Home » Stiri » Horoscop săptămânal 22-28 octombrie 2018. Taurii își schimbă atitudinea față de cei din jur

Horoscop săptămânal 22-28 octombrie 2018. Taurii își schimbă atitudinea față de cei din jur

Redacția Cancan.ro 18/10/2018 | 10:45
Horoscop săptămânal 22-28 octombrie 2018. Taurii își schimbă atitudinea față de cei din jur
Horoscopul săptămânal pentru perioada 22-28 octombrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în săptămâna 22-28 octombrie 2018 se numără și cea a Taurilor, care sunt hotărâți să încheie relații și să evolueze în plan sentimental.

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 22-28 octombrie 2018, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 22-28 octombrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în săptămâna 22-28 octombrie 2018 se numără și cea a Taurilor, care sunt hotărâți să încheie relații și să evolueze în plan sentimental.

Săptămâna 22-28 octombrie 2018 este marcată de două evenimente astrologice importante. Pe de o parte, este vorba de schimbarea sectorului de acțiune al Soarelui care, începând cu 23 octombrie, va poposi în zodia Scorpion, iar pe de altă parte este vorba de Luna Plină, care se formează în zodia Taur, eveniment astrologic care va marca încheierea unui capitol în viața tuturor nativilor, în funcție de sectorul astrologic unde se va forma, dar va aduce și noi oportunități. (Citește și Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2018)

Horoscop săptămânal Berbec: 22-28 octombrie 2018

În prima parte a săptămânii cei născuți în zodia Berbec se preocupă de îmbunătățirea sectorului financiar și vor avea parte de ocazii pentru a demara noi proiecte alături de partenerii de afaceri, însă vor trebui să-și dea tot interesul pentru a le obține. Persoana iubită le va fi alături în toate aceste demersuri și, în plus, Luna Plină le va aduce ocazia de a-și dubla veniturile obținute din muncă proprie, totodată, de a finaliza un proiect și de a culege roadele muncii. Relația de dragoste va cunoaște o ascensiune în ceea ce privește zona sexuală, unde Soarele va “incendia” cu razele sale benefice sectorul intim.

Horoscop săptămânal Taur: 22-28 octombrie 2018

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Taur se preocupă de relația de cuplu și de parteneriatele de afaceri pe care le au în plină desfășurare. Toată atenția nativilor se va concentra pe îmbunătățirea dialogului cu colaboratorii și pe demararea noilor proiecte. Totodată, energia Soarelui le poate aduce posibilitatea de a întâlni noi parteneri în aceste două segmente de viață. Aspectul cel mai important al săptămânii este Luna Plină care se formează întocmai în semnul lor, pe casa personalității, activând, totodată, și axa partenerială. Este momentul să-și schimbe atitudinea și să încheie acele relații care nu-i mai satisfac din niciun punct de vedere. În ceea ce privește strict zona sentimentală, există și varianta ca nativii să culeagă roadele unor demersuri pe care le-au făcut până acum în relație, aspect care poate fi pozitiv sau negativ, în funcție de fiecare Taur în parte.

Horoscop săptămânal Gemeni: 22-28 octombrie 2018

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Gemeni își vor concentra toată atenția pe sectorul profesional, unde vor avea ocazia să rezolve sarcini într-un  mod înțelept și să se facă apreciați de cei din jur. Nativii vor da dovadă de multă forță psihică și putere de muncă. Energia Soarelui le va lumina sectorul sănătății și o serie de probleme cu care s-au confruntat până acum își vor găsi rezolvarea sau simptomele se vor ameliora considerabil. Este important ca toate aceste demersuri în vederea îmbunătățirii sănătății să fie făcute până la Luna Plină, iar în preajma acestei zile să nu se suprasolicite absolut deloc. Astrul ceresc le va activa niște gânduri mai vechi, le va aduce în prezent niște evenimente recente peste care au trecut prea ușor și nativii vor fi forțați la introspecție și meditație, urmând să ia niște decizii care să-i ajute în evoluția personală, dar și profesională ulterioară.

