Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 august 2020. Evenimente karmice în dragoste

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 august 2020. Evenimente karmice în dragoste

De: Madalina Manole 03/08/2020 | 20:58
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 august 2020. Evenimente karmice în dragoste

Horoscopul zilei de 4 august 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 4 august 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 4 august 2020 aduce evenimente karmice în dragoste, situații de destin cu impact financiar pentru toate zodiile.

Astăzi avem parte de un fenomen astrologic deosebit de interesant și impactant. Este vorba de conjuncția Nodului Nord cu planeta Venus în zodia Gemeni. Nodul Nord este un punct karmic, un punct de destin, iar Venus este planeta iubirii și a banilor, prin urmare această unire poate aduce evenimente predestinate, evenimente care trebuie trăite și în fața cărora nu ne putem opune. Poate fi vorba de întâlniri karmice, de persoane care intră în viața noastră cu scopul de a ne ajuta în evoluție, poate fi vorba de atracții puternice, de situații financiare deosebite. Cei care vor resimți cel mai puternic aspectul sunt Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii, în special cei născuți în ultima decadă a zodiei. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 3 – 9 AUGUST 2020. GEMENII AU PARTE DE UN EVENIMENT DE DESTIN)

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de situații karmice care vizează comunicarea și deplasările, dar și relațiile cu rudele apropiate, cu vecinii, colegii. Este un moment în care pot ieși la suprafață secrete, în care pot afla informații demne să le schimbe destinul. Cum Venus este și planeta care le guvernează relațiile, este posibil ca nativii să aibă parte de dialoguri impactante în cuplu sau în relațiile de afaceri, profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a cunoaște o persoană prin intermediul mediului online sau într-o călătorie. Moment al marilor declarații de dragoste.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de evenimente karmice care vizează sectorul financiar. Poate fi vorba de descoperirea unor noi surse de venit, de noi talente care se pot valorifica sau poate fi vorba de încheierea unor situații financiare. Cum Venus le este planetă guvernatoare este foarte posibil ca nativii să aibă parte de momente karmice în dragoste. Să cunoască pe cineva, să afle secrete, să poarte dialoguri în cuplu de natură să aducă schimbări. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce unora dintre nativi adevărate momente de revelație în legătură cu modul în care-și valorifică resursele, fie ele materiale, emoționale, spirituale.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de această conjuncție întocmai în semnul lor și este foarte posibil ca întâmplările de acum să le aducă o nouă direcție în viață. Cum Venus este planeta care le guvernează iubirea, vor fi nativi care vor cunoaște noi persoane și posibil să înceapă noi relații, însă și nativi care vor încheia relații și situații care vizează viața personală. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce vești despre o sarcină. Moment în care se pot face mari schimbări legate de stilul de viață.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de această conjuncție pe o casă a trecutului karmic, a introspecției, a meditației, a psihicului. Nativii pot avea parte de situații din trecut care se repetă, însă pot avea și vise și revelații în această perioadă și ar trebui să pună un mai mare accent pe viața spirituală. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie foarte atenți la starea de sănătate și să evite somatizările.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de evenimente impactante în cercul de prieteni, evenimente care să aibă legătură cu un plan de grup, cu un proiect de viitor. Sunt vizate și cariera, imaginea profesională și reputația, statutul. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a cunoaște pe cineva prin intermediul anturajului cu care să lege o relație deosebită, chiar o poveste de iubire.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de evenimente de destin care vizează cariera, sectorul profesional, imaginea în fața celorlalți, reputația. Cum Venus le guvernează și sectorul financiar, horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce situații materiale noi, reglementări. Pentru cei mai norocoși poate fi vorba chiar de o funcție care să vină la pachet cu o mărire de salariu.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de evenimente de destin care vizează călătoriile, străinătatea, sistemul de valori, principiile de viață. Cum Venus le este guvernatoare nu este exclus să aibă parte și de situații care țin de dragoste, relații. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce vești din străinătate sau legate de un curs, o diplomă.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de evenimente de destin care vizează sectorul financiar, banii deținuți împreună cu alții, cu partenerul de viață, moștenirile, creditele, partajele, litigiile. De asemenea, este vizat și sectorul intimității, al vieții sexuale și ar trebui să fie atenți la relațiile ascunse, la aventuri. Cum Venus este planeta care le guvernează relațiile, horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce o întâlnire, un eveniment karmic în dragoste.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de această conjuncție întocmai în sectorul relațiilor și sunt direct impactați dat fiind faptul că Nodul Sud (karma) se află în semnul lor. Nativii pot cunoaște o persoană care să le impacteze viața, pot începe o relație sau o pot încheia, de la caz la caz. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce evenimente legate de prieteni și poate fi vorba de o relație care intră pe o altă traiectorie, de exemplu din amiciție se transformă în dragoste sau invers.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de această conjuncție pe casa muncii și a sănătății, prin urmare evenimentele petrecute acum pot aduce schimbări legate de stilul de viață, de sarcini și responsabilități profesionale. Cum Venus este planeta care le guvernează iubirea, poasibil ca unii nativi să aibă parte de conjuncturi karmice care vizează dragostea, relația cu copiii. Posibili parteneri întâlniți prin intermediul jobului. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce vești din zona sănătății, rezultate, răspunsuri la investigații.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de această conjuncție întocmai în sectorul iubirii și al fertilității, al copiilor, al activităților distractive. Nativii pot cunoaște o persoană care le este pe destin, cu care pot începe o poveste de dragoste sau cei care sunt parte a unui cuplu pot deveni părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a-și da frâu liber creativității, de a se pune astfel în evidență.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de evenimente de destin care vizează familia, locuința, universul emoțional, lumea lor interioară, eu-l. Poate fi vorba de dialoguri revelatoare cu părinții, cu ei înșiși. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce momente de conștientizare puternice.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA AUGUST 2020)

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă”
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...