Home » Stiri » Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2018

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2018

Redacția Cancan.ro 26/09/2018 | 12:26
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2018
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2018

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2018 –  Cancan îți prezintă horoscopul lunar octombrie 2018 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii octombrie 2018 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante despre carieră, bani, dragoste și sănătate.

Aspectele astrologice importante ale lunii octombrie sunt Luna Nouă din 9 octombrie care se formează în zodia Balanță și Luna Plină din 25 octombrie care se formează în zodia Taur, aspecte astrale care aduc noi începuturi pentru fiecare zodie în parte.

Soarele, energia, își va schimba sectorul de acțiune începând cu 23 octombrie, atunci când va poposi în zodia Scorpion, iar Venus, planeta iubirii, a armoniei și Micul Benefic, din data de 5 octombrie va retrograda în zodia Scorpion până pe 31 octombrie, când va intra în Balanță.

Pe de altă parte, Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și a negocierilor, intră în zodia Scorpion pe data de 10 octombrie, iar pe data de 31 octombrie trece în semnul Săgetător.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2018, zodia Berbec

Carieră

Este o lună benefică pentru cei născuți în zodia Berbec care-și caută un loc de muncă, oportunitățile nu-i vor ocoli, însă va fi nevoie de mai multă ambiție din partea acestora. Nativii se pot evidenția la locul de muncă prin fapte concrete, prin sprijin acordat colegilor și va fi nevoie să învețe să-și asume responsabilități pentru a ieși în față.

Dragoste

Pentru cei născuți în zodia Berbec se anunță o lună tumultoasă la capitolul sentimental. Nativii vor trece de la o extremă la alta. Se anunță despărțiri, împăcări, atracții pasionale, iar cei singuri pot relua o veche poveste de dragoste. Totodată, nativii vor fi tentați să fie infideli și o relație clandestină poate lua naștere acum. Cei care doresc să-și salveze relația, vor trebui să depună mai mult efort la Luna Plină de la finele lunii octombrie.

Sănătate

Tumultul amoros se poate răsfrânge și asupra stării de sănătate, iar nativii să fie, când foarte veseli, când foarte triști și posomorâți, apatici. Nu este recomandat să-și consume toată energia la locul de muncă, deoarece se pot confrunta cu oboseală și stări de epuizare, în special la mijlocul lunii. Către finalul perioadei analizate, cei care se confruntă cu probleme mai vechi de sănătate ar putea descoperi un remediu eficient.

Bani

O ușoară instabilitate financiară ar putea guverna luna octombrie, iar nativii Berbec sunt sfătuiți să nu facă investiții sau împrumuturi acum. Este o perioadă bună pentru reeșalonarea unor plăți, datorii sau credite. Posibile discuții legate de bani cu partenerul de cuplu.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2018, zodia Taur

Carieră

Cei născuți în zodia Taur trebuie să-și reevalueze contractele și parteneriatele avute și să ia o decizie înțeleaptă în ceea ce privește cariera. Nu este momentul marilor schimbări, însă vor fi nevoiți să facă retușuri, iar Luna Nouă poate aduce noi oportunități de colaborare, important este să aleagă ceea ce-i bine pentru ei pe termen lung.

Dragoste

Luna octombrie le cere celor născuți în zodia Taur o revizuire a relațiilor sentimentale, cu atât mai mult cu cât Venus, întocmai planeta Iubirii și guvernatoarea lor, va retrograda în casa mariajului. Se cer reevaluări, însă nu și luarea deciziilor, iar chestiuni mai vechi, legate de neîncredere, infidelitate, posesivitate, pot ieși la iveală acum pentru a fi discutate. Situația în cuplu se va mai calma abia către finele perioadei analizate. Cei singuri nu vor căuta un partener stabil, ci vor prefera aventura, flirtul și relațiile cere nu cer nicio obligație.

Sănătate

Cei născuți în zodia Taur sunt sfătuiți să nu facă niciun exces în luna octombrie, indiferent că vorbim de alimentație, vicii sau efort fizic. Venus le poate duce o mobilizare mai bună la capitolul sănătate și pe retrogradare le poate cere reevaluarea stării generale, mai ales dacă aceasta este intens legată de trăirile din plan amoros. La modul general, nativii Taur se pot lăsa frământați de griji personale și sentimentale.

