Acasă » Exclusiv » Sărbători atipice pentru Ecaterina Ladin. Actrița din Las Fierbinți a petrecut Paștele în spital cu bebelușul

Sărbători atipice pentru Ecaterina Ladin. Actrița din Las Fierbinți a petrecut Paștele în spital cu bebelușul

De: Andreea Archip 08/05/2024 | 17:35

Ecaterina Ladin, cunoscută și ca Dalida, după numele personajului din cel mai tare serial de comedie de la Pro TV, Las Fierbinți, a avut parte de sărbători atipice, umbrite de problemele de sănătate ale mezinului, bebeluș care va împlini luna aceasta 5 luni. Plănuită drept o vacanță de relaxare la malul mării, escapada actriței alături de soț și de cei 3 băieți ai lor a luat o întorsătură nefavorabilă, mai ales că vizita de urgență la spital s-a lăsat cu o internare de 5 zile, mama și bebelușul petrecând în spital Sărbătorile Pascale. CANCAN.RO are toate detaliile și vi le prezintă în exclusivitate.

Actrița, Laurențiu, partenerul său de viață, și cei 3 copii ai lor, Marcu, Petru și juniorul care va fi botezat luna aceasta cu prenumele Roman Cassian, au plecat înainte de sărbători la mare, unde stabiliseră să se relaxeze în zilele libere și să petreacă și Paștele. Vorba aceea: planul făcut de acasă nu s-a potrivit cu cel din târg, iar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

CITESTE ȘI: CE STUDII ARE, DE FAPT, DALIDA DIN LAS FIERBINȚI. ECATERINA LADIN S-A ADAPTAT MAI GREU VIEȚII DIN ROMÂNIA

Dalida din Las Fierbinți a ajuns la spital, cu bebelușul, chiar de Paște (Foto: Instagram)

Ecaterina Ladin și bebeșulul s-au externat din spital în a treia zi de Paște

Surse din anturajul cuplului au povestit, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, că problemele de sănătate cu care s-a confruntat bebelușul au impus ca mama și juniorul să petreacă mai multe zile în spital.

Ecaterina și bebelușul au ajuns în Constanța, la spital chiar înainte de Paște. În urma unui control amănunțit, medicii au decis să o interneze în spital alături de băiețel, care a fost diagnosticat cu bronșiolită – pneumonie și a rămas sub tratament în spital. Prin urmare, Ecaterina și bebelușul au petrecut Paștele în spital, iar soțul și ceilalți doi băieți ai lor au petrecut separat sărbătorile. Pentru sănătatea micuțului a fost cea mai bună alegere, nu aveau altă variantă. După 5 zile în care au stat în spitalul din Constanța, marți s-au externat, copilul este bine și au plecat acasă, spre București”, au povestit, pentru CANCAN.RO, persoane din anturajul familiei.

Ecaterina și Laurențiu Ladin sunt căsătoriți de 10 ani și au o familie numeroasă. Actrița din las Fierbinți a adus pe lume cel de-al treilea copil al cuplului, un băiețel, la finalul anului trecut.

Botez în cerc restrâns, în Capitală, pentru fiul Ecaterinei Ladin

Cuplul a păstrat tradiția și a desemnat pentru mezin aceiași nași, buni prieteni de familie, care i-au botezat și pe ceilalți doi copii. Roman este prenumele nașului, iar Cassian i-a plăcut actriței dintotdeauna, fiind un nume pe care și l-a dorit foarte mult. Iată că lucrurile s-au aranjat astfel încât mezinul să îl poarte și să i se potrivească. Aceleași surse ne-au povestit că botezul a rămas stabilit conform planului inițial, iar problemele de sănătate cu care s-a confruntat recent bebelușul nu au schimbat cu nimic lucrurile. Prin urmare, creștinarea micuțului, urmată de prima petrecere dată în cinstea lui vor avea loc în luna mai, actrița luând în calcul, în primul rând, ca vremea să fie mai caldă.

“Nu amână nimic, de ce să amâne botezul? La creștinarea copilului vor fi prezenți cei mai apropiați oameni și prieteni, dar nu va fi chef mare. Botezul va avea loc în București. Este o perioadă mai liberă pentru ea, pentru că are o pauză mai mare de la filmările pentru Las Fierbinți”, au adăugat aceleași persoane demne de încredere. Și-a dorit dintotdeauna să aibă o familie numeroasă și se bucură de cei 3 băieți cu care ea și soțul său au fost binecuvântați. De-a lungul timpului, actrița a mărturisit că beneficiază din plin de ajutorul partenerului de viață la creșterea copiilor, dar și că au un ajutor extern – o doamnă Mari care a venit la ei acasă, încă de la primul copil, ori de câte ori actrița a solicitat-o.

