Cauzele urechilor infundate

m.cancan.ro

Senzatia de urechi infundate poate sa ascunda, printre altele, o afectiune grava cum ar fi otita. In cele mai multe cazuri, insa, acest disconfort este cauzat de dopurile de cerumen sau poate sa apara odata cu diferentele de altitudine. Urechile se infunda si in timpul unei raceli puternice pentru ca trompa lui Eustachio (conductul care face legatura intre faringe si urechea medie) nu egalizeaza presiunile corect, mai ales la cei cu respiratie nazala dificila. Aceeasi senzatie suparatoare se produce si in cazul perforatiilor timpanale acute, dupa traumatisme ca lovituri peste ureche sau atunci cand aveam de-a face cu un corp strain. In situatia in care acest disconfort nu dispare de la sine, este necesara prezentarea pentru consultatie si tratament la medicul ORL.

vezi comentariile
Alte CANCAN-uri tari
sandra izbasa
luminita1 Au ajuns la fundul sacului! Sotia lui Gica Popescu renunta la o proprietate de lux pentru a supravietui.
Bianca Victor Mai fericiti divortati, decat ca sot si sotie! Biancai I s-au intarit sfarcurile cand l-a vazut pe Slav cum plateste singur nota
Top articole
Citite
Comentate
gfd

S-a DEZBRACAT de tot pe plaja si a fost filmata. Cum a reactionat prietenul ei cand a vazut-o asa IMAGINI NECENZURATE

Tanara de 27 de ani a fost fotografiata alaturi de starul din Avatar in timpul vacantei romantice pe
Comentarii
Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.cancan.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume Mesaj