Acasă » Horoscop » HOROSCOP 26 IULIE. Vărsătorii trebuie să fie foarte atenţi la relaţia cu partenerul de viaţă!

HOROSCOP 26 IULIE. Vărsătorii trebuie să fie foarte atenţi la relaţia cu partenerul de viaţă!

De: Cancan 26/07/2016 | 07:25
HOROSCOP 26 IULIE. Vărsătorii trebuie să fie foarte atenţi la relaţia cu partenerul de viaţă!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Este posibil ca astăzi să fii mai răzvrătit în privinţa normelor ce ţi se impun sau a unor reguli pe care trebuie să le respecţi. Îţi doreşti mai multă independenţă, iar restricţiile de orice fel te enervează şi te împovărează mult mai mult ca de obicei. Menţine-ţi atitudinea, dar fii cu băgare de seama să nu superi vreo autoritate sau vreun superior, deoarece comportamentul tău poate fi sancţionat!

Taur – Planurile pe care ţi le-ai făcut astăzi pot fi date peste cap de unele încurcături sau de persoane neserioase! Asigură-ţi o marjă de eroare în agenda personală şi fii pregătit cu un plan de rezervă! Dacă nu iese totul cum ai planificat, reconsideră şi gândeşte-te că nimic nu este întâplător – poate altul este drumul pe care trebuia să o iei sau altele sunt persoanele pe care trebuie să te bazezi!

Gemeni –  Astăzi poţi pune bază în colegi sau prieteni, care se vor oferi să te ajute cu unele proiecte la care lucrezi. Este indicat să delegi acele sarcini de care nu te poţi ocupa şi să faceţi împreună echipă! În relaţia de iubire, lucrurile avansează cu paşi rapizi – bucură-te de ceea ce ai şi mergi înainte cu toată încrederea! O dorinţă ascunsă este pe cale să se împlinească sau să se materializeze!

Rac – Este posibil să simţi că partenerul de viaţă pune presiune pe tine şi că ai de îndeplinit unele acţiuni sau sarcini care nu îţi sunt la îndemână. Ia toul cu mai multă detaşare şi nu pune la suflet această influenţă. Cel mai indicat este să discuţi cu el şi să îi destăinui ceea ce simţi! Comunicarea cu inima deschisă te poate ajuta în această situaţie! La locul de muncă, urmăreşte oportunităţile, poţi avea parte de câştiguri neaşteptate!

Leu – Fii cu băgare de seamă la problemele juridice ce se pot naşte acum, este posibil să intri într-o încurcătură ca urmare a grabei sau a lipsei de atenţie! Este indicat să te consulţi şi cu un expert şi să nu sari peste etape importante! Acolo unde este cazul, o colaborare cu străinătatea poate fi foarte benefica în acest moment! Fii pe fază la toate oprtunităţile ce apar acum în calea ta!

Fecioară – Pot apărea astăzi cheltuieli neprevăzute, aşa că fii cu băgare de seamă la portofel. Nu este cea mai bună zi pentru a cumpăra sau pentru a investi, ci mai mult pentru a strânge bani la puşculiţă. Deşi vine cu intenţii bune, un prieten pe care te-ai bazat până acum te poate încurca într-o anumită privinţă. Indicaţia este aceea de a încerca să rezolvi totul singur şi să nu laşi în seama altora ceea ce ar trebui tu să faci!

Balanţă – Este un moment foarte oportun de a-ţi petrece timpul alături de persoana pe care o iubeşti. Aspectele astrale vă susţin pentru a vă împărtăşi sentimentele, pentru a vă conecta energetic unul la celălalt şi pentru a face echipă în orice activitate pe care o desfăşuraţi împreună. Profită de această ocazie pentru a vă suda relaţia şi pentru a face un pas înainte către viitorul comun!

Scorpion – Este o zi bună în planul serviciului, al afacerilor şi al demersurilor ce ţin de bani! Implică-te în orice activitate care ţine de locul de muncă deoarece îţi va aduce beneficiile de care aveai nevoie, plus recunoaştere din partea celor din jur! Ai toate şansele de a avansa, de a arăta ceea ce poţi şi de a te desfăşura în manieră proprie! În domeniul sentimental, dacă eşti singur, acum ai putea să cucereşti o persoană care ţi-a atras atenţia!

Săgetător – Ai putea intra astăzi într-un conflict cu persoana iubită sau unele planuri îţi pot fi date peste cap. Este indicat să nu te grăbeşti să tragi nişte concluzii şi să judeci totul cu calm. Pune-te şi în locul persoanei de lângă tine, mai mult ca sigur vei vedea altfel situaţia şi vei înţelege altfel problemele cu care vă confruntaţi! dacă te confrunţi cu o problemă legislativă, astăzi poţi primi informaţiile necesare pentru a o rezolva!

Capricorn – Este indicat ca astăzi să renunţi la unele bariere pe care singur ţi le-ai pus in iubire şi să îţi arăţi mai mult sentimentele pe care le ai faţă de partenerul de viaţă. Este posibil să treceţi printr-un blocaj în relaţie, dar dacă te interiorizezi el se va adânci şi mai tare! Este un moment bun în care să te eliberezi de unele poveri sau să conştientizezi de ce unele emoţii au fost reprimate!

Vărsător – Deşi toată ziua este posibil să fii pe drumuri şi să ai parte de multă alergătură, seara este indicat să stai alături de familie şi să ai grijă de cei dragi. Compania plăcută în care te vei afla îţi va alunga toate grijile şi te va face să te simţi excelent! Este un moment favorabil în care să vă uniţi mai mult şi în care să simţi că ai pe cine te baza! Totuşi, fii atent la relaţia cu partenerul de viaţă care poate pune presiune pe tine într-o anumită privinţă!

Peşti – Este posibil ca astăzi să nu ai parte de cele mai drăguţe dialoguri cu cei cu care te întâlneşti. Parcă ceea ce spui este mereu interpretat greşit, iar ceea ce îţi comunică interlocutorii capătă o altă conotaţie decât era în intenţia lor! Este indicat să te abţii de la comentarii în plus sau de la emiterea judecăţilor pripite! Cel mai bine este să iei o pauză în faţa deciziilor importante!     
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima zi
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima...
Refuzul calmantelor ar putea deveni amintire. Terapia durerii, drept al pacienților români
Refuzul calmantelor ar putea deveni amintire. Terapia durerii, drept al pacienților români
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
EXCLUSIV! Cum se simte acum fiul lui Kamara? Leon face progrese notabile: ”Este un mic campion”
EXCLUSIV! Cum se simte acum fiul lui Kamara? Leon face progrese notabile: ”Este un mic...
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea