Acasă » Vedete » Monica Gabor » La 9 ani de la publicarea celebrelor imagini, CANCAN.ro descretizează ”dosarul monden” care a înnebunit întreaga Românie! Adevărul despre faimoasa filmare deocheată cu MONI şi IRI! Vă dezvăluim cine a făcut înregistrarea şi cum a ajuns în redacţia noastră

La 9 ani de la publicarea celebrelor imagini, CANCAN.ro descretizează ”dosarul monden” care a înnebunit întreaga Românie! Adevărul despre faimoasa filmare deocheată cu MONI şi IRI! Vă dezvăluim cine a făcut înregistrarea şi cum a ajuns în redacţia noastră

De: Cancan 17/10/2016 | 00:23

Anul 2007 venea cu o adevărată bombă mediatică: Irinel Columbeanu, încins de farmecele soţiei sale de la acea vreme, Monica Gabor, nu a mai ţinut cont că se afla într-un restaurant şi a fost filmat de un chelner, prin gaura cheii, în timp ce era satisfăcut oral, lângă masa plină de mâncare cu specific chinezesc.

S-au scris valuri de comentarii la acea vreme, după ce CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, publica filmarea incendiară. Nimeni nu a reuşit să înţeleagă gestul excentric al lui Irinel Columbeanu, care a riscat enorm expunându-se în acest fel. La nouă ani de la ineditul eveniment, reporterul nostru special de la acea vreme, cel care a reuşit cu eforturi considerabile să obţină înregistrarea după o desfăşurare de forţe pe care o vezi doar în filme, desecretizează „dosarul” pentru cititorii CANCAN.ro. Ionuţ Popescu-Sineşti dezvăluie adevărul din spatele poveştii care a stârnit o adevărată tornadă de reacţii, şocând întreaga Românie.

Am primit un mail pe [email protected] în care cineva oferea la vânzare un sex tape cu Moni şi Iri. La momentul respectiv ei făceau rating. Am stabilit o întâlnire şi s-a prezentat, la birourile CANCAN, un tânăr care ne-a spus că are o înregistrare la el cu soţii Columbeanu în timpul unei partide de sex oral pe care vrea s-o vândă . Tânărul părea uşor paranoic, misterios şi într-o nevoie de bani. Nu am discutat suma de la început, era clar că voia o sumă mare. Dar ca procedură mai întâi trebuia văzută „marfa”.

Era dificil căci vroia să stabilim o sumă înainte, lucru imposibil nevăzând despre ce ceste vorba. A fost, însă, de acord într-un final să ne arate înregistrarea. O avea pe un CD. A durat până s-au pus la punct nişte detalii tehnice. Noi eram suspicioşi, am văzut multe şi mulţi zicând fel de fel de trăsnăi, dar până la urmă curioşi să vedem despre ce este vorba. El la rândul lui era suspicios. A deconectat computerul nostru de la reţea, se tot uita pe pereţi, pe sub birouri şi pe sub scaune. Era nervos. Suspecta că i se filmează filmul sau cel puţin aşa ni s-a părut. Până la urmă am văzut filmul. Irinel stătea in picioare, într-un restaurant. Monica în genunchi şi …… .

Se filmase prin gaura cheii. Foarte încet se auzea o muzică pe fundal. Cei care filmau şuşoteau. Nu se vedea nuditate de nici un fel şi nici faţa ei foarte bine pentru că în cadru era un pahar care obtura vizibilitatea.  Am realizat destul de repede că în imagine era chiar Monica cu Iri. Era clar. Tânărul misterios dorea 3.000 de euro pentru filmarea făcută, zicea el, chiar de unul din chelnerii care lucrau la restaurantul chinezesc. Nici mai mult, nici mai puţin. Fără să primească aceşti bani ne-a avertizat că nu ne va spune şi nu ne va da nimic.

Negocierile au fost dure, pentru că suma era totuşi una deosebit de mare, chiar şi pentru un asemenea video de rating. După mai multe întâlniri şi negocieri, am reuşit să cumpărăm filmarea care a făcut deliciul mediei în acea perioadă. Mulţi au spus că filmarea a fost regizată, însă, adevărul este că totul a fost doar o şansă care apare rar, uneori niciodată, pentru un site”, îşi aminteşte Ionuţ Popescu-Sineşti, colegul nostru care gestionează [email protected].

