Horoscop săptămânal 15-21 octombrie 2018. Capricornii câștigă în negocieri

Publicat: 11/10/2018 | 15:17
Horoscop săptămânal 15-21 octombrie 2018. Capricornii câștigă în negocieri

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 15-21 octombrie 2018, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 15-21 octombrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în săptămâna 15-21 octombrie 2018 se numără și cea a Capricornilor care vor reuși să obțină tot ceea ce-și doresc în urma unor negocieri.

Săptămâna 15-21 octombrie 2018 nu este marcată de evenimente astrologice importante, de natură să schimbe cursul întâmplărilor, însă vom analiza tranzitul selenar. Faptul că Luna nu va traversa nicio zodie de Foc, la modul general, ne va face să fim mai liniștiți, mai puțin energici și mai calmi, uneori chiar mai contemplativi și meditativi.

Horoscop săptămânal Berbec: 15-21 octombrie 2018

În prima parte a săptămânii cei născuți în zodia Berbec se preocupă de familie și de treburile gospodărești. Este momentul să se apropie mai mult de rude și vor fi tentați să facă unele confesiuni cu scopul de a primi mai multă încredere. Nativii vor avea parte de acțiune și în plan profesional, unde, către finele perioadei analizate, niște sarcini cu dedline-uri strânse de la locul de muncă i-ar putea extenua și chiar epuiza.

Horoscop săptămânal Taur: 15-21 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Taur ar trebui să aloce mai mult timp pentru relaxare și să-și acorde mai multă atenție. Starea sănătății va fi destul de fragilă și este recomandată mai multă odihnă și o dietă echilibrată. Situația financiară i-ar putea determina pe unii nativi să ia decizii impulsive și să se implice în proiecte obositoare cu remunerație mică. În plan sentimental lucrurile merg din ce în ce mai rău, însă nu este momentul unei decizii radicale.

Horoscop săptămânal Gemeni: 15-21 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de o săptămână relativ liniștită, atât în plan personal, cât și profesional. Zilele de miercuri și joi ar putea fi mai obositoare la locul de muncă și unele sarcini sau proiecte pot să nu iasă așa cum și-ar fi dorit nativii, însă cu calm și răbdare vor reuși să rezolve toate nemulțumirile. Cheful de viață și de socializare se accentuează în weekend și nu vor lipsi ieșirile cu prietenii.

Horoscop săptămânal Rac: 15-21 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Rac au tendința de a nu le acorda încredere celor din jur și acest aspect s-ar putea să aibă urmări negative atât la locul de muncă, în relația cu colegii, cât și cu partenerul de viață. În anumite cazuri, nativii vor răbufni de gelozie și vor avea o atitudine distantă față de persoana iubită, însă tot ei vor fi cei care vor face reproșuri și vor trânti uși. Contextul astral le poate favoriza reapariția unor probleme de sănătate mai vechi.

Horoscop săptămânal Leu: 15-21 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de un început de săptămână marcat de neînțelegeri, reproșuri și acuze în relația cu persoana iubită și ar face bine să caute calea de mijloc și să fie mai înțelegători. În plan profesional reușesc să găsească echilibrul, ceea ce nu putem spune despre zona financiară, unde nativii au tendința de a cheltui peste măsură. Stare de sănătate bună, însă abia către finele sptămânii, nativii vor deveni mai energici și mai bine dispuși.

Horoscop săptămânal Fecioară: 15-21 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară, pe un fond de oboseală și stres, ar putea comite niște erori destul de grave la muncă, care nu vor trece neobservate și netaxate de superiori. Contextul le devine favorabil în plan profesional abia în ultima zi din săptămână, când și gradul de energie va fi unul ridicat. Este recomandat să caute sprijinul și ajutorul celor din jur dacă simt că nu pot face față. Atenție în această perioadă la dureri în zona membrelor inferioare. Posibile mici lovituri și accidentări la picioare.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2018

Horoscop săptămânal Balanță: 15-21 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea confrunta cu insomnii, fie favorizate de stresul de peste zi, fie de niște dureri cauzate de unele afecțiuni mai vechi care nu au fost pe deplin sau corespunzător tratate. La locul de muncă pot apărea niște încurcături, însă nu este cazul să se îngrijoreze. Cu calm și răbdare vor reuși să le facă față. Relația cu persoana iubită pare să se afle pe un făgaș normal, însă nativii nu trebuie să forțeze nota.

Horoscop săptămânal Scorpion: 15-21 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de niște conflicte în familie care să fie cauzate sau să aibă legătură cu partenerul de viață, fără ca acesta să fie neapărat implicat. Nativii tineri care stau cu părinții ar putea primi interdicții legate de persoana iubită. Este momentul să acorde toată atenția necesară locului de muncă și să se implice în proiectele noi. Moment oportun consolidării situației financiare.

Horoscop săptămânal Săgetător: 15-21 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător nu vor avea parte de energie pe cât și-ar dori, dar starea de spirit va fi una bună, iar nativii se vor dedica activităților distractive, excursiilor și întâlnirilor cu prietenii. Către finele săptămânii, tentația de a cheltui va fi foarte mare și este posibil să facă gaură în buget dacă nu sunt chibzuiți. În plan sentimental, relația cu persoana iubită va trece prin tensiuni, însă după prima jumătate a perioadei analizate lucrurile se vor calma.

Horoscop săptămânal Capricorn: 15-21 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn dau dovadă de o putere psihică foarte mare, au încredere în propriile forțe, sunt stăpâni pe sine și reușesc să ducă la bun sfârșit tot ceea ce și-au propus. Dacă va fi vorba de negocieri, atunci nativii vor obține niște rezultate neașteptat de bune. Este posibil ca spre finele săptămânii să intre în discuții contradictorii cu membrii familiei și să fie acuzați de indiferență față de problemele din gospodărie.

Horoscop săptămânal Vărsător: 15-21 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător ar putea resimți o oarecare presiune pusă pe umerii lor la locul de muncă și în loc să se ambiționeze, vor avea tendința de a se plafona, însă va fi o etapă trecătoare, amprentată mai mult de spaima și frica de nou. Vor ajuta discuțiile cu superiorii în acest caz. Pe de altă parte, în plan amoros, pot apărea în weekend unele dialoguri în contradictoriu cu partenerul de cuplu cauzate de mentalități și principii de viață diferite.

Horoscop săptămânal Pești: 15-21 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Pești au tendința de a fi negativiști și pesimișiti în această săptămână, însă motivele vor fi doar în mintea lor, nu și în realitate. Ar trebui să se concentreze mai mult pe locul de muncă și pe posibilitatea de a-și suplimenta veniturile deoarece se anunță posibilități în acest sens, chiar dacă va fi vorba de o perioadă determinată. Miercuri și joi se întrevăd eforturi mari pentru a ajunge la o înțelegere cu partenerul de cuplu.

Citește și...