Bani

Reevaluările necesare din zona profesională se pot răsfrânge și asupra situației materiale, iar nativii Taur să fie forțați să-și renegocieze niște contracte. La modul general, obținerea banilor, a remunerațiilor aferente unor colaborări, va fi dificilă în această lună, dar nu imposibilă. Către finele lunii, cei născuți în zodia Taur reușesc să returneze niște datorii, iar cei care vând o casă, un teren vor fi avantajați în tranzacție.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2018, zodia Gemeni

Carieră

Pentru cei născuți în zodia Gemeni, luna octombrie cere mai multă responsabilitate la locul de muncă și eficientizarea activității. O serie de nativi pot încerca să caute noi colaborări, însă nu este o perioadă prielnică schimbării locului de muncă. Pe de altă parte, este important să evite discuțiile în contradictoriu cu colegii și conflictele cu superiorii.

Dragoste

Cei născuți în zodia Gemeni ar putea traversa situații încâlcite în amor, mai corect spus, nici ei nu vor ști ce să aleagă și în ce direcție să se îndrepte. Dacă unii nativi pot relua o relație cu un coleg de muncă sau se pot simți atrași peste măsură de o persoană din antrajul profesional, alții se pot plictisi de relația avută și monotonia îi poate împinge către aventură. Cu toate acestea, către finele lunii se va încerca consolidarea relațiilor cu vechime și a căsătoriilor.

Sănătate

Cei născuți în zodia Gemeni au tendința de a-și depăși limitele, de a se suprasolicita la locul de muncă, iar aceste aspecte se răsfrâng asupra stării de sănătate. Oboseala se poate acccentua și este recomandată mai multă odihnă, dar și relaxare, iar activitățile care cresc adrenalina și aduc bună dispoziție nu ar trebui să lipsească din programul zilnic.

Bani

Încă de la început de lună, atenția nativilor se îndreaptă asupra achitării unor datorii sau credite, iar o moștenire le poate lumina situația financiară. Au ocazia acum să-și consolideze veniturile din activități independente, posibil legate de un hobby, de o pasiune mai veche care să vină din sfera artistică.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2018, zodia Rac

Carieră

La locul de muncă nu se întrevăd probleme. Este o lună liniștită care, însă, nici nu cere și nici nu oferă nimic nou. Nativii își vor dori mai mult de la carieră, vor dori ascensiune profesională, însă nu vor face nimic în acest sens, ci doar vor trasa planuri de viitor, vor scrie pe hârtie obiectivele, dar nu și modul în care își propun să le atingă.

Dragoste

Pentru nativii Rac care sunt singuri nu este o perioadă bună pentru a începe o relație. Contextul astral favorizează confuziile în plan sentimental și este posibil ca unii nativi să se simtă atrași dintr-o dată de un prieten sau, din contră, o relație cândva pasională să se transforme într-o sinceră prietenie. Abia către finele lunii se întrevăd situații mai clare și se pot lua decizii, dar nu definitive sau de lungă durată. Cei care se află în relații solide și vechi pot discuta despre o nouă etapă, posibil o căsătorie sau conceperea unui copil.

Sănătate

Cei născuți în zodia Rac care se confruntă cu afecțiuni mai vechi, cronice, pot observa o înrăutățire a stării generale și sunt sfătuiți să nu facă excese de niciun fel. Stresul financiar îi poate obosi peste măsură, iar problemele imunitare își pot face simțită prezența. Se recomandă mai multă odihnă și abordarea unui stil de viață echilibrat, în special a unei alimentații sănătoase care să le întărească organismul.