Horoscop săptămânal Rac: 22-28 octombrie 2018

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Rac își vor da tot interesul pentru a îmbunătăți relația cu persoana iubită. Nativii singuri pot avea șansa de a cunoaște o persoană care să-i incite și să înceapă o nouă poveste de dragoste, însă trebuie să aibă grijă, deoarece totul se poate transforma într-o simplă aventură. O serie de nativi vor beneficia de energia Soarelui pentru a-și pune în valoare calitățile artistice și pot începe să creeze. Luna Plină le poate aduce ocazia de a-și face noi cunoștințe alături de care să demareze proiecte de viitor, însă le poate favoriza și încheierea unei etape în relația cu un prieten. Dacă au fost dezamăgiți, Racii pot pune punct fără remușcări.

Horoscop săptămânal Leu: 22-28 octombrie 2018

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Leu își vor concentra atenția pe rezolvarea problemelor care țin de locuință, iar cei care avea în plan o schimbare de domiciliu, acum vor lua decizia. Energia Soarelui le va dinamiza relația cu membrii familiei și multe discuții importante, dar și acțiuni care privesc părinții, rudele foarte apropiate, pot avea loc acum. Este momentul rezolvării unor conflicte în această direcție. Luna Plină le aduce ocazia să se pună în evidență la locul de muncă, să încheie un capitol și să culeagă roadele. O serie de nativi pot avansa în carieră sau își pot schimba statutul, funcția, totul fiind în strânsă legătură cu imaginea pe care și-au creat-o până acum.

Horoscop săptămânal Fecioară: 22-28 octombrie 2018

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Fecioară, dau dovadă de o capacitate excepțională de comunicare, iar dialogul cu cei din jur va cunoaște o ascensiune favorabilă care-i poate ajuta pe nativi să obțină tot ceea ce-și doresc de la aceștia. Vor exista șanse de a lega noi relații, de prietenie sau profesionale, care pe viitor să se dovedească de bun augur. Luna Plină le va aduce ocazia de a se remarca prin schimbarea unor valori și principii de viață, astfel încât să poată evolua mai ușor. Este momentul să reia o discuție cu o persoană aflată în străinătate și să pună la cale o călătorie. Unii nativi pot încheia niște studii și pot trece la nivelul următor, în timp ce alții pot relua niște studii abandonate.

Horoscop săptămânal Balanță: 22-28 octombrie 2018

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Balanță se preocupă de îmbunătățirea veniturilor și se dedică unor activități extra care le pot aduce sume frumoase de bani. Pot primi bonusuri și prime la salariu, însă nu trebuie să se bazeze doar pe acestea dacă-și doresc o situație financiară echilibrată. Totodată, nativii pot fi tentați să cheltuie peste măsură și sunt sfătuiți să aibă grijă la buget. Luna Plină se formează tot într-un sector financiar și Balanțele au ocazia să primească niște bani din moșteniri, din speculații financiare sau dobânzi. Cei care au afaceri pot încheia o etapă cu partenerii și pot culege roadele unor demersuri financiare.

Horoscop săptămânal Scorpion: 22-28 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul Soarelui întocmai în semnul lor, pe casa personalității, aducându-le nativilor toată energia de care au nevoie pentru a se pune în evidență, pentru a se face remarcați și apreciați de cei din jur. Scorpionii vor deveni mai comunicativi, mai veseli si mai bine dispusi. Luna Plină se formează în Taur, în sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale, prin urmare le aduce ocazia să încheie o etapă, dar și să demareze alta nouă. O serie de nativi pot pune condiții severe partenerului de cuplu pentru a mai continua relația, în timp ce alții pot culege roadele unor proiecte și pot demara altele noi. Cei care vor să înceapă o nouă relație trebuie să nu se grăbească deoarece acum Venus, guvernatoarea Taurului și planeta iubirii, este încă retrogradă întocmai în semnul lor și va fi până la finele lunii.

Horoscop săptămânal Săgetător: 22-28 octombrie 2018

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Săgetător vor fi forțați de energia Soarelui să-și reanalizeze unele evenimente din viață, unele decizii. Nativii se vor interioriza, vor medita și vor căuta să vindece răni, să înlăture frustrări și nemulțumiri pentru a-și îmbunătăți viața. O serie de secrete pot ieși la iveală în această perioadă. Luna Plină le aduce ocazia nativilor să încheie o etapă în zona profesională, să culeagă roadele și să demareze alte proiecte. O serie de nativi își pot schimba locul de muncă. Totodată, sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la sănătate, să nu se suprasolicite și să nu abuzeze de medicamente.

