Acasă » Știri » Horoscop săptămânal 22-28 octombrie 2018. Taurii își schimbă atitudinea față de cei din jur

Horoscop săptămânal 22-28 octombrie 2018. Taurii își schimbă atitudinea față de cei din jur

De: Cancan 18/10/2018 | 10:45
Horoscop săptămânal 22-28 octombrie 2018. Taurii își schimbă atitudinea față de cei din jur
Horoscopul săptămânal pentru perioada 22-28 octombrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în săptămâna 22-28 octombrie 2018 se numără și cea a Taurilor, care sunt hotărâți să încheie relații și să evolueze în plan sentimental.

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 22-28 octombrie 2018, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 22-28 octombrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în săptămâna 22-28 octombrie 2018 se numără și cea a Taurilor, care sunt hotărâți să încheie relații și să evolueze în plan sentimental.

Săptămâna 22-28 octombrie 2018 este marcată de două evenimente astrologice importante. Pe de o parte, este vorba de schimbarea sectorului de acțiune al Soarelui care, începând cu 23 octombrie, va poposi în zodia Scorpion, iar pe de altă parte este vorba de Luna Plină, care se formează în zodia Taur, eveniment astrologic care va marca încheierea unui capitol în viața tuturor nativilor, în funcție de sectorul astrologic unde se va forma, dar va aduce și noi oportunități. (Citește și Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2018)

Horoscop săptămânal Berbec: 22-28 octombrie 2018

În prima parte a săptămânii cei născuți în zodia Berbec se preocupă de îmbunătățirea sectorului financiar și vor avea parte de ocazii pentru a demara noi proiecte alături de partenerii de afaceri, însă vor trebui să-și dea tot interesul pentru a le obține. Persoana iubită le va fi alături în toate aceste demersuri și, în plus, Luna Plină le va aduce ocazia de a-și dubla veniturile obținute din muncă proprie, totodată, de a finaliza un proiect și de a culege roadele muncii. Relația de dragoste va cunoaște o ascensiune în ceea ce privește zona sexuală, unde Soarele va “incendia” cu razele sale benefice sectorul intim.

Horoscop săptămânal Taur: 22-28 octombrie 2018

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Taur se preocupă de relația de cuplu și de parteneriatele de afaceri pe care le au în plină desfășurare. Toată atenția nativilor se va concentra pe îmbunătățirea dialogului cu colaboratorii și pe demararea noilor proiecte. Totodată, energia Soarelui le poate aduce posibilitatea de a întâlni noi parteneri în aceste două segmente de viață. Aspectul cel mai important al săptămânii este Luna Plină care se formează întocmai în semnul lor, pe casa personalității, activând, totodată, și axa partenerială. Este momentul să-și schimbe atitudinea și să încheie acele relații care nu-i mai satisfac din niciun punct de vedere. În ceea ce privește strict zona sentimentală, există și varianta ca nativii să culeagă roadele unor demersuri pe care le-au făcut până acum în relație, aspect care poate fi pozitiv sau negativ, în funcție de fiecare Taur în parte.

Horoscop săptămânal Gemeni: 22-28 octombrie 2018

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Gemeni își vor concentra toată atenția pe sectorul profesional, unde vor avea ocazia să rezolve sarcini într-un  mod înțelept și să se facă apreciați de cei din jur. Nativii vor da dovadă de multă forță psihică și putere de muncă. Energia Soarelui le va lumina sectorul sănătății și o serie de probleme cu care s-au confruntat până acum își vor găsi rezolvarea sau simptomele se vor ameliora considerabil. Este important ca toate aceste demersuri în vederea îmbunătățirii sănătății să fie făcute până la Luna Plină, iar în preajma acestei zile să nu se suprasolicite absolut deloc. Astrul ceresc le va activa niște gânduri mai vechi, le va aduce în prezent niște evenimente recente peste care au trecut prea ușor și nativii vor fi forțați la introspecție și meditație, urmând să ia niște decizii care să-i ajute în evoluția personală, dar și profesională ulterioară.

