Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 octombrie 2018.  Balanțele sunt ispitite

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 octombrie 2018.  Balanțele sunt ispitite

De: Cancan 25/10/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 octombrie 2018.  Balanțele sunt ispitite
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 octombrie 2018

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 octombrie 2018 – Horoscopul zilei de 26 octombrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 26 octombrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 26 octombrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Balanță se pot lăsa pradă unei ispite legată de o sumă de bani.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 26 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec au parte de tranzitul Lunii întocmai prin sectorul comunicării, aspect care le va oferi o capacitate excepțională de dialog. Nativii se vor exprima liber, direct, curat și pot obține beneficii dacă vor ști să pună problema astfel încât să-și atingă scopul. Horoscopul ed azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de a face scurte de palseri, ieșiri din oraș.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 26 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Taur pot intra în controverse cu cei din jur și au o plăcere ciudată de a-și impune punctul de vedere. Nativii sunt încăpățânați și se luptă pentru dreptate, chiar dacă nu este neapărat de partea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă ocazia de a aduce în discuție o situație financiară, de a lua o decizie legată de o sumă de bani.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 26 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni sunt veseli, binedispuși, puși pe glume și pe șotii. Nativii au energie și se dedică activităților sportive, competițiilor și distracțiilor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează asupra posibilității de a întâlni, prin intermediul unui hobby comun, o persoană cu care să înceapă o relație.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 29 OCTOMBRIE-4 NOIEMBRIE 2018. GEMENII SUNT MELANCOLICI

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 26 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Rac sunt visători astăzi și se dedică activităților relaxante care să-i îndepărteze cât mai mult de stresul cotidian. Nativii vor rememora amintirile plăcute, vor avea chef de stat la povești cu prietenii și vor deveni extrem de romantici cu persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce ocazia să-și consolideze relația de cuplu.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 26 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Leu petrec timp de calitate cu persoanele dragi, posibil chiar să pună la cale un plan de petrecere a weekendului. Nativii pot avea parte de dialoguri interesante cu cei din jur de natură să-i ajute să rezolve niște dileme avute. Moment bun de reconciliere în relațiile cu membrii familiei. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește pe aceștia să accepte și să urmeze un sfat pe care-l primesc astăzi.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 26 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară sunt preocupați de imaginea lor și fac tot ce le stă în putință să se pună într-o imagine bună în fața șefilor. Nativii care au de susținut discursuri în fața unui public numeros nu au de ce să-și facă griji. Totul va decurge perfect și vor primi aplauze. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să fie atenți și la look-ul lor, la aspectul fizic, astfel încât impactul să fie de două ori mai mare.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 25 OCTOMBRIE 2018. LEII SE ÎNVINOVĂȚESC

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 26 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță sunt tentați să facă unele cheltuieli majore care să le destabilizeze bugetul. Pe de altă parte, nativii sunt sfătuiți să nu se lase pradă ispitei de a obține bani în mod ușor, mai ales dacă este vorba de un context imoral sau ilegal. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește pe aceștia să facă economii în această perioadă și să evite achiziționarea lucrurilor inutile și scumpe.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 26 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion își concentrează toată atenția asupra sectorului financiar. Nativii au ocazia să primească aprobarea unui cerdit, să obțină un împrumut în condiții avantajoase sau cineva să le returneze o datorie mai veche. Horoscopul ed azi pentru zodia Scorpion le cere să fie atenți la modul în care-și administrează veniturile și să reducă acele cheltuieli inutile.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 26 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de dialoguri importante legate de sectorul profesional, posibil chiar de schimbarea direcției în carieră sau de schimbarea unui statut, funcție. Nativii au ocazia să semneze un contract, un angajament, iar horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să citească în detaliu clauzele și să fie atenți atunci când aprobă un act oficial.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 26 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de niște probleme de sănătate aparent banale, dar care le pot provoca un disconfort general. Nativii se pot confrunta cu dureri de cap, de oase, stări de greață și vomă și lipsa apetitutului. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește pe aceștia să-și facă o programare la medic și să nu mai amâne analizele, mai ales dacă s-au mai confruntat și în trecut cu aceste neplăceri.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 26 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător sunt tentați să se dedice distracțiilor, indiferent de natura lor. Nativii care se află într-o relație ar putea călca strâmb, în timp ce aceia dintre ei care sunt singuri pot avea parte de o aventură amoroasă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să nu pună suflet și să nu se implice mai mult decât trebuie, deoarece ar putea avea de suferit mai târziu.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 26 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Pești se preocupă cu interes de punerea în ordine a locuinței. Nativii se dedică activităților gospodărești, fac curățenie, pregătesc cina și petrec timp în compania familiei. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește pe aceștia să nu se impună cu prea multă autoritate în fața celorlalți, în special în fața copiilor, – dacă este cazul, deoarece rezultatul ar putea avea întocmai efectul invers.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Nu s-a mai abținut! A spus cine conduce din umbră cu adevărat România: „Îi cunosc în proporție de 80%”
Nu s-a mai abținut! A spus cine conduce din umbră cu adevărat România: „Îi cunosc...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare. De ce plâng fetițele sale noaptea: „Cred că le este greu”
Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare. De ce plâng fetițele sale noaptea: „Cred că le este greu”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu a mai venit în România din 2018”
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri pe 8 Mai
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri...
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Halep, aproape de MARELE VIS. Tatăl său a dat personal vestea fabuloasă
Halep, aproape de MARELE VIS. Tatăl său a dat personal vestea fabuloasă
Săptămâna Patimilor. Rugăciunea care se rostește în „Marţea Mare”
Săptămâna Patimilor. Rugăciunea care se rostește în „Marţea Mare”
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se scaldă în lux la 20 de ani
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante. Ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Nu am fost o mamă bună. Timpul este limitat”
Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante. Ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Nu am fost o mamă...
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei care vor să pună masă musculară
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...