Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018. Neptun revine în mers direct în zodia Pești

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018. Neptun revine în mers direct în zodia Pești

De: Cancan 25/11/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018. Neptun revine în mers direct în zodia Pești
Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018 spune că Neptun revine în mers direct în zodia Pești

Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 26 noiembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 26 noiembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Pești vor fi favorizați pe toate planurile de guvernatorul lor, Neptun, care revine în mers direct după cinci luni de retrogradare, întocmai în zodia Pești.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018

După cinci luni de retrogradare, Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a imaginației, revine în mers direct, iar cei născuți în zodia Berbec vor deveni mai liniștiți, mai împăcați cu ei înșiși și cu alegerile făcute. O serie de principii de viață se vor limpezi acum, însă să nu uităm că Marte, planeta acțiunii, activează încă în același sector al subconștientului, ca și Neptun, prin urmare mai pot exista situații contradictorii și confuzii pentru acești nativi până la începutul anului viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce pace și liniște interioară.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018

După cinci luni de retrogradare, Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a imaginației, revine în mers direct, iar cei născuți în zodia Taur au șansa de a reveni la gânduri și sentimente mai bune vizavi de prieteni și de cei dragi. Nativii care au avut parte de situații karmice, ar putea acum să le “elucideze misterele”. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă mai multă înțelegere și o acceptare mai ușoară a situațiilor cu care se confruntă zi de zi.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018

După cinci luni de retrogradare, Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a imaginației, revine în mers direct, iar cei născuți în zodia Gemeni vor deveni mai încrezători în propriile puteri. Nativii vor face planuri concrete, reale de afirmare profesională și vor tinde cu mai multă determinare către împlinirea acestora. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia de a-și exprima cu curaj emoțiile și sentimentele vizavi de persona iubită.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018

După cinci luni de retrogradare, Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a imaginației, revine în mers direct, iar cei născuți în zodia Rac vor reuși să stabilească o mai bună comunicare cu cei din jur. Nativii își pot face planuri cu privire la o călătorie sau la reluarea/continuarea unor studii. O serie de principii și valori de viață se pot reașeza, se pot limpezi. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia să-și consolideze relațiile cu persoanele dragi.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018

După cinci luni de retrogradare, Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a imaginației, revine în mers direct, iar cei născuți în zodia Leu vor fi mai determinați ca niciodată să-și îmbunătățească situația financiară. În plus, nativii vor avea parte de șanse nenumărate până la finele acestui an, Marte, planeta acțiunii, aflându-se în tranzit întocmai în același sector ca și Neptun. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocazia să-și facă planuri realiste referitoare la locul de muncă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018

După cinci luni de retrogradare, Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a imaginației, revine în mers direct, iar cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea izbi de o realitate absolut diferită de închipuirile și dorințele lor, realitate care se va contura în zona sentimentală sau profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează asupra tendinței de a-și idolatriza partenerul de viață sau asupra tendinței de a-și idealiza un posibil viitor contract și astfel să piardă din vedere detalii importante.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018

După cinci luni de retrogradare, Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a imaginației, revine în mers direct, iar cei născuți în zodia Balanță vor resimți din plin acest aspect în sectorul muncă și sănătate. Nativii vor observa că relațiile cu colegii și șefii se detensionează și pot deveni mai determinați și mai productivi. Însă, până la finele anului sunt sfătuiți să aibă o oarecare doză de prudență, deoarece și Marte, planeta acțiunii și a războiului, tranzitează același sector ca și Neptun și poate aduce în continuare conflicte. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce o stare fizică și psihică excepțională și le oferă șansa de a se vindeca, de a-și meliora problemele de sănătate.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018

După cinci luni de retrogradare, Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a imaginației, revine în mers direct, iar cei născuți în zodia Scorpion se vor bucura de efectele sale în sectorul sentimental și al activităților de creație. Nativii vor deveni mai disponibili emoțional, mai dornici să cunoască un partener (cei singuri) și mai determinați să-și trăiască viața sentimentală intens, cu emoție și cu plăcere. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le oferă șansa de a-și pune talentul în evidență și, sprijiniți de imaginație, cu avânt creator, să dea naștere unor adevărate opere de artă.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018

După cinci luni de retrogradare, Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a imaginației, revine în mers direct, iar cei născuți în zodia Săgetător vor reuși să-și concretizeze planurile făcute legate de locuință, chiar dacă acestea păreau inițial greu realizabile. Nativii vor reuși să-și consolideze relația cu membrii familiei, să ajungă la un consens, însă li se cere în continuare prudență la acest capitol, deoarece și Marte, planeta acțiunii și a războiului, se află în același sector ca și Neptun până la finele anului și poate aduce conflicte. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă ocazia de a dialoga cu cei dragi pe teme legate de moștenire, tradiție, educație primită în familie.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018

După cinci luni de retrogradare, Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a imaginației, revine în mers direct, iar cei născuți în zodia Capricorn vor da dovadă de o comunicare mai bună, bazată pe o gândire mai concretă, mai logică, însă în continuare subiectivă. Nativii vor reuși să capteze informațiile într-un mod mult mai rațional ca până acum, însă vor continua să le treacă prin filtrul emoțiilor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia să plece la drum, să facă scurte deplasări în scop recreativ, relaxant.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018

După cinci luni de retrogradare, Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a imaginației, revine în mers direct, iar cei născuți în zodia Vărsător vor tinde să idealizeze un plan de îmbunătățire a situației financiare. Nativii vor fi însă sprijiniți și de Marte, planeta acțiunii, care se află în tranzit până la finele acestui an prin același sector ca și Neptun, să le ducă la realizare. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să facă tot ce le stă în putință să obțină un câștig, o mărire de salariu, un bonus la locul de muncă sau în asocierile pe care le au.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018

După cinci luni de retrogradare, Neptun, planeta viselor, a iluziilor și a imaginației, dar și guvernatorul zodiei Pești, revine în mers direct întocmai în semnul lor, iar cei născuți în zodia Pești vor avea șansa să se facă apreciați în societate, să „renască din propria cenușă” și să-și recapete pofta de viață. Nativii vor scăpa de temeri, confuzii și crize de personalitate și vor fi mult mai stăpâni pe sentimentele lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le oferă șansa de a-și îmbunătăți considerabil viziunea și atitudinea față de persoana iubită.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 26 NOIEMBRIE – 2 DECEMBRIE 2018. VĂRSĂTORII POT ÎNCHEIA O RELAȚIE

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA NOIEMBRIE 2018

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
PERICOL pentru pisicile care stau în APARTAMENT. Anunț important pentru cei care stau la bloc
PERICOL pentru pisicile care stau în APARTAMENT. Anunț important pentru cei care stau la bloc
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Regula care NU îți dă voie să circuli cu mașina. E OBLIGATORIU conform Codului Rutier din România
Regula care NU îți dă voie să circuli cu mașina. E OBLIGATORIU conform Codului Rutier...
Zodiile care dau lovitura vieții. Luna mai vine cu schimbări fabuloase
Zodiile care dau lovitura vieții. Luna mai vine cu schimbări fabuloase
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...