Acasă » Știri » Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2018

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2018

De: Cancan 28/10/2018 | 14:11
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2018
Horoscopul zilei de 30 octombrie 2018. Capricornii sunt impulsivi

Cancan îți prezintă horoscopul lunar noiembrie 2018 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii noiembrie 2018 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante despre carieră, bani, dragoste și sănătate.

Aspectele astrologice importante ale lunii noiembrie sunt Luna Nouă din 7 noiembrie care se formează în zodia Scorpion și Luna Plină din 23 noiembrie care se formează în zodia Gemeni, fenomene care aduc transformări și noi începuturi pentru fiecare zodie în parte. (Citește și Horoscop săptămânal 29 octombrie-4 noiembrie 2018. Gemenii sunt melancolici)

Soarele, energia, își va schimba sectorul de acțiune începând cu 22 noiembrie, atunci când va poposi în zodia Săgetător, iar Venus, planeta iubirii, a armoniei și Micul Benefic, va retrograda prin semnul Balanță până pe data de 16 noiembrie, moment în care-și va relua mersul direct.

Pe de altă parte, Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și a negocierilor, va tranzita semnul Săgetător până pe 17 noiembrie, moment în care va intra în retrogradare. Marte, planeta acțiunii și a războiului, își va continua tranzitul prin Vărsător până în data de 16 noiembrie, moment în care va intra în zodia Pești.

Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, intră în zodia Săgetător începând din data de 8 noiembrie, iar Uranus, planeta marilor schimbări, va retrograda din data de 6 noiembrie în zodia Berbec.

După cum se observă, luna noiembrie 2018 este încărcată de aspecte puternice și tranzite impactante, inclusiv de retrogradări. Ca o notă generală, vom începe să fim mai deschiși la provocări și noutăți, la călătorii, ne vom baza pe forța interioară și ne vom lăsa duși de val și de dorință către noi relații.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2018, zodia Berbec

Carieră

Cei născuți în zodia Berbec vor fi determinați de Jupiter să-și continue studiile, să-și dorească aprofundarea unor materii, prin urmare pot începe meditații, diferite cursuri sau pot urma un master, doctorat. Aspectul se răsfrânge și în carieră, iar cei care vor evoluție profesională se vor înscrie la cursuri de perfecționare profesională. După prima jumătate a lunii este recomandat să fie mai prudenți la locul de muncă, în decizii, afirmații și comportament.

Dragoste

Va fi destul de greu și chiar neindicat ca cei născuți în zodia Berbec să ia o decizie în plan sentimental în prima jumătate a lunii, cel puțin atâta timp cât Venus, planeta iubirii și guvernatoarea casei relaționale, va fi în mișcare retrogradă. Inițiativele vor exista, însă dubiile vor fi pe măsură. Dacă își vor dori oficializarea relației, vor fugi de responsabilitățile pe care le implică acest aspect și tot așa. Situația se va îmbunătăți după jumătatea lunii, iar cei singuri vor avea ocazia să întâlnească un partener și să înceapă o nouă relație.

Sănătate

Nu este o lună benefică din punctul de vedere al sănătății și se cere foarte multă prudență la acest capitol. Nu va fi vorba de mari probleme, însă tendința nativilor Berbec va fi de a-și face rău singuri. Gândurile pesimiste vor trona și victimizarea va fi principala caracteristică a acestora. Se recomandă mai multă odihnă și mai multe plimbări în natură.

Bani

Luna Nouă îi va susține pe cei născuți în zodia Berbec să-și reevalueze situația financiară. Va fi un moment oportun să-și facă planuri de viitor și să demareze noi proiecte care să le îmbunătățească cât de cât veniturile, dar nu trebuie să se aștepte la mari oportunități.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2018, zodia Taur

Carieră

Cei născuți în zodia Taur care sunt deciși de ceva vreme să-și schimbe locul de muncă o vor face fără să stea pe gânduri după prima jumătate a lunii noiembrie. În schimb, ceilalți care sunt indeciși nu vor face decât să se tânguiască, să se frământe, neluând însă nicio decizie concretă, dar trasându-și clar dorințele. Se cere reevaluarea tuturor aspectelor legate de carieră, însă pentru a lua o decizie (acolo unde se dorește o schimbare) cel mai bine este să se aștepte revenirea în mers direct a planetei Venus, guvernatoarea lor și, totodată, guvernatoarea casei muncii.

