Acasă » Vedete » CANCAN.RO îţi prezintă informaţii de ultimă oră! LIVE de la priveghiul Denisei

CANCAN.RO îţi prezintă informaţii de ultimă oră! LIVE de la priveghiul Denisei

De: Cancan 24/07/2017 | 12:16
CANCAN.RO îţi prezintă informaţii de ultimă oră! LIVE de la priveghiul Denisei

Denisa Răducu a pierdut lupta cu cancerul la numai 27 de ani, după mai bine de cinci luni de suferinţă cruntă. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, va prezenta informaţii de ultimă oră de la priveghiul artistei şi te va ţine la curent cu tot ce se întâmplă la funeralii. (CITEŞTE ŞI: Denisa şi-a făcut testamentul înainte să moară! ”Vreau ca toate bunurile mele să rămână...”. Nu e vorba despre mama artistei!)

UPDATE 19:00 Priveghiul Denisei Răducu nu a fost lipsit de incidente. Un bărbat venit la Cimitirul Bellu, îmbrăcat în cămaşă albă, a creat mai multe situaţii tensionate, agresând jurnalişti şi înjurând în cimitir. (VEZI DETALII AICI)

UPDATE 18:30 Cu toate că tradiţia spune că fetele care mor nemăritate trebuie înmormântate în rochie de mireasă, familia a luat decizia să nu o îngroape aşa pe Denisa Răducu. (VEZI DETALII AICI)

UPDATE 16.45 Şi Loredana Chivu deplânge moartea Denisei, printr-un mesaj transmis pe reţeaua de socializare. Loredana Chivu o cunoştea pe artista ca a murit în urma unei boli incurabile, pentru că obişuieşte să danseze la petrecerile cu manelişti, astfel că s-a aflat de multe ori pe scenă alături de Denisa.

„Dumnezeule mare! Ai lăsat în urmă o durere imensă! Ai fost un om minunat, un suflet curat, nu am cuvinte!!! Odihneştete în pace! Condoleanţe! O să trăieşti veşnic prin muzica şi talentul tău!rămâi în inimile noastre draga Denisa!!”, a scris Loredana Chivu.

UPDATE 16.20 Minodora a părăsit Cimitirul Bellu cu poza Denisei în mână. Artista vorbeşte la telefon şi are faţa brăzdată de lacrimi

UPDATE 16.15 Decizia familiei de a o îngropa marţi pe Denisa în localitatea natală din judeţul Vâlcea a dus la o situaţie fără precedent. Cortegiul funerar va pleca de la Cimitirul Bellu din Capitală înainte de răsăritul soarelui, iar toţi cei care vor participa la înmormântare au fost înştiinţaţi asupra detaliilor. Familia Denisei a decis acest lucru pentru a evita temperaturile caniculare de peste zi. Ora 4.00 a fost stabilită ca oră de plecare!

UPDATE 16.05 Coleg de scenă Cu Denisa Manlista, şi Babi Minune i-a adus un omagiu acesteia, pe reţeaua de socializare. Manelistul a făcut un colaj din fotografiile lor şi a compus un mesaj. #odihnesteteînpacesufletbun , a scris Babi Minune pe pagina lui de Facebook, iar fanii au reacţionat imediat cu mesaje de condoleanţe.

UPDATE 15:46 Sora Denisei şi copiii acesteia au ajuns la capela unde se află depus sicriul cu trupul neînsufleţit al artistei. Adelina este sfâşiată de durere şi nu se poate opri din plâns, iar întrebările celor mici despre mătuşa lor rămân de multe ori fără răspuns. Lacrimile care curg neîncetat pe obrajii celor mari sunt de nestăvilit, iar tăcerea apăsătoare din jurul catafalcului pe care se află depus sicriul este ”spartă” doar de vocile micuţilor.

UPDATE 15:16 Minodora a dezvăluit mărturisirile pe care Denisa i le-a făcut în cele câteva convorbiri pe care le-au purtat în ultima lună. Minodora a spus că este un moment extrem de dureros pentru familie, dar şi pentru colegii de breaslă ai Denisei.

