Colegul lui Bitman face dezvăluiri incredibile despre starea artistului de sănătate! Au greşit medicii austrieci operaţia?

m.cancan.ro
Un coleg de-a lui Bitman face dezvăluiri incredibile despre starea lui de sănătate! Au greşit medicii austrieci operaţia?

 

 

Solistul trupei Holograf s-a operat la o clinică din Austria, la începutul lunii octombrie, după ce a fost diagnosticat cu stenoză carotidiană.

Deşi medicii i-au spus iniţial că-şi va reveni aproximativ în trei săptămâni, iată că Bitman a fost extrem de reguşit în timpul emisiunii "X Factor", de săptămâna trecută.

Speriat de acest lucru, artistul a apelat la serviciile unui medic din România.

"Dan a fost acum două săptămâni la un profesor universitar care i-a spus că recuperarea va mai dura. Vindecarea depinde de fiecare organism şi poate dura trei săptămâni sau două-trei luni, nimeni nu-ţi poate spune ziua şi ora când te faci bine. Trebuie lăsat să se vindece de la sine.

Medicul nu i-a recomandat niciun tratament şi nu are restricţii privind vocea. Dan şi-a dat seama că e neputincios, nu poate grăbi vindecarea. S-a liniştit şi are răbdare", a declarat pentru Ring, basistul Holograf, Mugurel Vrabete.

Mai mult, Mihai i-a asigurat pe fanii lui Dan că acesta nu are polipi pe corzile vocale şi că într-un final se va face bine complet.

"Nu se pune problema de polipi. Răguşeala în urma operaţiei poate fi caracteristică stenozei carotidiene. Probabil, când a fost operat, a fost zgândărit un muşchi ce a dus la asta. Nu are de ce să mai meargă la Viena.

Problema răguşelii nu e chirurgicală, e o complicaţie neurologică. Cu siguranţă, e mai bine decât acum o lună şi peste câteva săptămâni va fi mai bine decât acum. Nimeni nu poate cunoaşte exact când va fi recuperat complet", a mai spus muzicianul.

 

Ana Tepsanu

vezi comentariile
Alte CANCAN-uri tari
prostituate
renata Scandal sexual la Antena! Ce vedetă a fost dată afară după ce s-a balacarit ca la usa cortului cu iubitul ei
Mirabela Dauer a fost dezamagita de multi oameni pe care ii credea prieteni Cum a mintit Mirabela Dauer in cazul furtului de la banca si pe cine a incercat sa acopere! Riscă 3 ani de inchisoare!
Top articole
Citite
Comentate
poza

Secretele lor au fost deconspirate de paparazzi. Adevarul din spatele rochiilor purtate fara lenjerie intima FOTO NECENZURAT

Te-ai intrebat vreodata cum de au curajul vedetele sa apara pe covorul rosu fara lenjerie intima, ma
Comentarii
Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.cancan.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume Mesaj
lili (14.11.2012, 23:03:02)
mare pacat
profu (14.11.2012, 17:30:58)
unii de pe aici ar mai trebui , sa mearga la scoala la seral stam prost cu literele si cu cifrele , prostia si saracia dau dovada
duoslim (14.11.2012, 15:41:39)
noul pret d u o s l I m: DOAR 90 lei!!!!w w w . d u o s l i m . r o
bau-bau (14.11.2012, 15:19:45)
Mugurel (Iulia) sau Mihai - bassistul Holograf. De la un rand ala altul a pierdut ideea.
VEZI YPOKRYTULE (14.11.2012, 13:27:28)
BYTTKAKANE TU si CU MARUTZA ATI MINCAT KAKAT CU POLONIKU si BATJOKORYT, PE UNA, PE ALTA. PT BANI SI RATYNG. SI ACESTI BANII CARE IAI CISHTIGAT YAI CHELTUIT PE LA DOOKTORI VEZI DUMNEZEU NU DOARME FUTUTZYYGURAMATTYYYY.
First page < Back Forward > Last page