Acasă » Știri » Horoscop săptămânal 15-21 octombrie 2018. Capricornii câștigă în negocieri

Horoscop săptămânal 15-21 octombrie 2018. Capricornii câștigă în negocieri

De: Cancan 11/10/2018 | 15:17
Horoscop săptămânal 15-21 octombrie 2018. Capricornii câștigă în negocieri
Horoscop săptămânal 15-21 octombrie 2018. Capricornii câștigă în negocieri

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 15-21 octombrie 2018, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 15-21 octombrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în săptămâna 15-21 octombrie 2018 se numără și cea a Capricornilor care vor reuși să obțină tot ceea ce-și doresc în urma unor negocieri.

Săptămâna 15-21 octombrie 2018 nu este marcată de evenimente astrologice importante, de natură să schimbe cursul întâmplărilor, însă vom analiza tranzitul selenar. Faptul că Luna nu va traversa nicio zodie de Foc, la modul general, ne va face să fim mai liniștiți, mai puțin energici și mai calmi, uneori chiar mai contemplativi și meditativi.

Horoscop săptămânal Berbec: 15-21 octombrie 2018

În prima parte a săptămânii cei născuți în zodia Berbec se preocupă de familie și de treburile gospodărești. Este momentul să se apropie mai mult de rude și vor fi tentați să facă unele confesiuni cu scopul de a primi mai multă încredere. Nativii vor avea parte de acțiune și în plan profesional, unde, către finele perioadei analizate, niște sarcini cu dedline-uri strânse de la locul de muncă i-ar putea extenua și chiar epuiza.

Horoscop săptămânal Taur: 15-21 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Taur ar trebui să aloce mai mult timp pentru relaxare și să-și acorde mai multă atenție. Starea sănătății va fi destul de fragilă și este recomandată mai multă odihnă și o dietă echilibrată. Situația financiară i-ar putea determina pe unii nativi să ia decizii impulsive și să se implice în proiecte obositoare cu remunerație mică. În plan sentimental lucrurile merg din ce în ce mai rău, însă nu este momentul unei decizii radicale.

Horoscop săptămânal Gemeni: 15-21 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de o săptămână relativ liniștită, atât în plan personal, cât și profesional. Zilele de miercuri și joi ar putea fi mai obositoare la locul de muncă și unele sarcini sau proiecte pot să nu iasă așa cum și-ar fi dorit nativii, însă cu calm și răbdare vor reuși să rezolve toate nemulțumirile. Cheful de viață și de socializare se accentuează în weekend și nu vor lipsi ieșirile cu prietenii.

Horoscop săptămânal Rac: 15-21 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Rac au tendința de a nu le acorda încredere celor din jur și acest aspect s-ar putea să aibă urmări negative atât la locul de muncă, în relația cu colegii, cât și cu partenerul de viață. În anumite cazuri, nativii vor răbufni de gelozie și vor avea o atitudine distantă față de persoana iubită, însă tot ei vor fi cei care vor face reproșuri și vor trânti uși. Contextul astral le poate favoriza reapariția unor probleme de sănătate mai vechi.

Horoscop săptămânal Leu: 15-21 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de un început de săptămână marcat de neînțelegeri, reproșuri și acuze în relația cu persoana iubită și ar face bine să caute calea de mijloc și să fie mai înțelegători. În plan profesional reușesc să găsească echilibrul, ceea ce nu putem spune despre zona financiară, unde nativii au tendința de a cheltui peste măsură. Stare de sănătate bună, însă abia către finele sptămânii, nativii vor deveni mai energici și mai bine dispuși.