”E o zi foarte, foarte tristă pentru noi, colegii. Mă bucur din suflet că sunt lângă ea. Personal, mulţumesc din suflet tuturor oamenilor.. Eu am cântat aseară la Mamaia, Costineşti. Am cântat cu ghilimelele de rigoare, pentru că nu am putut cânta. E o fată care a muncit foarte mult pentru cariera ei. Are mai multe melodii decât am scos eu în 20 de ani de carieră, a muncit foarte mult, foarte multe melodii. Probabil că a simţit că se întâmplă ceva şi a zis să ne lase material de ascultat şi vizionat”, a declarat Minodora la venirea la capela de la cimitirul Bellu pentru a-i aduce un ultim omagiu Denisei. (CITEŞTE ŞI: Minodora a ajuns la căpătâiul Denisei! Când au văzut ce are în mână, oamenii au început să plângă! Ce mesaj a scris pe coroană)

UPDATE 15:12 Însoţită de George Tal, Daniela Gyorfi a fost la capelă pentru a-i aduce un ultim omagiu Denisei Manelista. Cântăreaţa a făcut un gest emoţionant şi a lăsat un buchet cu trandafiri lângă sicriu (VEZI AICI DETALII).

UPDATE 14:35 Iubitul Denisei este şi el de nedespărţit de sicriul artistei. Tânărul ar fi făcut orice pentru a-i putea salva viaţa artistei, fiind dispus chiar să-i dea ficatul lui, însă, din păcate, a fost imposibil. Florin i-a fost alături Denisei în fiecare clipă şi a încercat să-i facă fiecare zi mai frumoasă. Cântăreaţa îl iubea nespus şi tot ce-şi dorea era să-i devină soţie şi să-i facă un copil.

„Mi-a spus că pe Pământul asta mai mult ca pe oricine îl iubeşte pe iubitul ei şi face doar ce spune iubitul ei face fata noastră. (…) Denisa mi-a spus >. Întotdeauna deciziile le-a luat iubitul ei, Florin. (…) Denisa de multe ori urlă la iubitul ei şi o îndepărtează. El normal că o înţelege şi nu se supără şi încearcă să o calmeze”, a declarat mătuşa Denisei Răducu cu ceva vreme în urmă.

UPDATE 14:14 Liviu Puştiu’ a spus că mama Denisei nu pleacă nicio secundă de lângă sicriul artistei şi că plânge încontinuu. Artistul a mărturisit că atunci când l-a văzut a izbucnit şi mai tare în lacrimi.

„Mama ei plânge continuu. Am stat 10 minute lângă ea şi plânge. Îşi jeleşte copilul. Pe mine m-a văzut şi a început şi mai rău. I-a spus Denisei: Uite-l pe Liviu care cânta cu tine'”, a mărturisit Liviu Puştiu

UPDATE 13:11 Liviu Puştiu a ajuns, luni, la capela cimitirului Bellu, acolo unde este depus sicriul cu trupul neînsufleţit al Denisei Răducu. Celebrul manelist a mărturisit că este profund îndurerat şi a povestit cum a decurs ultima întâlnire cu artista. (CITEŞTE ŞI: Liviu Puştiu’, mărturisiri dureroase despre ultima întâlnire cu Denisa: ”Îţi plânge sufletul!”)

UPDATE 12:40 Denisa Răducu nici nu bănuia în urmă cu cinci luni de drama ce avea să i se întâmple. Artista a realizat un LIVE în care a făcut anunţul cu zâmbetul pe buze şi plină de energie, fără să-i treacă prin cap că va fi ultima filmare făcută pentru fanii ei. (CITEŞTE MAI MULTE AICI: Ultimul LIVE al Denisei Răducu pe Facebook! Artista a făcut anunţul cu zâmbetul pe buze)

Tristeţe fără cuvinte pentru toţi cei care au iubit-o pe Denisa Răducu! Artista a încetat din viaţă, duminică, la ora 04:30, la numai 27 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul. (VEZI AICI ÎN TIMP REAL TOATE INFORMAŢIILE DESPRE MOARTEA DENISEI – EXCLUSIVITĂŢI CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA)

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă informaţii de ultimă oră de la priveghiul acesteia şi vă va ţine la curent cu tot ce se întâmplă la funeralii.

Cum au fost primele ore după anunţul morţii Denisei Răducu

Vestea morţii Denisei Răducu a lovit ca un trăznet duminică dimineaţa, când familia a anunţat oficial prin intermediul unui mesaj postat pe pagina de Facebook a artistei decesul acesteia.

„Cu adâncă durere în suflet, familia anunţă că azi 23 07 2017, „DENISA a plecat sa cânte la îngeri. Trupul neînsufleţit este depus la CAPELA CIMITIRULUI BELU . Marţi dimineaţă cortegiul funerar va pleca în comuna natala Stefanesti de Drăgăşani, judeţul Vâlcea, unde va avea loc înmormântarea. Cei care vor sa isi ia rămas bun de la ingerasul nostru … CAPELA CIMITIRULUI BELLU!”, este mesajul transmis de rudele Denisei.