Bani

Cei născuți în zodia Rac au de tras la capitolul financiar. Luna octombrie poate veni cu cheltuieli neplanificate care să destabilizeze bugetul și să-i facă pe nativi să renunțe la unele planuri pentru a-și achita obligațiile. Pe de altă parte, o serie de nativi pot intra în conflicte majore cu partenerul de viață din cauza neajunsurilor și nu sunt excluse partajele, atât între parteneri, cât și între rude ca urmare a unei moșteniri primite, un bun comun care se cere împărțit.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2018, zodia Leu

Carieră

Prima jumătate a lunii octombrie vine cu nemulțumiri legate de locul de muncă, iar cei născuți în zodia Leu se simt dați la o parte, neapreciați și pot deveni frustrați, dând naștere unor situații conflictuale fără motiv. Concentrarea și cheful de muncă le lipsește cu desăvârșire și pot face greșeli pentru care să fie trași la răspundere. Sunt sfătuiți să nu pună mândria înaintea responsabilităților.

Dragoste

Cei născuți în zodia Leu au parte de acțiune în plan sentimental, însă este un aspect care se concretizează mai mult asupra celor aflați în relații de lungă durată. Nativii își doresc trecerea la alt nivel al relației, se pot muta împreună, pot purta discuții despre căsătorie, dar și despre conceperea unui copil. Este de recomandat a se evita conflictele, care în unele cazuri, acolo unde există o bază mai veche, dar și monotonie instalată, pot degenera și pot aduce dezamăgiri.

Sănătate

Întreaga lună va exista o tendință de irascibilitate, o tendință a nativilor de a se impune, de a fi ascultați și luați în considerare, tendință care, atunci când nu se va face voia nativilor, va genera stres și tensiune. Este recomandată mai multă odihnă și abordarea unui stil de viață sănătos

Bani

Nativii Leu au impresia că nu câștigă pe cât muncesc, însă nu sunt deschiși către noi oportunități. Tendința de a cheltui peste măsură îi poate aduce în colaps financiar, prin urmare este recomandat să facă economii și calcule riguroase, mai ales dacă au de achitat rate și credite.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2018, zodia Fecioară

Carieră

Cei născuți în zodia Fecioară ar trebui să-și focuseze atenția și energia către studiu. Este momentul începerii unor cursuri de dezvoltare profesională, de specializare, cu atât mai mult cu cât își doresc să evolueze și să avanseze în funcție. Luna octombrie le aduce ocazia să se facă remarcați prin intermediul colaboratorilor, asociaților și ar putea pune bazele unor proiecte pe termen lung.

Dragoste

Începutul de lună octombrie le aduce celor născuți în zodia Fecioară situații conflictuale în cuplu, dar și în relațiile cu membrii familiei. Retrogradarea lui Venus în casa comunicării îi va face pe nativi să nu fie atenți la doleanțele partenerului, să fie nepăsători și să nu audă rugămințile acestuia. În acest context, conflictele pot lua amploare, în special în cazul relațiilor de lungă durată, care au tot fost supuse încercărilor în ultima perioadă. Se recomandă mai multă prudență în dialog în cazul relațiilor la distanță sau cu persoane din altă țară, de altă cultură, religie, naționalitate.

Sănătate

Nativii Fecioară tind să se suprasolicite la locul de muncă și acest aspect le poate afecta sănătatea. Este recomandat să găsească un echilibru la acest capitol și să nu facă excese. Pe de altă parte, la capitolul atenție și concentrare ar putea întâmpina dificultăți, iar odihna va fi cel mai bun remediu în acest caz.

Bani

Vor apărea oportunități de îmbuntățire a veniturilor susținute de Soare, posibil chiar prin intermediul prietenilor, însă va fi nevoie de multă atenție în semnarea contractelor, deoarece ceea ce s-a discutat inițial s-ar putea să nu se regăsească în condițiile contractuale. După jumătatea lunii, nativii Fecioară ar trebui să se axeze pe achitarea datoriilor și a ratelor la credite și să încerce să facă economii. Nu este momentul renegocierilor salariale și nici al investițiilor majore.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2018, zodia Balanță

Carieră

Pentru cei născuți în zodia Balanță, odată cu Luna Plină, se deschide o nouă etapă în sectorul profesional. Nativii care nu sunt mulțumiți de locul de muncă pot lua decizii radicale și chiar își pot schimba jobul, mânați fiind de nemulțumirile salariale.

