Colegul lui Bitman face dezvăluiri incredibile despre starea artistului de sănătate! Au greşit medicii austrieci operaţia?

m.cancan.ro
Un coleg de-a lui Bitman face dezvăluiri incredibile despre starea lui de sănătate! Au greşit medicii austrieci operaţia?

 

 

Solistul trupei Holograf s-a operat la o clinică din Austria, la începutul lunii octombrie, după ce a fost diagnosticat cu stenoză carotidiană.

Deşi medicii i-au spus iniţial că-şi va reveni aproximativ în trei săptămâni, iată că Bitman a fost extrem de reguşit în timpul emisiunii "X Factor", de săptămâna trecută.

Speriat de acest lucru, artistul a apelat la serviciile unui medic din România.

"Dan a fost acum două săptămâni la un profesor universitar care i-a spus că recuperarea va mai dura. Vindecarea depinde de fiecare organism şi poate dura trei săptămâni sau două-trei luni, nimeni nu-ţi poate spune ziua şi ora când te faci bine. Trebuie lăsat să se vindece de la sine.

Medicul nu i-a recomandat niciun tratament şi nu are restricţii privind vocea. Dan şi-a dat seama că e neputincios, nu poate grăbi vindecarea. S-a liniştit şi are răbdare", a declarat pentru Ring, basistul Holograf, Mugurel Vrabete.

Mai mult, Mihai i-a asigurat pe fanii lui Dan că acesta nu are polipi pe corzile vocale şi că într-un final se va face bine complet.

"Nu se pune problema de polipi. Răguşeala în urma operaţiei poate fi caracteristică stenozei carotidiene. Probabil, când a fost operat, a fost zgândărit un muşchi ce a dus la asta. Nu are de ce să mai meargă la Viena.

Problema răguşelii nu e chirurgicală, e o complicaţie neurologică. Cu siguranţă, e mai bine decât acum o lună şi peste câteva săptămâni va fi mai bine decât acum. Nimeni nu poate cunoaşte exact când va fi recuperat complet", a mai spus muzicianul.

 

Ana Tepsanu

vezi comentariile
Alte CANCAN-uri tari
Roxana Dobre
Sergiu a ajuns un balerin apreciat la nivel national O mai tii minte pe profa blonda care isi masturba elevul in sala de sport? Ce face acum cu baiatul caruia trebuia sa ii predea!
Cristian daminuta captura Te-ai intrebat vreodata ce pot face doua pahare dintr-un fotbalist? Cum a putut fi filmat un celebru fundas din Liga 1!
Top articole
Citite
Comentate
lili (14.11.2012, 23:03:02)
mare pacat
profu (14.11.2012, 17:30:58)
unii de pe aici ar mai trebui , sa mearga la scoala la seral stam prost cu literele si cu cifrele , prostia si saracia dau dovada
duoslim (14.11.2012, 15:41:39)
noul pret d u o s l I m: DOAR 90 lei!!!!w w w . d u o s l i m . r o
bau-bau (14.11.2012, 15:19:45)
Mugurel (Iulia) sau Mihai - bassistul Holograf. De la un rand ala altul a pierdut ideea.
VEZI YPOKRYTULE (14.11.2012, 13:27:28)
BYTTKAKANE TU si CU MARUTZA ATI MINCAT KAKAT CU POLONIKU si BATJOKORYT, PE UNA, PE ALTA. PT BANI SI RATYNG. SI ACESTI BANII CARE IAI CISHTIGAT YAI CHELTUIT PE LA DOOKTORI VEZI DUMNEZEU NU DOARME FUTUTZYYGURAMATTYYYY.
First page < Back Forward > Last page