Dragoste

Luna noiembrie aduce multă acțiune în plan sentimental pentru cei născuți în zodia Taur. Nativii care au o relație solidă sau sunt căsătoriți pot călca strâmb și fără remușcări, iar cei singuri își pot pune singuri piedici și pot cădea în propriile capcane. Contextul astral dominat de Jupiter și Mercur evidențiază o atracție a nativilor față de relațiile ascunse, cu iz clandestin, iar secretele vor fi sursa lor de energie. Este momentul să renunțe la inhibițiile sexuale, la prejudecățile avute și să de frâu liber emoțiilor. Către finele lunii nu este exclus ca o fostă iubire să apară în calea Taurilor și să fie tentați de a relua ceea ce au lăsat în urmă.

Sănătate

Cei născuți în zodia Taur sunt sfătuiți să se odihnească mai mult și să-și reorganizeze programul de muncă deoarece se anunță o perioadă extrem de solicitantă din toate punctele de vedere. O serie de afecțiuni se pot manifesta în urma stresului și a nopților nedormite, iar nevoia de echilibru devine acută.

Bani

Nu este momentul marilor investiții financiare, iar cheltuielile trebuie să fie prudente. Mai bine faci economie, decât să faci împrumuturi mai târziu. Ferește-te de jocurile de noroc și de orice context asemănător care implică riscuri financiare. Situații tensionate pot să apară și în cuplu din cauza banilor deținuți în comun cu partenerul și trebuie administrate cu prudență.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2018, zodia Gemeni

Carieră

Pentru cei născuți în zodia Gemeni se anunță o lună de provocări mai puțin plăcute în plan profesional. Unele contracte întârzie să fie semnate, se pot pierde unele oportunități de avansare, iar conflictele de la locul de muncă nu vor lipsi. Cu toate că vor avea parte de energia benefică a lui Jupiter în zona parteneriatelor, retrogradarea lui Marte va încetini, va bloca majoritatea acșiunilor.

Dragoste

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de aspecte astrologice minunate în ceea ce privește domeniul sentimental. Este momentul să înceapă o nouă relație, o adevărată poveste de iubire și vor fi susținuți nu doar de Jupiter, ci și de Venus, imediat ce iese din retrogradare. Cei care aveau dubii în a oficializa sau nu o relație clandestină, acum o vor face. Nativii care sunt în relații de lungă durată au șansa să le consolideze și să reaprindă pasiunea în cuplu. Atenție, însă, la comunicarea cu partenerul de viață în a doua parte a lunii noiembrie, deoarece Mercur, întocmai guvernatorul lor, va retrograda în casa iubirii.

Sănătate

Cei născuți în zodia Gemeni vor trece prin stări de nervozitate și irascibilitate accentuată și nu este indicat să se suprasolicite, mai lase să piardă nopțile, indiferent de motivul care-i determină să facă asta. Se recomandă renunțarea la alimentația grasă și introducerea în meniu a alimentelor cât mai naturale și sănătoase.

Bani

Nu este o perioadă bună pentru a face cheltuieli, investiții și speculații financiare. Nativii Gemeni sunt sfătuiți să-și plătească datoriile și să-și închidă creditele, în niciun caz să facă noi împrumuturi.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2018, zodia Rac

Carieră

Cu Uranus și Jupiter alături în zona profesională, cei născuți în zodia Rac vor simți nevoia să facă schimbări și să-și consolideze cariera. Nevoia de afirmare a nativilor este mult mai mare acum și vor face tot ce le stă în putere să iasă în față și să fie apreciați de superiori. Retrogradarea lui Mercur îi va forța pe nativii Rac să rămână ancorați în realitate și să nu-și facă planuri multe prea idealiste, prea mărețe, mai ales dacă vor să-și schimbe direcția în carieră. Totodată, le poate aduce conflicte majore cu la locul de muncă.