Dragoste

Cei născuți în zodia Balanță sunt mai preocupați de propria persoană decât de partenerul de cuplu și discuțiile pot apărea. Nativii nu vor fi înțeleși și criticile, acuzele și reproșurile nu vor întârzia să apară. Cei care sunt singuri ar putea întâlni o persoană care să le trezească interesul, însă totul va rămâne la stadiul de flirt, cel puțin deocamdată.

Sănătate

Din punctul de vedere al sănătății, cei născuți în zodia Balanță vor traversa o perioadă bună, liniștită, iar micile neplăceri care pot apărea pe parcursul lunii se vor ameliora rapid. Faptul că Venus, întocmai guvernatorul lor, se află în mișcare retrogradă, poate favoriza o stare de disconfort la modul general, însă fără repercusiuni asupra sănătății

Bani

Cei născuți în zodia Balanță ar putea avea parte de cheltuieli neașteptate, aspect care poate însemna și o dobândă mărită la un credit sau niște taxe, impozite uitate, dar și o amendă. Sunt sfătuiți să facă economie și să nu investească sume mari de bani în proiecte noi, în achiziții care nu sunt urgente. Totodată, se cere mai multă prudență în cazul nativilor care așteaptă sume de bani din străinătate.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2018, zodia Scorpion

Carieră

Începutul de lună poate veni cu obstacole în îndeplinirea sarcinilor și amânări în atingerea obiectivelor la locul de muncă. Nu este exclus ca cei născuți în zodia Scorpion să fie bârfiți de colegi și intrigile să ajungă până la superiori, însă odată cu intrarea Soarelui întocmai în zodia lor, către finele lunii, nativii vor ieși în față, se vor face remarcați și se vor bucura de aprecierile tuturor, prin urmare, trebuie să dea doar dovadă de răbdare și să evite acest tip de conflicte.

Dragoste

Cei născuți în zodia Scorpion vor fi suprasolicitați în plan amoros. În timp ce unii nativi se gândesc la oficializarea unei relații sau chiar la căsătorie, alții, sătuli de atâta disconfort emoțional, văd divorțul ca pe o eliberare, ca pe o poartă de scăpare. Contextul astral depinde foarte mult de contextul personal, însă, oricare ar fi acesta, va fi o perioadă tumultoasă. În plus, cu majoritatea planetelor pe acest sector, nativii Scorpion vor manifesta un sex appeal ieșit din comun, iar puterea lor de seducție s-ar putea să atragă și persoane mai puțin dorite. Nu este momentul aventurilor, dar nici al deciziilor mărețe, chiar dacă tentația va fi mare.

Sănătate

Trăirile intense din zona sentimentală le-ar putea consuma toate rezervele de energie celor născuți în zodia Scorpion și ar fi indicat să facă niște schimbări în stilul de viață actual. Este o perioadă în care excesele pot amplifica niște afecțiuni mai vechi, netratate la timpul lor.

Bani

Cu toate că Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, sprijină demersurile nativilor de a-și îmbunătăți situația financiară, retrogradarea lui Venus le poate pune obstacole în zona parteneriatelor și a colaborărilor. Este recomandat ca nativii să se bazeze pe propriile puteri pentru a face bani în această lună.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2018, zodia Săgetător

Carieră

Pentru cei născuți în zodia Săgetător luna octombrie este o perioadă destul de stresantă din punct de vedere profesional. Nativii sunt sfătuiți să stea în banca lor la locul de muncă, iar dacă-și doresc să avanseze, ar fi indicat să se dedice unor cursuri de pregătire profesională. Nu este momentul deciziilor radicale, având în vedere că Venus, planeta care le guvernează casa muncii, este retrogradă încă de la începutul lunii.

Dragoste

Cei născuți în zodia Săgetător vor face tot ce le stă în putință să-și salveze relația, căsnici, însă în cazurile în care trecutul apasă greu, s-ar putea ajunge la despărțire. Pe de altă parte, nativii singuri pot avea ocazia să înceapă o relație nouă, iar vizată este o persoană din anturaj sau o veche cunoștință pe care au acum ocazia să o reîntâlnească. Contextul astral general însă, nu va favoriza o relație de lungă durată, cel puțin nu în acest moment.