Horoscop săptămânal Rac: 22-28 octombrie 2018

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Rac își vor da tot interesul pentru a îmbunătăți relația cu persoana iubită. Nativii singuri pot avea șansa de a cunoaște o persoană care să-i incite și să înceapă o nouă poveste de dragoste, însă trebuie să aibă grijă, deoarece totul se poate transforma într-o simplă aventură. O serie de nativi vor beneficia de energia Soarelui pentru a-și pune în valoare calitățile artistice și pot începe să creeze. Luna Plină le poate aduce ocazia de a-și face noi cunoștințe alături de care să demareze proiecte de viitor, însă le poate favoriza și încheierea unei etape în relația cu un prieten. Dacă au fost dezamăgiți, Racii pot pune punct fără remușcări.

Horoscop săptămânal Leu: 22-28 octombrie 2018

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Leu își vor concentra atenția pe rezolvarea problemelor care țin de locuință, iar cei care avea în plan o schimbare de domiciliu, acum vor lua decizia. Energia Soarelui le va dinamiza relația cu membrii familiei și multe discuții importante, dar și acțiuni care privesc părinții, rudele foarte apropiate, pot avea loc acum. Este momentul rezolvării unor conflicte în această direcție. Luna Plină le aduce ocazia să se pună în evidență la locul de muncă, să încheie un capitol și să culeagă roadele. O serie de nativi pot avansa în carieră sau își pot schimba statutul, funcția, totul fiind în strânsă legătură cu imaginea pe care și-au creat-o până acum.

Horoscop săptămânal Fecioară: 22-28 octombrie 2018

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Fecioară, dau dovadă de o capacitate excepțională de comunicare, iar dialogul cu cei din jur va cunoaște o ascensiune favorabilă care-i poate ajuta pe nativi să obțină tot ceea ce-și doresc de la aceștia. Vor exista șanse de a lega noi relații, de prietenie sau profesionale, care pe viitor să se dovedească de bun augur. Luna Plină le va aduce ocazia de a se remarca prin schimbarea unor valori și principii de viață, astfel încât să poată evolua mai ușor. Este momentul să reia o discuție cu o persoană aflată în străinătate și să pună la cale o călătorie. Unii nativi pot încheia niște studii și pot trece la nivelul următor, în timp ce alții pot relua niște studii abandonate.

Horoscop săptămânal Balanță: 22-28 octombrie 2018

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Balanță se preocupă de îmbunătățirea veniturilor și se dedică unor activități extra care le pot aduce sume frumoase de bani. Pot primi bonusuri și prime la salariu, însă nu trebuie să se bazeze doar pe acestea dacă-și doresc o situație financiară echilibrată. Totodată, nativii pot fi tentați să cheltuie peste măsură și sunt sfătuiți să aibă grijă la buget. Luna Plină se formează tot într-un sector financiar și Balanțele au ocazia să primească niște bani din moșteniri, din speculații financiare sau dobânzi. Cei care au afaceri pot încheia o etapă cu partenerii și pot culege roadele unor demersuri financiare.

Horoscop săptămânal Scorpion: 22-28 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul Soarelui întocmai în semnul lor, pe casa personalității, aducându-le nativilor toată energia de care au nevoie pentru a se pune în evidență, pentru a se face remarcați și apreciați de cei din jur. Scorpionii vor deveni mai comunicativi, mai veseli si mai bine dispusi. Luna Plină se formează în Taur, în sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale, prin urmare le aduce ocazia să încheie o etapă, dar și să demareze alta nouă. O serie de nativi pot pune condiții severe partenerului de cuplu pentru a mai continua relația, în timp ce alții pot culege roadele unor proiecte și pot demara altele noi. Cei care vor să înceapă o nouă relație trebuie să nu se grăbească deoarece acum Venus, guvernatoarea Taurului și planeta iubirii, este încă retrogradă întocmai în semnul lor și va fi până la finele lunii.

Horoscop săptămânal Săgetător: 22-28 octombrie 2018

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Săgetător vor fi forțați de energia Soarelui să-și reanalizeze unele evenimente din viață, unele decizii. Nativii se vor interioriza, vor medita și vor căuta să vindece răni, să înlăture frustrări și nemulțumiri pentru a-și îmbunătăți viața. O serie de secrete pot ieși la iveală în această perioadă. Luna Plină le aduce ocazia nativilor să încheie o etapă în zona profesională, să culeagă roadele și să demareze alte proiecte. O serie de nativi își pot schimba locul de muncă. Totodată, sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la sănătate, să nu se suprasolicite și să nu abuzeze de medicamente.