Dragoste

Cei născuți în zodia Rac sunt peste măsură de visători, romantici și idealiști, iar în prima parte a lunii nu vor ezita să viseze la situații telenovelistice și povești de dragoste desprinse din cărți. Luna Nouă formată pe casa iubirii le poate aduce o nouă relație sau, cel puțin, o aventură care ulterior se va concretiza și va ajunge să se transforme într-o mare iubire. Aspectul va consolida relațiile de lungă durată și va favoriza, îndeosebi către finele lunii noiembrie, cererile în căsătorie sau ducerea relației la alt nivel.

Sănătate

Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul lui Jupiter pe casa sănătății, prin urmare vor avea parte de o stare generală foarte bună, iar dacă retrogradarea lui Mercur le poate readuce în actualitate unele afecțiuni mai vechi, Marele Benefic le va vindeca și le va ameliora simptomatologia cu destul de multă ușurință, însă va fo nevoie și de voință din partea nativilor.

Bani

Cei născuți în zodia Rac au parte de un început de lună promițător în ceea ce privește sectorul financiar și vor observa că toate eforturile depuse până acum vor fi răsplătite. În plus, către finele perioadei analizate, Soarele le va oferi energia de care au nevoie pentru a-și înbunătăți veniturile.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2018, zodia Leu

Carieră

Se cere foarte mare prudență în toate aspectele care vizează sectorul profesional, dar în special în semnarea actelor unde se pot produce nereguli și erori. Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de colaborări peste hotare sau care să aibă legătură cu o persoană de altă cultură și religie. Deplasările în interes de serviciu se află sub semnul surprizelor neașteptate și al răsturnărilor de situație, prin urmare se cere atenție.

Dragoste

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Jupiter pe casa iubirii și a aventurii, ceea ce poate însemna, dincolo de predispoziția pentru flirt, și o capacitate mare de seducție, iar farmecul de care vor da dovadă în această perioadă le va fi atuu în soluționarea multor probleme cu care se confruntă. Fără pic de răutate, nativii se vor folosi de armele puse la dispoziție de Marele Benefic pentru a avansa, pentru a se face remarcați și a-și îmbunătăți condiția. Totodată, relațiile și căsniciile se pot consolida în această perioadă, iar armonia se poate așterne în viața de cuplu. Atenție, însă, căci Mercur le poate scoate în față o mai veche poveste de iubire, iar tranzitul Soarelui va tensiona relația partenerială.

Sănătate

Întreaga lună nativii Leu vor avea parte de energie, bună dispoziție, veselie și o gândire optimistă care-i va stimula chiar și în momentele în care se simt la pământ. Nu trebuie totuși să cadă pradă viciilor, mai ales că tentația va fi destul de mare în această perioadă și se va îmbina perfect cu cheful de distracție de care dau dovadă.

Bani

Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să facă economii și să renunțe la acele cheltuieli inutile sau care întrețin un lux. Momentan este bine ca nativii să fie mai puțin cheltuitori, mai ales că nu este un context astrologic care să le susțină îmbunătățirea veniturilor. Este posibil ca cineva de la care te-ai împrumutat în trecut să-și ceară banii înapoi pe neașteptate, cu toate că termenul de returnare era în viitor.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2018, zodia Fecioară

Carieră

Retrogradarea planetei Mercur, guvernatoarea casei carierei și a statutului socio-profesional, va stimula nativii să-și revizuiască fie propria atitudine față de locul de muncă, fie locul de muncă în sine, cu tot ceea ce presupune, de la sarcini, program, responsabilități și până la avantaje și beneficii. Se cere prudență în semnarea oricărui tip de act.

Dragoste

Începutul de lună noiembrie le aduce celor născuți în zodia Fecioară momente frumoase alături de familie și ocazia de a se împăca cu cei dragi. Împreună cu membrii familiei pot pune la cale planuri de a renova sau reamenaja locuința și se vor bucura de sprijin absolut. Pe de altă parte, după prima jumătate a lunii, retrogradarea lui Mercur îi poate pune în situații conflictuale cu partenerul de cuplu și va fi nevoie de compromisuri majore pentru ca situația să nu scape de sub control.