NU RATA: SCHIMBĂRI RADICALE ÎN VIAȚA DALIDEI, DIN LAS FIERBINȚI! ACTRIȚA ECATERINA LADIN A LUAT O DECIZIE TOTAL NEAȘTEPTATĂ

Ecaterina Ladin, alături de colegele și, totodată, prietenele din serialul Las Fierbinți (Sursa foto: Instagram)

Ecaterina Ladin, de 12 ani în serialul Las Fierbinți de la Pro TV

Ecaterina Ladin a dobândit un capital de simpatie din partea publicului atât prin prisma spectacolelor de teatru, cât și al rolului din comedia Las Fierbinți, difuzată la Pro TV. Actrița este strigată de multe ori pe stradă Dalida, după numele personajului pe care îl interpretează. Ecaterina Ladin a fost cooptată de la început în acest proiect, care avea să devină un adevărat fenomen. Drept dovadă, producătorii și reguizorii au decis ca serialul să aibă încă un sezon, fiind al 12 lea an de când actorii filmează la foc automat câte 12 ore pe zi. Cum era și firesc, s-au legat și prietenii trainice acolo, precum este amiciția dintre Anca Dumitra, Mirela Oprișor și Ecaterina Ladin.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
AMENDĂ în valoare de 1.725 lei pentru toți șoferii români care nu au acest act banal în mașinile lor
AMENDĂ în valoare de 1.725 lei pentru toți șoferii români care nu au acest act...
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu, dar sănătos, pe care îl mânca mereu monarhul Marii Britanii
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu, dar sănătos,...
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în...
Cel mai mare atac ucrainean de la începutul războiului. Peste 100 de drone au lovit baze navale, rafinării și instalații militare ruse
Cel mai mare atac ucrainean de la începutul războiului. Peste 100 de drone au lovit...
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge și în România. Meteorologii avertizează că vin zile cu averse, grindină și vijelii
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge și în România. Meteorologii avertizează că vin...
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a fost sau nu cerută în căsătorie: ,,Eu mi-am cerut toți foștii în căsătorie”
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a...
"Te iubesc, sufletul meu". Ți se rupe sufletul de durere! Mesajul emoționant transmis de părinții...
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia la fiul său: „Mamă, adu-mi ceva de mâncare că nu mai pot de foame și n-am timp să mă mai duc să mănânc.”
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
Se schimbă CNP-urile. De ce va apărea numărul unic
Se schimbă CNP-urile. De ce va apărea numărul unic "70" în toate codurile numerice personale
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel cam mic!
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
 Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
CERCETĂTORII cred că au AFLAT care este FORMA UNIVERSULUI!
CERCETĂTORII cred că au AFLAT care este FORMA UNIVERSULUI!
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Fructul care i-a șocat pe toți românii. Oamenii n-au știut cum să-l mănânce. A fost nevoie de un ghid pentru a-l consuma
Fructul care i-a șocat pe toți românii. Oamenii n-au știut cum să-l mănânce. A fost...
Orașele din România în care se dau bani celor căsătoriți de multă vreme. Cum poți intra în posesia lor
Orașele din România în care se dau bani celor căsătoriți de multă vreme. Cum poți...
Ungaria a pus interzis la frontieră. Șoferii români care nu pot trece granița. Toleranță zero
Ungaria a pus interzis la frontieră. Șoferii români care nu pot trece granița. Toleranță zero
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o...
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Antreprenorii români răscumpără businessurile vândute anterior unor fonduri de investiţii
Antreprenorii români răscumpără businessurile vândute anterior unor fonduri de investiţii
Serviciu militar obligatoriu pentru FEMEI. Ar putea fi chemate în Armată
Serviciu militar obligatoriu pentru FEMEI. Ar putea fi chemate în Armată
Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu
Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu
Leonardo DiCaprio are o iubită cu 24 de ani mai TÂNĂRĂ: „Se pare că o place foarte mult” / Cei doi formează un cuplu de aproape un an
Leonardo DiCaprio are o iubită cu 24 de ani mai TÂNĂRĂ: „Se pare că o...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar...
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să te văd, nu o să pot să cânt”
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să...
Crima din Sibiu! Tânărul de 24 de ani şi-a recunoscut fapta. Motivul pentru care şi-a ucis iubita cu sânge rece. Victima i-ar fi salvat în trecut viața agresorului
Crima din Sibiu! Tânărul de 24 de ani şi-a recunoscut fapta. Motivul pentru care şi-a...
Povestea de iubire dintre Liviu Vârciu și Jojo. Cântărețul a fost înșelat de actriță: „Nu am putut trece peste asta”
Povestea de iubire dintre Liviu Vârciu și Jojo. Cântărețul a fost înșelat de actriță: „Nu...
Horoscop zilnic pentru luni, 20 mai 2024. Leul își dorește un nou început
Horoscop zilnic pentru luni, 20 mai 2024. Leul își dorește un nou început
Harta tunelurilor secrete din București. Catacombele pe lângă care trec zilnic milioane de români
Harta tunelurilor secrete din București. Catacombele pe lângă care trec zilnic milioane de români
×