Horoscop săptămânal Fecioară: 15-21 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară, pe un fond de oboseală și stres, ar putea comite niște erori destul de grave la muncă, care nu vor trece neobservate și netaxate de superiori. Contextul le devine favorabil în plan profesional abia în ultima zi din săptămână, când și gradul de energie va fi unul ridicat. Este recomandat să caute sprijinul și ajutorul celor din jur dacă simt că nu pot face față. Atenție în această perioadă la dureri în zona membrelor inferioare. Posibile mici lovituri și accidentări la picioare.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2018

Horoscop săptămânal Balanță: 15-21 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea confrunta cu insomnii, fie favorizate de stresul de peste zi, fie de niște dureri cauzate de unele afecțiuni mai vechi care nu au fost pe deplin sau corespunzător tratate. La locul de muncă pot apărea niște încurcături, însă nu este cazul să se îngrijoreze. Cu calm și răbdare vor reuși să le facă față. Relația cu persoana iubită pare să se afle pe un făgaș normal, însă nativii nu trebuie să forțeze nota.

Horoscop săptămânal Scorpion: 15-21 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de niște conflicte în familie care să fie cauzate sau să aibă legătură cu partenerul de viață, fără ca acesta să fie neapărat implicat. Nativii tineri care stau cu părinții ar putea primi interdicții legate de persoana iubită. Este momentul să acorde toată atenția necesară locului de muncă și să se implice în proiectele noi. Moment oportun consolidării situației financiare.

Horoscop săptămânal Săgetător: 15-21 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător nu vor avea parte de energie pe cât și-ar dori, dar starea de spirit va fi una bună, iar nativii se vor dedica activităților distractive, excursiilor și întâlnirilor cu prietenii. Către finele săptămânii, tentația de a cheltui va fi foarte mare și este posibil să facă gaură în buget dacă nu sunt chibzuiți. În plan sentimental, relația cu persoana iubită va trece prin tensiuni, însă după prima jumătate a perioadei analizate lucrurile se vor calma.

Horoscop săptămânal Capricorn: 15-21 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn dau dovadă de o putere psihică foarte mare, au încredere în propriile forțe, sunt stăpâni pe sine și reușesc să ducă la bun sfârșit tot ceea ce și-au propus. Dacă va fi vorba de negocieri, atunci nativii vor obține niște rezultate neașteptat de bune. Este posibil ca spre finele săptămânii să intre în discuții contradictorii cu membrii familiei și să fie acuzați de indiferență față de problemele din gospodărie.

Horoscop săptămânal Vărsător: 15-21 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător ar putea resimți o oarecare presiune pusă pe umerii lor la locul de muncă și în loc să se ambiționeze, vor avea tendința de a se plafona, însă va fi o etapă trecătoare, amprentată mai mult de spaima și frica de nou. Vor ajuta discuțiile cu superiorii în acest caz. Pe de altă parte, în plan amoros, pot apărea în weekend unele dialoguri în contradictoriu cu partenerul de cuplu cauzate de mentalități și principii de viață diferite.

Horoscop săptămânal Pești: 15-21 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Pești au tendința de a fi negativiști și pesimișiti în această săptămână, însă motivele vor fi doar în mintea lor, nu și în realitate. Ar trebui să se concentreze mai mult pe locul de muncă și pe posibilitatea de a-și suplimenta veniturile deoarece se anunță posibilități în acest sens, chiar dacă va fi vorba de o perioadă determinată. Miercuri și joi se întrevăd eforturi mari pentru a ajunge la o înțelegere cu partenerul de cuplu.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Gestul bizar pe care Prințesa Kate Middleton îl face NOAPTEA, pe întuneric. Prințul William a înlemnit când a văzut-o
Gestul bizar pe care Prințesa Kate Middleton îl face NOAPTEA, pe întuneric. Prințul William a...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
4 ZODII cu noroc la bani, chiar înainte de Paște! Sunt mari șanse să îmbogățească rapid, din nimic
4 ZODII cu noroc la bani, chiar înainte de Paște! Sunt mari șanse să îmbogățească...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Care este cel mai mare regret al Marianei Ionescu Căpitănescu: ”Dacă aș da timpul înapoi, aș petrece timp cu părinții mei”
Care este cel mai mare regret al Marianei Ionescu Căpitănescu: ”Dacă aș da timpul înapoi,...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...