Sănătate

Nativii Fecioară tind să fie dezamăgiți de ceea ce se petrece în jurul lor și din acest motiv să nu fie foarte sociabili și glumeți. Starea de sănătate nu le impune probleme majore, însă este recomandat să se odihnească mai mult, să nu se suprasolicite nici fizic și nici psihic și să evite stresul și alimentația nesănătoase care pot aduce tulburări gastrointestinale.

Bani

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de foarte multe fluctuații la capitolul financiar și nativii se vor simți neîndreptățiți cu privire la o remunerație sau vor simți că muncesc în zadar fără satisfacție bănească. Cu toate că vor exista negocieri salariale, aspectul proeminent al lunii noiembrie aduce blocaje în primirea unei sume de bani, indiferent că este vorba de un comision sau de o datorie pe care trebuie să o recuperezi. Atenție la investițiile financiare!

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2018, zodia Balanță

Carieră

Luna noiembrie începe în forță pentru cei născuți în zodia Balanță care dau dovadă de o mare eficiență la locul de muncă și reușesc să ducă la bun sfârșit tot ceea ce și-au propus. În schimb, ultimele două săptămâni din lună aduc conflicte la locul de muncă, neînțelegeri cu colegii și superiorii, și un volum de muncă foarte mare care îi va extenua pe nativi.

Dragoste

Cei născuți în zodia Balanță au parte de un început de lună marcat de situații conflictuale în cuplu, discuții contradictorii cu partenerul și reproșuri legate de modul de administrare a banilor. Abia după această perioadă armonia și echilibrul se vor instala în relație favorizate fiind de Venus, guvernatorul lor și planeta iubirii, care intră în mers direct și care le sporește farmecul și îi stimulează să fie mai cuceritori, mai pasionali.

Sănătate

Nu este cea mai bună perioadă din punct de vedere al sănătății pentru cei născuți în zodia Balanță. Nativii sunt copleșiți de evenimentele petrecute în jurul lor, în special la locul de muncă, și edvin stresați, obosiți și irascibili. Cel ami bun sfat este să se folosească de timpul liber pentru a se odihni și să se înconjoare de persoane optimiste care să le îmbunătățească starea de spirit.

Bani

Cei născuți în zodia Balanță au șansa, odată cu Luna Nouă care se formează într-o casă financiară, să-și îmbunătățească veniturile. Nativii se pot aștepta la oferte avantajoase de colaborare și la demararea de noi proiecte cu remunerație generoasă. Este recomandat ca nativii să facă o reprioritizare a cheltuielilor.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2018, zodia Scorpion

Carieră

Cei născuți în zodia Scorpion care-și caută un loc de muncă în această perioadă au șanse mari să se angajeze. De asemenea, posibilitatea de promovare sau avansare în carieră prin schimbarea locului de muncă este foarte bine conturată încă de la începutul lunii noiembrie. Cu toate acestea, se cere prudență în luarea deciziilor și în semnarea actelor.

Dragoste

În prima jumătate de lună, cei născuți în zodia Scorpion vor face o revizuire a sentimentelor față de partener și a relației în sine. Imediat ce Venus își reia mersul direct, cu Marte alături, nativii vor fi tentați de o aventură, chiar o relație extraconjugală. Nu este exclus ca cineva din trecutul lor să le reaprindă o pasiune mai veche. Unele secrete pot ieși la iveală în această perioadă, așa că se recomandă prudență în acțiuni.

Sănătate

Luna Nouă se petrece întocmai în semnul lor, iar celi născuți în zodia Scorpion vor da dovadă de o stare de spirit bună, energie, viatlitate, entuziasm și încredere în propriile forțe. Este momentul să te folosești de aceste atuuri astrologice pentru a începe un nou capitol în viața ta. Cu toate că starea de sănătate este bună, evită ritmul de viață haotic și dezechilibrat cu care tinzi să începi această lună.

Bani

Cu Jupiter alături, cei născuți în zodia Vărsător vor simți nevoia să se pună mai mult în valoare, să cheltuie, să facă excese și să-și satisfacă egou-ul. Totodată, Marele Benefic le poate aduce ocazii de a-și îmbunătăți veniturile. Nativii sunt sfătuiți să nu se bazeze pe banii altora și nici să nu caute variante ușoare, rapide sau imorale de a-și suplimenta veniturile

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2018, zodia Săgetător

Carieră

Pentru cei născuți în zodia Săgetător luna noiembrie nu aduce aspecte bune legate de sectorul profesional. Retrogradarea lui Venus, urmată de retrogradarea lui Mercur va încurca puțin planurile nativilor și le va cere o reevaluarea a situației profesionale. Se cere atenție la informațiile captate și transmise, dar și la toate formele de negociere, riscul de a ieși în pierdere fiind destul de mare.

Dragoste

Cei născuți în zodia Săgetător vor fi favoriții lunii din toate punctele de vedere, în special din cel sentimental, unde li se oferă ocazia să-și îmbunătățească relația. Jupiter, guvernatorul zodiei, va tranzita întocmai semnul lor și le va aduce nativilor împlinirea tuturor dorințelor. Preocupările majore pentru propria persoană ar trebui echivalate cu preocupările față de relație și de partener astfel încât să existe echilibru. Se cere mai multe atenție la dialog după prima jumătate a lunii noiembrie când retrogradarea lui Mercur poate aduce încurcături în cuplu.

Sănătate

Acelați Jupiter de care am vorbit mai sus le va aduce celor născuți în zodia Săgetător energie, bună dispoziție și o stare generală foarte bună. Nativii vor fi feriți de probleme de sănătate, iar cele care exustau deja vor fi ameliorate sau chiar vindecate.

Bani

Din punctul de vedere al banilor, cei născuți în zodia Săgetător vor avea ocazia să intre în posesia unor sume, fie câștigate în urma unui proces, fie rezultate dintr-un împrumut, însă nu va fi vorba de sume colosale, prin urmare cheltuielile trebuie făcute cu responsabilitate.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2018, zodia Capricorn

Carieră

Cei născuți în zodia Capricorn sunt nemulțumiți de locul de muncă și dezamăgiți de propriile decizii luate în plan profesional. Nativii continuă reevaluarea profesională și sunt tentați să-și dea demisia și să plece pe cont propriu, să-și deschidă propria firmă. Retrogradarea lui Mercur vine să întărească aceste aspecte create de retrogradarea lui Venus, prin urmare, nativii sunt sfătuiți să-și revizuiască atitudinea față de locul de muncă, dar să nu se aventureze în schimbări și decizii radicale în această perioadă.

Dragoste

Cei născuți în zodia Capricorn pot fi ușor bulversați de direcția către care se îndreaptă relația lor, iar dacă este vorba de o posibilă căsătorie, aceștia vor avea intenția de a da înapoi și chiar de a se retrage pentru moment din relație. De asemenea, în funcție de fiecare nativ, situația va fi identică și în cazul unei despărțiri sau divorț. Venus este retrograd, astfel că nu trebuie luată nicio decizie în prima parte a lunii. Către finele perioadei analizate, Capricornii își vor exprima mai ușor sentimentele, iar cei singuri au ocazia să înceapă o poveste de dragoste, foarte posibil cu un partener cunoscut prin intermediul locului de muncă.

Sănătate

Jupiter pe casa bolilor lungi și cronice le aduce celor născuți în zodia Capricorn ocazia să vindece o afecțiune mai veche, prin urmare sunt sfătuiți să caute tratament în această perioadă și să nu respingă nimic din ceea ce vine către ei pe această cale, chiar dacă la prima vedere li se pare banal și, prin urmare, ineficient.

Bani

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de cheltuieli surpriză, absolut neprevăzute de natură să le destabilizeze situația financiară. Pe de altă parte, nativii pot primi sprijin din partea familiei pentru a se redresa, însă nu este o soluție de viitor. Se recomandă reducerea masivă a cheltuielilor în această perioadă.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2018, zodia Vărsător

Carieră

Luna Nouă în casa carierei le aduce celor născuți în zodia Vărsător ocazia de a începe o nouă etapă. Poate fi vorba de o avansare profesională sau de obținerea acelui loc de muncă mult dorit. Oportunitățile și ofertele de colaborare nu vor întârzia să apară, iar nativii vor fi favorizați să-și atingă țelurile profesionale.

Dragoste

Cu Jupiter alături încă de la începutul lunii, cei născuți în zodia Vărsător au ocazia să-și revitalizeze povestea de dragoste și să-i dea o șansă relației. Sunt sfătuiți să întreprindă acum toate demersurile necesare în acest sens, deoarece după jumătatea lunii, Mercur, Marte și Neptun vor veni cu piedici colosale în această zonă, iar după ce vor stimula confuziile și dilemele, vor favoriza certurile, în special conflictele legate de bani și de atitudinea partenerului care nu este pe placul nativilor. În tot acest context, Soarele poate veni cu energia sa pozitivă și poate scoate în cale un nou partener.

Sănătate

Cu toate că aspectele generale nu ridică probleme majore la capitolil sănătate, cei născuți în zodia Vărsător vor tinde să fie triști și demoralizați ca urmare a dezechilibrului, a îndoielilor și confuziilor care patronează sectorul sentimental. Nativii sunt sfătuiți să caute ajutor în sfaturile celor dragi și să primească cu brațele deschise consolarea acestora.

Bani

Cu toate că Marte îi va stimula pe nativii Vărsător să-și îmbunătățească considerabil veniturile, retrogradarea lui Mercur le-ar putea da peste cap niște planuri, cu alte cuvinte niște sume de bani care trebuiau să ajungă la nativi vor întârzia să-și facă apariția. Nu este momentul edciziilor financiare majore.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2018, zodia Pești

Carieră

Cei născuți în zodia Pești se bucură de tranzitul lui Jupiter, Marele Benefic, întocmai în casa carierei, iar nativii vor avea ocazia timp de un an de acum înainte să se dezvolte nesperat din punct de vedere socio-profesional. Pot avansa în funcție și pot obține un statut net superior celui actual.

Dragoste

Dacă începutul de lună le aduce celor născuți în zodia Pești situații ușor conflictuale în relația de cuplu, gelozie, posesivitate și probleme de intimitate sexuală, frigiditate si refuzuri din partea persoanei iubite, după jumătatea lunii situația se va îmbunătăți mult, însă nativii vor fi puși în fața unei tentații ce vine din partea unui fost partener. Dacă vor călca strâmb acum, ar trebui să se aștepte ca secretele să iasă la iveală și infifelitatea să fie plătită. Puterea de seducție din această perioadă nu-i va ajuta să-și soluționeze problemele în cuplu, mai ales că retrogradarea planetei Mercur va aduce foarte multe obstacole în comunicare și o interpretare greșită a mesajelor. Peștii care se află la început de relație sunt mai puțini afectați de aceste tranzite, având ocazia să-și cunoască mai bine partenerul prin prisma dialogurilor în contradictoriu.

Sănătate

Cei născuți în zodia Pești au tendința de a se suprasolicita la locul de muncă și de aici și până la instalarea stării de epuizare fizică nu mai este decât un pas. Sfatul pentru nativi este să-și facă un set de analize complete și să înceapă un tratament acolo unde este nevoie. Ignoranța din această perioadă poate atrage cu sine probleme majore de sănătate în viitor.

Bani

Cu toate că se anunță o perioadă de instabilitate financiară, cei născuți în zodia Pești se bucură de tranzitul lui Marte întocmai în semnul lor, ceea ce le aduce ocazia de a descoperi noi surse de venit, în principiu de fiind vorba de câștiguri de lungă durată. Evită tranzacțiile imobiliare în prima parte a lunii.

 

 

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
DECIZIA FINALĂ luată de familia lui Corduneanu! Ce s-a întâmplă cu sicriul în care se află trupul interlopului
DECIZIA FINALĂ luată de familia lui Corduneanu! Ce s-a întâmplă cu sicriul în care se...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre o posibilă împăcare: „Poate da, poate nu...”
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...