Momentul verificării a fost unul mult mai temeinic ca în alte cazuri însă. Suspectam că jucăuşul Irinel şi Monica ar putea să ne întindă chiar ei o cursă, trimiţându-ne un video scurt iar ei să aibă varianta lungă în care nu se întâmpla nimic, fiind de fapt o regie pentru a ne discredita. Sau şi pentru a câştiga daune. Altă variantă pe care o suspectam era trucarea, tot de către ei. Pe vremea respectivă, pentru a înţelege şi cei care nu ştiu, ei era avizi după publicitate şi erau peste tot.

Am constituit aşadar o echipă formată din cei mai buni trei reporteri de teren pe care îi aveam pentru a merge şi a face reconstituirea: să vedem cu ochii noştri restaurantul, camera aceea. Ce ne-a zis vânzătorul se verifica: exista acel separeu la etajul unu al clădirii respective. Am filmat chiar de probă cu un telefon să vedem cum se vede. Aşa ieşea, cum se vedea pe înregistrare. A doua zi am fost la poate cel mai cunoscut expert de filmări video şi am lăsat la anliză videoul. În câteva zile ne-a venit răspunsul: înregistrarea era „neumblată”, era un video cât se poate de original. 

O a treia verificare am făcut-o, dar aceasta este singura acţiune a acestui celebru dosar monden pe care nu o putem desecretiza. Şi nu o putem face căci în continuare folosim această metodă în cadrul verificărilor pe care le facem înainte de publicare.

Din păcate însă pentru proprietarii restaurantului chinezesc de la acea vreme, acest incident nu le-a adus o faimă care să-i ajute să dea lovitura pe plan financiar, ba chiar dimpotrivă, aşa cum v-a povestit AICI CANCAN.ro.

Clădirea-monument mai există şi acum, în apropiere de Piaţa Amzei din Capitală. Este cunoscută ca şi „Casa Radu Arion”, fosta reşedinţă a diplomatului român Radu Arion. Imobilul a fost construit la finele secolului XIX, in stilul arhitectural neogotic. Casa formată din trei corpuri este o adevarată bijuterie arhitectonică. De la scandalul sexual cu Irinel si Monica, petrecut intr-un separeu de la etajul 1 al casei, starea imobilului s-a deteriorat considerabil. De asemenea, ca o coincidenţă stranie, Monica şi-a refăcut viaţa alături de Mister Pink, care este cetăţean… chinez!

(Georgiana Laciu)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
JOIA MARE, tradiții, obiceiuri, semnificație. Ce nu ai voie sub nicio formă să faci în această zi
JOIA MARE, tradiții, obiceiuri, semnificație. Ce nu ai voie sub nicio formă să faci în...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a LIPIT de el
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat cel mai important comandant al Armatei Române în Primului Război Mondial
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Renault lansează SUV-ul care va pune probleme DACIEI DUSTER - VIDEO
Renault lansează SUV-ul care va pune probleme DACIEI DUSTER - VIDEO
Oana Roman, la un pas de moarte! Vedeta a povestit despre cea mai neagră noapte din viața ei: „Nu știam dacă îi voi supraviețui”
Oana Roman, la un pas de moarte! Vedeta a povestit despre cea mai neagră noapte...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau Joimăriţa
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de Pensii
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
Veste tristă despre Florin Piersic. Acum s-a aflat
Veste tristă despre Florin Piersic. Acum s-a aflat
Doliu uriaș în Joia Mare, în România! S-a dus și el! Ce Om! Dumnezeu să-l țină în Lumină!
Doliu uriaș în Joia Mare, în România! S-a dus și el! Ce Om! Dumnezeu să-l...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
S-a interzis în toată România. Șoferii trebuie să aibă acest document la ei
S-a interzis în toată România. Șoferii trebuie să aibă acest document la ei
Vești proaste despre Florin Piersic. Spitalul l-a îmbolnăvit mai rău
Vești proaste despre Florin Piersic. Spitalul l-a îmbolnăvit mai rău
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată...
De ce Gică Popescu nu i-a cumpărat fiicei sale o mașină mai scumpă: „Eu am pornit cu o Dacia 1300 și eram cel mai bun fotbalist”
De ce Gică Popescu nu i-a cumpărat fiicei sale o mașină mai scumpă: „Eu am...
FOTO. Unde se ascundea traficantul de migranţi care a atacat cu cuţitul doi poliţişti de frontieră
FOTO. Unde se ascundea traficantul de migranţi care a atacat cu cuţitul doi poliţişti de...
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, decizie radicală înainte de Paște. De ce au plecat cei doi soți în Italia. Fetițele au fost lăsate acasă
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, decizie radicală înainte de Paște. De ce au plecat cei...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de ani n-a trecut pe acolo!”
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de...