Sănătate

Nativii Săgetător ar trebui să acorde o mai mare atenție sănătății, ba chiar să o pună pe primul loc în lista de priorități. Este o perioadă în care cei născuți în Săgetător pot cădea victime gândirii negativiste, iar pesimismul nu va face altceva decât să le înrăutățească situația și să le blocheze calea spre vindecare.

Bani

Din punctul de vedere al banilor, cei născuți în zodia Săgetător au ocazia să-și îmbunătățească veniturile și chiar să-și stabilizeze, să-și echilibreze situația financiară, însă va fi nevoie de răbdare și înțelegere, în special dacă la mijloc este vorba de colaboratori sau parteneri de afaceri. Pot interveni răsturnări de situație, prin urmare economiile vor fi bine venite.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2018, zodia Capricorn

Carieră

Retrogradarea lui Venus le poate aduce celor născuți în zodia Capricorn dorința de reevaluare a planurilor profesionale și nu este exclus ca o serie de conflicte repetate să le dea peste cap niște concepții, idei, concluzii. Este momentul să facă schimbări în carieră, să se gândească serios la schimbarea direcției profesionale, iar Luna Nouă le va aduce noi oportunități în acest sens.

Dragoste

Cei născuți în zodia Capricorn pot fi ușor dezamăgiți de un prieten și nu este exclus să afle că un fost iubit tocmai a început o relație cu cineva din anturaj. Aspectul poate fi interpretat și din altă direcție, astfel că nativii ar putea fi ei înșiși tentați să confunde prietenia cu iubirea și să-și dea frâu liber unei pasiuni ascunse. În relațiile de lungă durată tronează confuzia și monotonia.

Sănătate

Este o lună bună pentru a se repune pe picioare, iar cei născuți în zodia Capricorn care până acum s-au confruntat cu probleme de sănătate au ocazia să se recupereze și vor observa o ameliorare și o îmbunătățire considerabilă a stării generale, inclusiv la nivel psihic. Nativii vor fi energici și bine dispuși.

Bani

Cei născuți în zodia Capricorn nu putem spune că s-au redresat financiar, însă se întrevăd șanse în această direcție. În continuare se pot stresa din cauza unor cheltuieli neprevăzute, dar și din pricina unei sume de bani care întârzie să apară, posibil să fie vorba chiar despre un împrumut pe care nativii l-au acordat în trecut.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2018, zodia Vărsător

Carieră

Pe plan profesional se cere foarte multă prudență pentru cei născuți în zodia Vărsător care lucrează în străinătate sau în firme cu capital străin. Este posibil ca un context să ia o întorsătură defavorabilă. Pe de altă parte, este momentul să se pună pe picioare afacerile persoanle, nativii fiind susținuți astral în acest sens. Către finele lunii, o serie de nativi se pot bucura de promovare la locul de muncă.

Dragoste

Cei născuți în zodia Vărsător sunt predispuși imprudențelor sentimentale și ar trebui să caute confortul partenerului și nicidecum să se aventureze în relații pasagere, în aventuri și flirturi, cu atât mai mult cu cât este o perioadă în care secretele pot ieși la iveală. Cei care sunt singuri își pun în aplicare arsenalul de seducție și pot începe o nouă relație. Contextul sexual va prima, iar nativii vor avea o viață intimă destul de intensă.

Sănătate

Revenirea lui Saturn în mers direct pe casa bolilor lungi și cronice aduce vindecare și remedii pentru ameliorarea problemelor de sănătate cu care nativii s-au confruntat în ultimele luni, dar și o viziune mai pozitivă asupra acestui sector și un psihic mai puternic. În a doua jumătate a lunii se cere prudență în acțiuni, riscul de accidentări și traumatisme fiind destul de mare.

Bani

Nativii Vărsător care vor să demareze un proiect în această perioadă sunt sfătuiți să nu arunce cu banii și să nu facă investiții mari, deoarece contextul astral nu este tocmai favorabil din punct de vedere financiar. Se întrevăd griji și frământări legate de venituri.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2018, zodia Pești

Carieră

Cei născuți în zodia Pești nu sunt mulțumiți cu locul de muncă actual, însă nu este momentul să facă schimbări în carieră, mai ales că ar putea să rămână cu conturile goale. Este o perioadă destul de grea pentru nativi, însă nu imposibilă, iar aceștia vor trebui să dea dovadă de un mai mare interes pentru sectorul profesional, să devină mai responsabili și mai eficienți, nu doar la locul de muncă, ci în general, în finalizarea sarcinilor primite.

Dragoste

Cei născuți în zodia Pești ar trebui să profite de contextul astral din această lună pentru a reaprinde pasiunea în cuplu și a se reapropia de persoana iubită, cu atât mai mult cu cât sectorul intim este foarte bine aspectat. Nativii care-și doresc acum să înceapă o nouă relație s-ar putea să fie dezamăgiți de ceea ce descoperă pe parcurs, mai ales dacă este vorba despre o fostă iubire.

Sănătate

Nu este momentul ca nativii Pești să se lase demoralizați, să cadă în capcana gândurilor negativiste și pesimiste și nici nu trebuie să asculte reproșurile celor din jur. Luna octombrie poate veni cu stări de melancolie, însă acestea trebuie anihilate prin ieșiri în aer liber, activități relaxante și timp petrecut alături de cei dragi.

Bani

Cei născuți în zodia Pești s-ar putea să fie presați să returneze urgent o datorie sau cineva să-i prindă pe picior greșit și să-i ademenească să semneze un contract care să le înjumătățească veniturile. Se cere prudență deosebită în administrarea finanțelor întreaga lună. În plus, din cauza unui împrumut, nativii pot intra în conflict cu un partener de afaceri sau cu prieten. Nu este momentul renegocierilor salariale.

Parteneri
Alertă la granița României: Se închide tot! Măsurile care intră în vigoare vineri
Alertă la granița României: Se închide tot! Măsurile care intră în vigoare vineri
Ce avere mai avea Diego Maradona, idolul pentru care banii nu contau, și cui îi rămâne! Pe tot ce punea mâna transforma în aur și apoi pierdea sume colosale pentru viciile care i-au măcinat trupul
Ce avere mai avea Diego Maradona, idolul pentru care banii nu contau, și cui îi...
ŞOC în showbiz! Vedeta TV, VIOLATĂ în grup! Întreaga ţară, înfiorată de primele detalii
ŞOC în showbiz! Vedeta TV, VIOLATĂ în grup! Întreaga ţară, înfiorată de primele detalii
 Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
'Al doilea val a fost falsificat'- Fostul șef al companiei de vaccinuri Pfizer, dezvăluiri din interior
'Al doilea val a fost falsificat'- Fostul șef al companiei de vaccinuri Pfizer, dezvăluiri din...
Dacă simți „un gâdilici” în gât, virusul și-a croit deja calea în organismul tău. Cum scapi peste noapte de senzația neplăcută
Dacă simți „un gâdilici” în gât, virusul și-a croit deja calea în organismul tău. Cum...
ULTIMA ORĂ: ce s-a întâmplat chiar în seara asta cu mediul-erou de la Piatra Neamț. Bietul de el, Doamne!
ULTIMA ORĂ: ce s-a întâmplat chiar în seara asta cu mediul-erou de la Piatra Neamț....
S-a aflat adevărul! De ce divorţează Pepe? Anunţ de ultim moment al Poliţiei
S-a aflat adevărul! De ce divorţează Pepe? Anunţ de ultim moment al Poliţiei
“Ființe de lumini m-au readus la viață”. Ione a trăit momente unice
“Ființe de lumini m-au readus la viață”. Ione a trăit momente unice
Greşeală MORTALĂ. O familie întreagă a MURIT! Ce să NU faci niciodată atunci când găteşti cartofi
Greşeală MORTALĂ. O familie întreagă a MURIT! Ce să NU faci niciodată atunci când găteşti...
Doliu în familia regală! Copilul lui Meghan Markle și-al Prințului Harry a murit: „Am simțit o înțepătură puternică”
Doliu în familia regală! Copilul lui Meghan Markle și-al Prințului Harry a murit: „Am simțit...
Adriana Iliescu trece prin momente grele. Ce veste a primit cea mai în vârstă mamă din România
Adriana Iliescu trece prin momente grele. Ce veste a primit cea mai în vârstă mamă...
