acest lucru nu îţi permite să te bucuri din plin de viaţă. Luna aceasta ar trebui să schimbi abordarea şi să nu mai fi aşa de uşor influenţabil.

Iepure

Îţi faci prea mult griji pentru ce se va întâmpla mâine, aşa că nu te mai poţi bucura de ziua de azi. Încearcă să gândeşi pozitiv şi să nu mai îţo faci tot felul de scenarii pesimiste elaborate. Nu ai nimic de pierdut.

Dragon

Astrele se aliniază în favoarea ta în această lună şi poate fi începutul unei veri frumoase pentru tine, în care vei descoperi resurse nebănuite şi faptul că ai o creativitate mai mare decât credeai.

Şarpe

Te afli în continuare pe o pojghiţă de gheaţă şi orice gest necugetat te poate costa scump. Ai grijă în cine îţi pui încrederea şi ce decizii ei în următoarele săptămâni, pentru că nu este o conjunctură astrală prea fericită pentru tine.

Cal

Poate fi începutul unei veri în care vei descoperi o dragoste fierbinte, nouă, pasională. Ar putea fi o perioadă de vis dacă ştii cum să acţionezi şi dacă îţi laşi inima să vorbească.

Oaie

E o perioadă bună la locul de muncă şi ai putea fi recompensat. Poţi beneficia de o promovare sau de o mărire de salariu. Pe de altă parte, ar fi bine să nu îţi neglijezi sănătatea.

Maimuţă

Dacă simţi că anturajul te dezamăgeşte sau te lasă baltă, poate ar fi bine să începi să cauţi alte relaţii de prietenie. Nu merită să îţi pierzi timpul cu oameni care nu te apreciază la adevărata ta valoare.

Cocoş

Luna Plină de la începutul lui iunie te poate pune în poziţii conflictuale cu persoanele din jurul tău. Este important să îţi menţii calmul şi să nu dai frâu liber tuturor emoţiilor negative pentru că vei avea de pierdut.

Câine

Nu te lăsa doborât de obstacolele care îţi ies în cale şi luptă din greu pentru a-ţi atinge scopurile, Nimic nu vine pe tavă şi adesea viaţa este o luptă.

Mistreţ

Este o lună cu suişuri şi coborâşuri pentru tine. Poţi câştiga pe unele planuri, dar la fel de uşor poţi pierde pe altele. Încearcă să nu fii prea dur cu tine însuţi.

Citește și...