Horoscop săptămânal Capricorn: 22-28 octombrie 2018

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Capricorn se preocupă intens de punerea pe roate a unor proiecte și se vor folosi din plin de energia Soarelui pentru a-și atinge scopurile în acest sens. Relațiile de prietenie intră într-o zonă bună, acceptabilă și nativii se pot asocia cu cei din anturaj pentru a demara planuri de viitor, fie împreună cu aceștia, fie sprijiniți de aceștia. Luna Plină se formează în Taur, pe casa iubirii, și le poate aduce ocazia nativilor Capricorn să încheie o poveste de dragoste care nu mai funcționează. Sunt sfătuiți să lase în urmă trecutul și să pășească cu mai multă încredere în viitor. O serie de nativi pot începe o nouă poveste de dragoste, însă trebuie să aibă grijă, deoarece s-ar putea să nu fie ceea ce și-au dorit sau să se transforme într-o scurtă aventură, având în vedere că Venus, planeta iubirii și guvernatoarea Taurului, este încă retrogradă până la finele lunii.

Horoscop săptămânal Vărsător: 22-28 octombrie 2018

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Vărsător își dau tot interesul să facă lucrurile să meargă în toate aspectele care vizează zona profesională și se vor folosi din plin de energia Soarelui pentru a reuși, pentru a obține o funcție, pentru a-și negocia statutul. Oportunitățile vor veni din mai multe direcții, cu atât mai mult cu cât Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, le este alături în același sector profesional. Luna Plină aduce încheierea unei etape, culegerea roadelor, dar și noi începuturi în tot ceea ce vizează locuința și familia. Nativii trec la alt nivel în relația cu părinții sau pot avea ocazia de a-și schimba, renova, vinde sau cumpăra o casă.

Horoscop săptămânal Pești: 22-28 octombrie 2018

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Pești pot primi vești din străinătate și își fac planuri de călătorie în acest sens. O serie de nativi se vor folosi de energia Soarelui pentru a începe niște cursuri în afara țării, în timp ce alții își vor dori să studieze noi domenii și vor lua atitudine vizavi de acest aspect. Nativii trebuie să aibă grijă ca deciziile luate acum să nu fie influențate de o pasiune pentru o persoană, deoarece nu vor aduce nimic bun, mai ales că Venus, planeta iubirii, este retrogradă în aceleași sectoare unde se află și Soarele. Luna Plină le vine în sprijin celor care vor să studieze la distanță, iar pe de altă parte, poate aduce ocazia încheierii unor cursuri de perfecționare desfășurate de nativi și culegerea roadelor. O nouă etapă se poate deschide în relația cu rudele.

 

 

 