Familia se pare că nu a putut accepta că inima Denisei a încetat să mai bată şi i-a implorat pe medicii de pe ambulanţă să-i facă acesteia manevrele de resuscitare deşi eforturile erau în zadar. Copleşiţi de durerea celor din jur, medicii au acceptat şi i-au făcut Denisei masaj cardiac şi au încercat să-i facă inima să bată din nou cu ajutorul electroşocurilor, însă totul a fost în zadar, din păcate.

Una dintre asistentele care au fost pe ambulanţa care a mers la apartamentul Denisei pentru a constata moartea artistei a făcut dezvăluiri sfâşietoare: ”Grea misiune pt colegii mei de aseara care au fost la Denisa Raducu.#trist era atit de tinara…#lacrimi tristete si lumanari. S-a dus poate intr o lume mai buna@lumea celor drepti” a fost mesajul făcut public de Violeta, asistenta de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti (SAB), pe reţeaua de socializare.

Înainte să moară, cântăreaţa şi-a făcut testamentul şi a lăsat totul unei persoane apropiate sufletulUI ei. Nu e vorba despre mama artistei, ci despre… AFLĂ AICI!

Duminică, la orele prânzului, sicriul cu trupul neînsufleţit al Denisei a fost depus la capela cimitirului Bellu din Capitală. DETALII AICI!

Familia a interzis prezenţa ziariştilor în capela unde a fost depusă artista. 7 bodyguarzi au blocat accesul tuturor. Deocamdată, la căpătâiul cântăreţei se află exclusiv membrii familiei.

Prietenii, apropiaţii şi membrii familiei Denisei s-au strâns la capela Cimitirului Bellu, unde a fost depusă duminică artista.

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a primit pe adresa [email protected] primele imagini cu Denisa dormindu-şi somnul de veci. Speculaţiile potrivit cărora aceasta ar fi fost îmbrăcată în rochie de mireasă sunt acum spulberate pentru totdeauna. Familia a ales ca Denisa să fie îmbrăcată într-o rochie simplă, de un roz pal. (VEZI IMAGINEA CU DENISA ÎN SICRIU AICI: Cutremurător! Au apărut primele imagini cu Denisa în sicriu! Când au văzut cum este îmbrăcată, oamenii au început să plângă instant!)

Denisa Răducu a luptat din greu cu boala, însă după luni de chin a predat armele în faţa morţii. Artista a simţit că sfârşitul îi este aproape şi sâmbătă seara şi-a strâns oamenii dragi în jurul ei şi le-a transmis un mesaj sfâşietor, care le va rămâne în amintire toată viaţa.

”Vă iubesc pe toţi şi vă multumesc. Sper să ne vedem de dimineaţă! Dacă nu, oricum ne vom mai vedea”, le-a spus Denisa rudelor care se aflau în jurul ei zâmbitoare şi relaxată, înainte cu câteva ore de a înceta din viaţă. (CITEŞTE ŞI: Sfâşietor! Ce le-a spus Denisa rudelor cu câteva ore înainte de a muri)

Liviu Guţă a făcut publică o înregistrare telefonică în care vocea Denisei abia se aude. În timpul conversaţiei, artista mărturiseşte că se simte obosită din cauza tratamentului, însă îi spune prietenului ei că se simte bine.

„Sunt obosită. Acum sunt la tratamente. Sunt foarte bine acum, doar că am luat nişte medicamente… Mă simt bine, da, foarte bine”, îi spunea Denisa Răducu lui Liviu Guţă în convorbirea făcută publică de manelist. (CITEŞTE ŞI: Liviu Guţă a făcut publică ultima convorbire cu Denisa Manelista! Artista îşi ascundea suferinţa: „Mă simt foarte bine acum”)

 

Imagini LIVE de la priveghiul Denisei –> https://goo.gl/zTthdi FOTO EXCLUSIV! Au apărut primele imagini cu Denisa în sicriu! Când au văzut cum este îmbrăcată, oamenii au început să plângă instant –> https://goo.gl/iX33ax

Posted by Cancan.ro on 24 Iulie 2017

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut online și a sfârșit dezmembrată, într-un râu
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași: E anormal
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași:...
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Secretele neștiute ale NASA: De la inovații medicale la cultivarea plantelor în spațiu
Secretele neștiute ale NASA: De la inovații medicale la cultivarea plantelor în spațiu
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...