Horoscop săptămânal 29 octombrie-4 noiembrie 2018. Gemenii sunt melancolici

Publicat: 25/10/2018 | 15:50
Horoscop săptămânal 29 octombrie-4 noiembrie 2018. Gemenii sunt melancolici

Horoscop săptămânal 29 octombrie-4 noiembrie 2018 –  Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 29 octombrie – 4 noiembrie 2018, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în săptămâna 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 se numără și cea a Gemenilor care devin mai melancolici decât de obicei.

Săptămâna 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 nu este marcată de evenimente astrologice de anvergură, prin urmare vom analiza tranzitul selenar. Faptul că semnul de Aer este cel mai slab reprezentat, ne îndeamnă, la modul general, să dăm dovadă de mai multă diplomație și tact.

Horoscop săptămânal Berbec: 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

În prima parte a săptămânii cei născuți în zodia Berbec au șansa de a se împăca cu membrii familiei și de a relua, de a îndrepta niște relații, de a le îmbunătăți. Nativii trebuie să lase autoritatea deoparte și să devină mai înțelegători. Către finele perioadei analizate, contextul astral devine favorabil negocierilor și nativii ar putea redeschide niște discuții salariale la locul de muncă. Totodată, poate fi vorba de o renegociere a contractului de muncă, a sarcinilor și responsabilităților.

Horoscop săptămânal Taur: 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Taur vor depune eforturi pentru a se simți bine, pentru a se liniști și a da uitării o etapă care nu le-a priit din punct de vedere psihic. Odihna va fi esențială și nativii ar trebui să nu facă excese de niciun fel dacă-și doresc să depășească cu bine acest context. Aspectul mai puțin favorabil al săptămânii se conturează către finele perioadei analizate și aduce nemulțumiri și deziluzii în plan amoros. Partenerii Taurului se pot dovedi a nu fi ceea ce ei credeau.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 15-21 OCTOMBRIE 2018. CAPRICORNII CÂȘTIGĂ ÎN NEGOCIERI

Horoscop săptămânal Gemeni: 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Gemeni au ocazia să primească niște beneficii de pe urma muncii depuse, posibil chiar avantaje financiare care să le permită să dea curs unui plan de weekend. La capitolul sănătate sunt sfătuiți să fie mai atenți, să-și imunizeze organismul și să acorde mai multă importanță odihnei și alimentației. Niște gânduri din trecut, frământări le-ar putea amprenta această săptămână, prin urmare nu este exclus să fie ușor melancolici și triști.

Horoscop săptămânal Rac: 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Rac sunt veseli, bine dispuși și energici. Nativii sunt mult mai sociabili decât de obicei și pot lega ușor noi relații, își pot lărgi cercul de prieteni și nu este exclus să apară și un partener în viața lor, însă totul trebuie făcut ca la carte, cu pasi mici si siguri. Este posibil să aibă ocazia să se reîntâlnească cu o veche cunoștință și să pună la cale planuri de viitor împreună. Se cere mai multă atenție la locul de muncă, în special în dialogul cu șefii, unde pot apărea unele controverse.

Horoscop săptămânal Leu: 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Leu se vor bucura de un context astral favorabil atât la locul de muncă, cât și în planul sănătății, unde vor reuși să vindece o problemă cu care s-au confruntat în ultimul timp. Energia și buna dispoziție de care dau dovadă acum îi ajută să-și îmbunătățească relațiile cu membrii familiei. Mijlocul perioadei analizate devine avantajos pentru negocieri și semnări de contracte.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 8-14 OCTOMBRIE 2018. BALANȚELE PORNESC PE UN NOU DRUM ÎN VIAȚĂ

Horoscop săptămânal Fecioară: 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Fecioară se focusează pe sectorul financiar și se agită pentru a obține o sumă de bani. Nu sunt excluse nici ofertele extra job care le-ar putea îmbunătăți veniturile pentru o scurtă perioadă. Mijlocul perioadei analizate aduce șanse de a demara o afacere, însă aspectul le aparține celor care au întreprins demersuri în acest sens. Weekendul îl vor dedica persoanelor dragi, membrilor familiei și partenerului de cuplu.

Horoscop săptămânal Balanță: 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Balanță nu sunt în apele lor, refuză socializarea și chiar pot amâna niște evenimente, întâlniri, ieșiri în oraș. Nativii se simt fără chef și li se cere să evite o posibilă depresie prin plimbări în aer liber, un weekend la munte și o alimentație sănătoasă. Pot primi bani, comisioane, remunerații mai vechi și absolut neașteptate, dar nu trebuie să-și facă planuri mărețe cu acestea pentru că va fi vorba de sume mici, nesemnificative.

Horoscop săptămânal Scorpion: 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion încep săptămâna cu preocupări legate de locul de muncă și dau dovadă de conștiinciozitate în rezolvarea sarcinilor, în finalizarea proiectelor, punându-și în aplicare cu măreție capacitatea de conducere, de organizare și spiritul de echipă. Este momentul deprinderii unor noi abilități, iar comunicarea le poate aduce o serie de beneficii, atât profesionale, cât și financiare. Sunt sfătuiți să evite conflictele în weekend, mai ales dacă-l petrec alături de prieteni.

Horoscop săptămânal Săgetător: 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Săgetător pot recupera niște sume de bani împrumutate sau pot întreprinde demersuri pentru a intra în posesia unui credit. Posibilitățile de colaborare vor exista, însă va fi destul de dificil ca nativii să ia o decizie în acest sens din cauza programului de muncă acaparant. Cei care vor să-și schimbe locul de muncă sunt sfătuiți să analizeze îndelung această decizie. Finalul de săptămână îi prinde cu energia scăzută și fără prea mult chef de socializare.

Horoscop săptămânal Capricorn: 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Capricorn sunt stresați de multitudinea de sarcini pe care le au de îndeplinit la locul de muncă și nu de multe ori se vor afla la un pas de a claca. Sunt sfătuiți să-și organizeze mai bine timpul și să nu se agite, să nu-și piardă cumpătul. Nu este exclus să primească noi responsabilități. Către finele perioadei analizate, pot apărea mici neplăceri, discuții, neconcordanțe și nemulțumiri vizavi de partenerul de cuplu, iar nativii sunt invitați la dialog calm.

Horoscop săptămânal Vărsător: 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Vărsător pot primi vești bune fie de la locul de muncă, fie legate de starea de sănătate. Nativii pot primi un diagnostic favorabil, pot elimina o îndoială legată de o afecțiune sau pot descoperi un tratament care să le aducă beneficii imediate. Aprecierile primite din partea superiorilor le pot deschide o nouă ușă în sectorul profesional. În weekend sunt sfătuiți să evite conflictele cu partenerul de cuplu.

Horoscop săptămânal Pești: 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești încep săptămâna cu tachinări, mici discuții în contradictoriu și ironii la adresa partenerului, însă situația va fi trecătoare și o vor privi cu umor ulterior. Cei singuri au ocazia să cunoască un partener nou, o persoană cu care să rezoneze, iar pasiunile comune vor fi, cel puțin în acest stadiu, extrem de importante pentru consolidarea relației. Micile probleme de sănătate cu care nativii s-au confruntat în ultimul timp se vor ameliora, chiar vindeca.