Acasă » Horoscop » HOROSCOP 31 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

HOROSCOP 31 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

De: Cancan 31/05/2016 | 07:54
HOROSCOP 31 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. ( Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro ).
 

Berbec

Din punct de vedere profesional poţi avea o săptămână bună având la dispoziţie mai multe opţiuni. Ai foarte multă energie pe care o poţi canaliza exclusiv către muncă. E o zi potrivită să-ţi consolidezi ideile astfel încât să le şi pui în practică.  Pe de altă parte, ai senzaţia că te afli într-un carusel şi nu mai poţi cobori. Poate că ar trebui să găseşti varianta de echilibru între muncă şi familie. Fii sigur pe ceea ce ai făcut şi deschis în a asculta şi alte opinii înainte să confrunţi şefii. 

Taur

E momentul să duci comunicarea şi diplomaţia la un alt nivel şi să te exprimi cat mai clar. În ultimele săptămâni ai încercat şi să-ţi defineşti dorinţele şi nevoile. Încearcă să amâni orice întâlnire sau discuţie în contradictoriu pentru cea de-a doua parte a săptămânii când vei fi mult mai stăpân pe situaţie. Simţi tensiune şi din partea părinţilor dar şi a partenerului sau prietenilor şi te simţi neapreciat. Detaşează-te puţin şi priveşte situaţia cât poţi de obiectiv pentru a depista cauza.

Gemeni

Încerci să te menţii la înălţime dar să şi găseşti un echilibru în viaţa ta pentru a nu avea de suferit. E un început bun de săptămână din punct de vedere financiar dar va trebui să-ţi gestionezi bine resursele căci poţi avea cheltuieli neprevăzute. Eşti individualist şi încrezător în forţele tale. Ar fi indicat însă să accepţi şi ajutor din partea colegilor. Conservă-ţi cât mai mult energia, nu sta peste program la serviciu şi fă mult sport. Nu neglija semnalele pe care corpul ţi le transmite deja.

Rac

Este un moment oportun să faci anumite schimbări în viaţa ta chiar dacă ai senzaţia că nu poţi ţine pasul şi că nu eşti susţinut. Încearcă să nu te victimizezi şi să nu te laşi prea afectat de atitudinea sau acţiunile colegilor sau ale şefilor. Este doar o perioadă mai tensionată. Toate provocările care apar în ultimul timp în viaţa ta nu au ca scop decât să te facă mai puternic, să te apreciezi mai mult. Acţionează fiindcă e posibil să rezolvi rapid tot ceea ce nu ai reuşit în ultimul timp.

Leu

O zi destul de dificilă din punct de vedere relaţional. Ceilalţi par că nu te înţeleg deloc şi nu empatizează cu trăirile tale pe care cu greu le exprimi. O zi tensionată la birou unde un coleg te poate încărca cu sarcinile lui fără să ţină cont de părerea şi sentimentele tale şi simţi că nu-ţi sunt apreciate calităţile şi meritele. Resimţi un dezechilibru emoţional şi fizic te simţi chiar la capătul puterilor însă astrele îţi vor oferi energia şi forţa necesară să treci peste orice situaţie.

Fecioară

Azi ai face bine să ieşi în faţă şi să arăţi cine eşti cu adevărat. Îndrăzneşte şi experimentează ceea ce n-ai experimentat până acum. Ceva sau cineva nu-şi doreşte să continui pe calea pe care eşti încercând să te abată din drum. Nu uita că tu eşti cel care îţi conduci viaţa. Nu te lăsa foarte afectat de vorbele celorlalţi. Reproşurile şi schimbul de cuvinte negative sunt la ordinea zilei. Bazează-te numai pe tine e momentul să acţionezi conform alegerilor tale şi să nu mai fi propriul tău critic.

Balanţă

E posibil să fii ironic şi să vezi partea negativă a lucrurilor. S-ar putea, uitându-te în oglindă, să nu fii mulţumit de tine. Încearcă să fii mai sceptic şi să vezi ambele părţi ale monedei. Vei observa că atitudinea ta determina şi tipul de comportament al celor din jur. Nu e o zi tocmai bună să mergi la prânz cu colegii. E posibil să vă lansaţi în nişte discuţii fără fundament care pot duce la conflicte. Nu amâna pe mâine ce poţi face azi, treci de etapa de planificare şi pune-ţi ideile în practică.

Scorpion

Încearcă să eviţi călătoriile lungi sau, dacă nu se poate, atunci nu te lăsa distras de telefon sau de conversaţii în timp ce te afli la volan. E posibil să primeşti veşti neaşteptate sau să citeşti într-un ziar despre o persoana care ţi-a fost vecin sau prieten până acum ceva timp. Prea multă agitaţie în jurul tău în ultimul timp şi prea multe sarcini de îndeplinit la serviciu. Încearcă să găseşti timp pentru tine şi canalizează-ţi atenţia şi energia către transformare şi evoluţia ta interioară.

Săgetător

Vei avea o săptămână destul de bună din punct de vedere financiar important fiind cum îţi gestionezi finanţele fiindcă îţi va fi solicitat ajutorul. Este una din acele zile în care vrei ca cineva să tacă să-ţi poţi expune şi tu punctul de vedere. Încearcă totuşi să fii cât mai clar şi succint în exprimare fiindcă poţi fi înţeles greşit sau tu poţi înţelege greşit ceea ce îţi transmiţi ceilalţi. Se pare că toată lumea e convinsă că are dreptate. Rezultatul însă poate fi unul bun şi productiv.

Capricorn

Stii că încrederea în forţele proprii este cheia succesului. Renunţi la un proiect sau la un job la care nu eşti apreciat. Este o perioadă în care suporţi cu greu criticile. Mintea îţi zboară în toate direcţiile având tendinţa să te grăbeşti. Analizează cu atenţie orice propunere de afaceri şi proiect propus. Îi poţi spune şefului că pentru a fi mai productiv ai nevoie de o mică pauză de prânz. Evită să aduni prea multe frustrări sau nemulţumiri. Ai face bine să petreci ceva timp cu tine însuţi.

Vărsător

Pare ca îţi doreşti prea mult să ajungi la destinaţie şi nu mai reuşeşti să te bucuri de drum. Ai putea pierde din vedere multe surprize. E o zi plină la serviciu şi cu mai multe sarcini ca niciodată. Fii cât mai eficient astfel încât să nu fii copleşit. Ai senzaţia că spui ceva iar ceilalţi par că te aud dar în câteva minute uită. Cel mai bine ar fi să le trimiţi în scris ceea ce vrei să le comunici. Evită discuţiile în contradictoriu cu şefii. Mai bine vii cu o propunere viabilă pe care nu o pot refuza.

Peşti

Când inima îţi este atinsă gentil răspunzi prin a fi iubitor şi generos. Dacă sentimentele îţi sunt limitate te închizi în tine. Simţi că ai prea multe responsabilităţi şi că ai muncit mult în ultimul timp. Însa devotamentul tău va fi răsplătit atât de familie cât şi de şefi. Poate ai consumat prea multă energie şi resurse pentru împlinirea unui ideal. Fii sincer cu tine şi analizează care sunt şansele de concretizare. Include-i şi pe cei de lângă tine. Vei fi surpins de fericirea pe care o vei simţi. 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din buletin
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din...
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de această limită
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de...
Un aliment consumat de mulți români, o mare înșelătorie. Nu ajută, ba chiar favorizează cancerul
Un aliment consumat de mulți români, o mare înșelătorie. Nu ajută, ba chiar favorizează cancerul
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea