Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 octombrie 2018. Leii se învinovățesc

Publicat: 24/10/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 octombrie 2018. Leii se învinovățesc

Horoscopul zilei de 25 octombrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 25 octombrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 25 octombrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Leu vor tinde către autoînvinovățire.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 25 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec ar trebui să lase deoparte tumultul vieții și agitația cotidiană pentru a petrece mai mult timp cu ei înșiși. Nativii trebuie să-și răspundă la unele întrebări, să caute sensul unor evenimente și să urmărească semnele din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec nu-i sfătuiește neapărat să ia decizii, dar îi sfătuiește să-și stabilească clar prioritățile și direcția de viitor.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 25 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Taur traversează o etapă dificilă în viața lor și sunt foarte bulversați de evenimentele petrecute în ultimul timp. Cel mai mult este afectată zona relațională, sentimentală, acolo unde ambele faze ale Lunii, atât Luna Nouă, cât și Luna Plină din octombrie au avut un impact major. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește pe nativi să abordeze situațiile cu calm și să dea dovadă de răbdare, în primul rând cu ei înșiși.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 25 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni sunt destul de vulnerabili în fața unor afecțiuni care privesc zona genitală, sistemul renal si hormonal. Cei care se stiu cu astfel de probleme ar trebui să fie mai prudenți. Contextul astral poate aduce o predispoziție către contactarea infecțiilor și a virusurilor și declanșarea virozelor de sezon. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează pe cei care au de făcut intervenții chirurgicale asupra riscului unor intoleranțe sau alergii.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 25 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Rac pot duce o relație de prietenie la alt nivel, mai exact, o serie de nativi vor fi tentați să dea la schimb relația de amiciție pe cea de iubire. În unele cazuri poate fi vorba doar de o atracție sexuală extremă care se poate consuma cu repercusiunile de riguare, însă în alte cazuri, acolo unde atracția este mai veche, poate lua naștere o adevărată pasiune care să-i determine să-și dorească mai mult, să-și dorească o relație.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 25 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Leu se pot izbi astăzi de ostilitatea unor colegi de muncă, de dialoguri rigide cu superiorii și tendința generală va fi de autoînvinovățire. Cu alte cuvinte, nativii se vor întreba dacă nu cumva ei sunt de vină pentru contextul dezechilibrat de care au parte în zona profesională și orice eșec și-l asumă cu o mare dezamăgire și nemulțumire, devenind extrem de critici cu propria persoană. Nu este momentul să ceară favoruri, iar horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să stea în banca lor și să nu-și asume responsabilități mari.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 25 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară sunt destul de reticenți la tot ce vine nou spre ei și caută să evite astfel de situații. Din acest motiv, pot anula participarea la un eveniment invocând motive bazate pe unele convingeri morale. Nativii nu vor rezona cu necunoscuții și nu este un moment bun pentru a ieși în lume. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să evite conflictele de opinie, cu atât mai mult cu cât temele abordate sunt religioase sau politice.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 25 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță trebuie să aibă mare grijă astăzi la toate documentele care le trec prin mâini, să aibă grijă ce semnează și ce aprobă, cu atât mai mult cu cât este vorba de documente oficiale care implică sume de bani. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să cerceteze de două ori un context, să calculeze de două ori și să nu se avânte în cheltuieli inutile.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 25 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion intră în adevărate lupte pentru supremație. Nativii vor să primească aprobarea celor din jur într-un context, vor să înfrângă toate obstacolele care (cred ei) stau în calea obținerii unui titlu, unei funcții, unui bun material. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să nu devină conflictuali, acizi în replici, duri și de neînduplecat. Chiar dacă le vine greu să creadă, cu vorba bună pot obține mult mai multe avantaje și soluționări.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 25 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător trec printr-o avalanșă de gânduri, care mai de care mai dezechilibrante la nivel psihic. Nativii vor îmbina stări de melancolie cu stări de tristețe și revolta cu irascibilitatea. Sentimentele vor deveni contradictorii, iar horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să nu ia decizii importante astăzi.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 25 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn se luptă pentru adevăr, pentru corectitudine și moralitate și nu se dau înapoi de la acuze nici dacă persoana din față le este cunoștință sau face parte din familie. Sătui de unele nedreptăți la care au fost supuși în ultimul timp, aceștia vor căuta răzbunarea legală sau, în cazuri restrânse, plata cu aceași monedă. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să nu-și depășească atribuțiile, indiferent despre ce context este vorba.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 25 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător rememorează situații din trecut, amintiri plăcute și evenimente pe care-și doresc cu orice preț să le repete. Posibilitatea de a se întâlni cu foști parteneri este mare, iar dilemele în care vor intra vor fi pe măsură. Pe de altă parte, pot intra într-un impas ce are legătură cu familia și cariera, o antiteză între cele două se poate dezvolta acum. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să nu se implice emoțional, sentimental în deciziile luate.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 25 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Pești se pot confrunta cu probleme de sănătate care, la prima vedere, pot părea banale, însă le cauzează un mare disconfort nativilor și-i împiedică să-și desfășoare cu ușurință activitățile zilnice. Este posibil să fie nevoiți să anuleze participarea la un eveniment sau să amâne o întâlnire. Tot acest context le provoacă stări de irascibilitate și favorizează interiorizarea nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să nu intre în polemici și să nu facă acuze nefondate.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 22-28 OCTOMBRIE 2018. TAURII ÎȘI SCHIMBĂ ATITUDINEA FAȚĂ DE CEI DIN JUR

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA OCTOMBRIE 2018