Tags:
Parteneri
Olguța Vasilescu, în stare de șoc! A plecat pentru că a fost umilit în ultimul hal. Demisia momentului
Olguța Vasilescu, în stare de șoc! A plecat pentru că a fost umilit în ultimul...
FOTO. Gabriela Cristea, goală în cadă! Vedeta TV a lăsat la vedere prea mult
FOTO. Gabriela Cristea, goală în cadă! Vedeta TV a lăsat la vedere prea mult
Ludovic Orban a făcut anunțul: `Da, am luat decizia!`
Ludovic Orban a făcut anunțul: `Da, am luat decizia!`
HOT | Nebunie totală în faţa camerelor. Cea mai sexy sportivă, goală şi fără inhibiţii
HOT | Nebunie totală în faţa camerelor. Cea mai sexy sportivă, goală şi fără inhibiţii
Coronavirusul pătrunde în organism cel mai des prin această parte a corpului. Rezultatele studiului
Coronavirusul pătrunde în organism cel mai des prin această parte a corpului. Rezultatele studiului
Asistente filate cum își bat joc de bolnavii Covid! Imagini de nesuportat!
Asistente filate cum își bat joc de bolnavii Covid! Imagini de nesuportat!
Bomba zilei în televiziune! Antena 1 a semnat cu o super vedetă
Bomba zilei în televiziune! Antena 1 a semnat cu o super vedetă
Marea minciună a PSD în pandemie? S-a aflat şi pare lovitura lui Băsescu
Marea minciună a PSD în pandemie? S-a aflat şi pare lovitura lui Băsescu
Fostă gimnastă și concurentă Survivor România, imagini provocatoare pe Instagram. Cum s-a pozat sportiva
Fostă gimnastă și concurentă Survivor România, imagini provocatoare pe Instagram. Cum s-a pozat sportiva
Astrologul britanic care a prezis pandemia, face o noua dezvaluire! Ce se va intampla cu omenirea in urmatoarele 6 luni
Astrologul britanic care a prezis pandemia, face o noua dezvaluire! Ce se va intampla cu...
Cand pica MOSII DE TOAMNA 2020. Ce se da de pomana pentru cei adormiti
Cand pica MOSII DE TOAMNA 2020. Ce se da de pomana pentru cei adormiti
Ministerul Educației a făcut un anunț major. Monica Anisie a spus-o foarte clar
Ministerul Educației a făcut un anunț major. Monica Anisie a spus-o foarte clar
Ultima oră! Marcel Vela a făcut anunțul în urmă cu puțin timp!
Ultima oră! Marcel Vela a făcut anunțul în urmă cu puțin timp!
Adelina Pestrițu rupe tăcerea. Ce a recunoscut după ce s-a zvonit că e gravidă din nou
Adelina Pestrițu rupe tăcerea. Ce a recunoscut după ce s-a zvonit că e gravidă din...
Mărturiile unui spion: Nu este ce se vede la televizor. La televizor îl vedem pe James Bond
Mărturiile unui spion: Nu este ce se vede la televizor. La televizor îl vedem pe...
Halloween 2020: când este sărbătoarea înfricoșătoare
Halloween 2020: când este sărbătoarea înfricoșătoare
BOMBĂ! Ce a făcut Smiley pentru a putea avea un copil cu Gina Pistol?
BOMBĂ! Ce a făcut Smiley pentru a putea avea un copil cu Gina Pistol?
FOTO. Nicoleta Luciu, cel mai fierbinte pictorial! Imaginile tinereții într-o decapotabilă din piele
FOTO. Nicoleta Luciu, cel mai fierbinte pictorial! Imaginile tinereții într-o decapotabilă din piele
Surpriza TOTALA! In ce oras din Romania sunt cei mai fericiti oameni! Topul e complet surprinzator
Surpriza TOTALA! In ce oras din Romania sunt cei mai fericiti oameni! Topul e complet...
Astrologul care a prezis pandemia de COVID dezvăluie ce se va întâmpla în următoarele șase luni! Vești proaste
Astrologul care a prezis pandemia de COVID dezvăluie ce se va întâmpla în următoarele șase...
ANUNŢ fulger de la cea mai nouă multinaţională intrată pe piaţa din România, în plină pandemie
ANUNŢ fulger de la cea mai nouă multinaţională intrată pe piaţa din România, în plină...
Ţara europeană care intră din nou în blocaj total din cauza pandemiei. Autorităţile au hotărât să impună restricţii de nivelul 5 - cele mai severe - la nivel naţional timp de şase săptămâni
Ţara europeană care intră din nou în blocaj total din cauza pandemiei. Autorităţile au hotărât...
Din păcate, este adevărat! Adriana Iliescu a pierdut...
Din păcate, este adevărat! Adriana Iliescu a pierdut...
Lumea este șocată! Ce s-a aflat despre Anamaria Prodan și mama ei vitregă
Lumea este șocată! Ce s-a aflat despre Anamaria Prodan și mama ei vitregă
Carantina nocturnă! Un nou tip de restricție a apărut acum. Ce e interzis să faci
Carantina nocturnă! Un nou tip de restricție a apărut acum. Ce e interzis să faci
Țeapă URIAȘĂ cu un BMW Seria 3 în Târgul Vitan. Detaliul care l-a dat de gol pe SAMSAR
Țeapă URIAȘĂ cu un BMW Seria 3 în Târgul Vitan. Detaliul care l-a dat de...
Gabriela Cristea a renunțat la haine. Cum arată la aproape 45 de ani
Gabriela Cristea a renunțat la haine. Cum arată la aproape 45 de ani