Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018. Neptun revine în mers direct în zodia Pești

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018. Neptun revine în mers direct în zodia Pești

De: Cancan 25/11/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018. Neptun revine în mers direct în zodia Pești
Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018 spune că Neptun revine în mers direct în zodia Pești

Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 26 noiembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 26 noiembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Pești vor fi favorizați pe toate planurile de guvernatorul lor, Neptun, care revine în mers direct după cinci luni de retrogradare, întocmai în zodia Pești.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018

După cinci luni de retrogradare, Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a imaginației, revine în mers direct, iar cei născuți în zodia Berbec vor deveni mai liniștiți, mai împăcați cu ei înșiși și cu alegerile făcute. O serie de principii de viață se vor limpezi acum, însă să nu uităm că Marte, planeta acțiunii, activează încă în același sector al subconștientului, ca și Neptun, prin urmare mai pot exista situații contradictorii și confuzii pentru acești nativi până la începutul anului viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce pace și liniște interioară.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018

După cinci luni de retrogradare, Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a imaginației, revine în mers direct, iar cei născuți în zodia Taur au șansa de a reveni la gânduri și sentimente mai bune vizavi de prieteni și de cei dragi. Nativii care au avut parte de situații karmice, ar putea acum să le “elucideze misterele”. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă mai multă înțelegere și o acceptare mai ușoară a situațiilor cu care se confruntă zi de zi.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018

După cinci luni de retrogradare, Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a imaginației, revine în mers direct, iar cei născuți în zodia Gemeni vor deveni mai încrezători în propriile puteri. Nativii vor face planuri concrete, reale de afirmare profesională și vor tinde cu mai multă determinare către împlinirea acestora. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia de a-și exprima cu curaj emoțiile și sentimentele vizavi de persona iubită.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018

După cinci luni de retrogradare, Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a imaginației, revine în mers direct, iar cei născuți în zodia Rac vor reuși să stabilească o mai bună comunicare cu cei din jur. Nativii își pot face planuri cu privire la o călătorie sau la reluarea/continuarea unor studii. O serie de principii și valori de viață se pot reașeza, se pot limpezi. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia să-și consolideze relațiile cu persoanele dragi.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018

După cinci luni de retrogradare, Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a imaginației, revine în mers direct, iar cei născuți în zodia Leu vor fi mai determinați ca niciodată să-și îmbunătățească situația financiară. În plus, nativii vor avea parte de șanse nenumărate până la finele acestui an, Marte, planeta acțiunii, aflându-se în tranzit întocmai în același sector ca și Neptun. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocazia să-și facă planuri realiste referitoare la locul de muncă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018

După cinci luni de retrogradare, Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a imaginației, revine în mers direct, iar cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea izbi de o realitate absolut diferită de închipuirile și dorințele lor, realitate care se va contura în zona sentimentală sau profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează asupra tendinței de a-și idolatriza partenerul de viață sau asupra tendinței de a-și idealiza un posibil viitor contract și astfel să piardă din vedere detalii importante.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018

După cinci luni de retrogradare, Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a imaginației, revine în mers direct, iar cei născuți în zodia Balanță vor resimți din plin acest aspect în sectorul muncă și sănătate. Nativii vor observa că relațiile cu colegii și șefii se detensionează și pot deveni mai determinați și mai productivi. Însă, până la finele anului sunt sfătuiți să aibă o oarecare doză de prudență, deoarece și Marte, planeta acțiunii și a războiului, tranzitează același sector ca și Neptun și poate aduce în continuare conflicte. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce o stare fizică și psihică excepțională și le oferă șansa de a se vindeca, de a-și meliora problemele de sănătate.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018

După cinci luni de retrogradare, Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a imaginației, revine în mers direct, iar cei născuți în zodia Scorpion se vor bucura de efectele sale în sectorul sentimental și al activităților de creație. Nativii vor deveni mai disponibili emoțional, mai dornici să cunoască un partener (cei singuri) și mai determinați să-și trăiască viața sentimentală intens, cu emoție și cu plăcere. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le oferă șansa de a-și pune talentul în evidență și, sprijiniți de imaginație, cu avânt creator, să dea naștere unor adevărate opere de artă.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018

După cinci luni de retrogradare, Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a imaginației, revine în mers direct, iar cei născuți în zodia Săgetător vor reuși să-și concretizeze planurile făcute legate de locuință, chiar dacă acestea păreau inițial greu realizabile. Nativii vor reuși să-și consolideze relația cu membrii familiei, să ajungă la un consens, însă li se cere în continuare prudență la acest capitol, deoarece și Marte, planeta acțiunii și a războiului, se află în același sector ca și Neptun până la finele anului și poate aduce conflicte. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă ocazia de a dialoga cu cei dragi pe teme legate de moștenire, tradiție, educație primită în familie.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018

După cinci luni de retrogradare, Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a imaginației, revine în mers direct, iar cei născuți în zodia Capricorn vor da dovadă de o comunicare mai bună, bazată pe o gândire mai concretă, mai logică, însă în continuare subiectivă. Nativii vor reuși să capteze informațiile într-un mod mult mai rațional ca până acum, însă vor continua să le treacă prin filtrul emoțiilor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia să plece la drum, să facă scurte deplasări în scop recreativ, relaxant.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018

După cinci luni de retrogradare, Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a imaginației, revine în mers direct, iar cei născuți în zodia Vărsător vor tinde să idealizeze un plan de îmbunătățire a situației financiare. Nativii vor fi însă sprijiniți și de Marte, planeta acțiunii, care se află în tranzit până la finele acestui an prin același sector ca și Neptun, să le ducă la realizare. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să facă tot ce le stă în putință să obțină un câștig, o mărire de salariu, un bonus la locul de muncă sau în asocierile pe care le au.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018

După cinci luni de retrogradare, Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a imaginației, dar și guvernatorul zodiei Pești, revine în mers direct întocmai în semnul lor, iar cei născuți în zodia Pești vor avea șansa să se facă apreciați în societate, să „renască din propria cenușă” și să-și recapete pofta de viață. Nativii vor scăpa de temeri, confuzii și crize de personalitate și vor fi mult mai stăpâni pe sentimentele lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le oferă șansa de a-și îmbunătăți considerabil viziunea și atitudinea față de persoana iubită.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 26 NOIEMBRIE – 2 DECEMBRIE 2018. VĂRSĂTORII POT ÎNCHEIA O RELAȚIE

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA NOIEMBRIE 2018

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de 1 MAI
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat cel mai important comandant al Armatei Române în Primului Război Mondial
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia fetițele! Ce părere are Doctorul Psiholog Ion Duvac despre această situație
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a găsit acasă, dar el n-a vrut să iasă la poartă. Cum a fost convins să se predea
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă un telefon
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost răpus de o boală incurabilă
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Tragedie înainte de Paște! A murit marele ACTOR: Îl vom iubi mereu
Tragedie înainte de Paște! A murit marele ACTOR: Îl vom iubi mereu
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
Ioana Simion, declarații misterioase despre mariajul cu Ilie Năstase: ”Este dureros ce mi se întâmplă. Nu mai pot”
Ioana Simion, declarații misterioase despre mariajul cu Ilie Năstase: ”Este dureros ce mi se întâmplă....
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de ani n-a trecut pe acolo!”
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de...
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e de periculos
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e...