Horoscop săptămânal Capricorn: 22-28 octombrie 2018

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Capricorn se preocupă intens de punerea pe roate a unor proiecte și se vor folosi din plin de energia Soarelui pentru a-și atinge scopurile în acest sens. Relațiile de prietenie intră într-o zonă bună, acceptabilă și nativii se pot asocia cu cei din anturaj pentru a demara planuri de viitor, fie împreună cu aceștia, fie sprijiniți de aceștia. Luna Plină se formează în Taur, pe casa iubirii, și le poate aduce ocazia nativilor Capricorn să încheie o poveste de dragoste care nu mai funcționează. Sunt sfătuiți să lase în urmă trecutul și să pășească cu mai multă încredere în viitor. O serie de nativi pot începe o nouă poveste de dragoste, însă trebuie să aibă grijă, deoarece s-ar putea să nu fie ceea ce și-au dorit sau să se transforme într-o scurtă aventură, având în vedere că Venus, planeta iubirii și guvernatoarea Taurului, este încă retrogradă până la finele lunii.

Horoscop săptămânal Vărsător: 22-28 octombrie 2018

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Vărsător își dau tot interesul să facă lucrurile să meargă în toate aspectele care vizează zona profesională și se vor folosi din plin de energia Soarelui pentru a reuși, pentru a obține o funcție, pentru a-și negocia statutul. Oportunitățile vor veni din mai multe direcții, cu atât mai mult cu cât Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, le este alături în același sector profesional. Luna Plină aduce încheierea unei etape, culegerea roadelor, dar și noi începuturi în tot ceea ce vizează locuința și familia. Nativii trec la alt nivel în relația cu părinții sau pot avea ocazia de a-și schimba, renova, vinde sau cumpăra o casă.

Horoscop săptămânal Pești: 22-28 octombrie 2018

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Pești pot primi vești din străinătate și își fac planuri de călătorie în acest sens. O serie de nativi se vor folosi de energia Soarelui pentru a începe niște cursuri în afara țării, în timp ce alții își vor dori să studieze noi domenii și vor lua atitudine vizavi de acest aspect. Nativii trebuie să aibă grijă ca deciziile luate acum să nu fie influențate de o pasiune pentru o persoană, deoarece nu vor aduce nimic bun, mai ales că Venus, planeta iubirii, este retrogradă în aceleași sectoare unde se află și Soarele. Luna Plină le vine în sprijin celor care vor să studieze la distanță, iar pe de altă parte, poate aduce ocazia încheierii unor cursuri de perfecționare desfășurate de nativi și culegerea roadelor. O nouă etapă se poate deschide în relația cu rudele.

 

 

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri, sub ANTARCTICA, și a făcut o descoperire ireală. Iată imaginile!
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri,...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE RESPIRAȚIA
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Imagini sfâșietoare cu văduva lui Costel Corduneanu. Femeia nu s-a putut dezlipi de sicriul soțului ei. Fostul luptător a fost condus pe ultimul drum de familie și cunoscuți
Imagini sfâșietoare cu văduva lui Costel Corduneanu. Femeia nu s-a putut dezlipi de sicriul soțului...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea de abţinere
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în întreaga lume și e la mare căutare și în România
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în...
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru toți clienții. Ce nu mai ai voie să faci
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru...
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Apare un nou EURO. Ce se va întâmpla cu numerarul
Apare un nou EURO. Ce se va întâmpla cu numerarul
Noi taxe și impozite. Românii care rămân cu mai puțini bani
Noi taxe și impozite. Românii care rămân cu mai puțini bani
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească....
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră:
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie. Cum s-a vindecat după ce a mers la o mănăstire
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie....
Explozie de iubire pentru doi căței care își văd stăpâna! Clipul care a topit sute de mii de inimi în doar câteva secunde
Explozie de iubire pentru doi căței care își văd stăpâna! Clipul care a topit sute...
De ce sunt pomi fructiferi care înfloresc, dar nu fac și fructe. Explicația e simplă
De ce sunt pomi fructiferi care înfloresc, dar nu fac și fructe. Explicația e simplă