România devine o FORȚĂ uriașă în Europa! Va putea urca pe primul loc în UE
România devine o FORȚĂ uriașă în Europa! Va putea urca pe primul loc în UE
Cristian Pomohaci lovește din nou. Scandal uriaș. Ce avea de gând să facă de Ziua Național
Cristian Pomohaci lovește din nou. Scandal uriaș. Ce avea de gând să facă de Ziua...
Ultimele zile de viață, un chin! Ce i-a grăbit sfârșitul lui Maradona: 'Organismul lui...'
Ultimele zile de viață, un chin! Ce i-a grăbit sfârșitul lui Maradona: 'Organismul lui...'
BOMBĂ! România, AMENINȚATĂ grav de Vladimir Putin. Represaliile promise sunt severe
BOMBĂ! România, AMENINȚATĂ grav de Vladimir Putin. Represaliile promise sunt severe
Când va începe să scadă numărul de infectări. Supoziţia managerului spitalului Victor Babeş din Bucureşti
Când va începe să scadă numărul de infectări. Supoziţia managerului spitalului Victor Babeş din Bucureşti
Medicii avertizează! Tot mai mulți tineri români pățesc asta
Medicii avertizează! Tot mai mulți tineri români pățesc asta
FOTO. Ultima imagine cu Diego Maradona în viață! Legenda fotbalului se operase recent pe creier
FOTO. Ultima imagine cu Diego Maradona în viață! Legenda fotbalului se operase recent pe creier
Care este, de fapt, cauza morții lui Diego Maradona! Ce au constatat medicii după decesul legendarului fotbalist
Care este, de fapt, cauza morții lui Diego Maradona! Ce au constatat medicii după decesul...
Dezvaluiri incredibile! Ce s-a petrecut in ultimele ore de viata ale zeului Maradona
Dezvaluiri incredibile! Ce s-a petrecut in ultimele ore de viata ale zeului Maradona
„Nu stau să mă joc
„Nu stau să mă joc"! Pepe, prima reacție după ce a bătut-o pe Raluca Pastramă:...
Criza accelerează puternic aceste joburi. În ce zonă trebuie să vă uitaţi pentru viitor
Criza accelerează puternic aceste joburi. În ce zonă trebuie să vă uitaţi pentru viitor
Oraşul din România unde pandemia face ravagii, iar autorităţile au decis să prelungească perioada de CARANTINĂ
Oraşul din România unde pandemia face ravagii, iar autorităţile au decis să prelungească perioada de...
Ultimele cuvinte ale lui Maradona, cu puțin timp înainte să moară. Îi era rău. A cerut să fie dus la...
Ultimele cuvinte ale lui Maradona, cu puțin timp înainte să moară. Îi era rău. A...
Tragedie la Casa Regală! Meghan Markle a pierdut copilul
Tragedie la Casa Regală! Meghan Markle a pierdut copilul
MĂCEL la Mall Vitan! Scandalos ce s-a văzut pe camerele de supraveghere  din parcarea subterană
MĂCEL la Mall Vitan! Scandalos ce s-a văzut pe camerele de supraveghere din parcarea subterană
Ce animal ciudat plimbă în lesă polițistul Marian Godină. Vecinii spun că a luat-o razna
Ce animal ciudat plimbă în lesă polițistul Marian Godină. Vecinii spun că a luat-o razna
Raluca Pastramă l-a înșelat pe Pepe! Dovezile depuse de artist la Tribunal: „Am fost informat. Un individ mi-a cerut...”
Raluca Pastramă l-a înșelat pe Pepe! Dovezile depuse de artist la Tribunal: „Am fost informat....
Un membru al clanului Corduneanu “dicteaza” politica editoriala a “presei independente” iesene?
Un membru al clanului Corduneanu “dicteaza” politica editoriala a “presei independente” iesene?
Zodiile pe care finalul de an nu le prinde împreună. Despărțirile vor fi cu multe lacrimi și suferință
Zodiile pe care finalul de an nu le prinde împreună. Despărțirile vor fi cu multe...