Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 3 – 9 august 2020. Gemenii au parte de un eveniment de destin

Horoscop săptămânal 3 – 9 august 2020. Gemenii au parte de un eveniment de destin

De: Madalina Manole 31/07/2020 | 18:57
Horoscop săptămânal 3 – 9 august 2020. Gemenii au parte de un eveniment de destin

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 3 – 9 august 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 3 – 9 august 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 3 – 9 august 2020 se numără și cea a Gemenilor care au parte de o întâlnire cu destinul, de un eveniment karmic.

Săptămâna 3 – 9 august 2020 debutează cu o Lună Plină care se formează în zodia Vărsător și care vine cu un moment culminant, un moment al culegerii roadelor și al încheierilor. Posibil ca unele proiecte, planuri și relații, atât de prietenie, cât și de iubire, să treacă printr-un moment de vârf în care să luăm o decizie de viitor: rămânem sau ne îndepărtăm.

Pe data de 5 august, Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, va intra în zodia Leu și din această ipostază ne va cere să ne analizăm idealurile, puterea de creație, relațiile de iubire, relațiile cu copiii, însă vom avea tendința (pe care vatrebui să o stăpânim) să ne impunem modul de gândire în fața celorlalți, să avem senzația că deținem adevărul absolut. Este o perioadă favorabilă pentru a reevalua niște idei profesionale, pentru a rediscuta niște situații în familie, posibil chiar legate de o casă, de un bun de patrimoniu. Unii nativi vor simți o limitare, o incapacitate de a spune lucrurilor pe nume, de a-și recunoaște sentimentele și emoțiile, trăirile interioare.

La două zile distanță, pe data de 7 august, Venus, planeta iubirii și a armoniei, va intra în sensibila și romantică zodie Rac. După o perioadă de patru luni în care a tranzitat zodia Gemeni, unde a și retrogradat, și ne-a impactat destul de intens, iată că energia în iubire ni se schimbă și ne întoarcem atenția către cele mai profunde cotloane ale inimii. Vom fi mai dornici să petrecem timp cu cei dragi, cu familia, vom căuta liniștea căminului și vom fi mai orientați către consolidarea poveștilor de iubire, dorindu-ne siguranță și stabilitate în plan sentimental. Din acest punct de vedere, săptămâna 3 – 9 august 2020, va avea un impact puternic în dragoste și mulți dintre noi vom avea parte de momente karmice, de întâlnire cu lecțiile propuse de destin, aspect susținut de conjuncția lui Venus cu Nodul Nord din zodia Gemeni.

Dat fiind că Marte din zodia Berbec va face un aspect tensionat cu Jupiter retrograd din zodia Capricorn, va trebui să ne așteptăm și la multă acțiune pentru că vom da dovadă de un curaj greu de stăpânit, de o dorință mare de a cuceri și a progresa. Atenție! Va trebui ca acțiunile noastră să se bazeze pe corectitudine și moralitate, în caz contrar existând riscul de a fi taxați.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 3 – 9 august 2020

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de vești neașteptat de bune, de propuneri, de dialoguri și negocieri care să le aducă ocazia de a-și atinge un obiectiv important. Totodată, nativii pot cunoaște o persoană, posibil chiar în mediul online, cu care să empatizeze de la prima întâlnire și de care să se îndrăgostească. Relațiile de familie sunt foarte bine susținute și mulți nativi pot rezolva chestiuni financiare ce țin de locuință. În cuplu este posibil să apară unele discuții despre responsabilități și nativii să-și dorească să consolideze relația impunând noi reguli. Posibile tensiuni în grupul de prieteni la începutul săptămânii.

Horoscop săptămânal Taur: 3 – 9 august 2020

Cei născuți în zodia Taur pot încheia un proiect profesional care nu-i pune în valoare sau care le consumă timpul și nu le oferă independența de care au nevoie. Nativii trebuie să-și echilibreze profesia cu familia, să se responsabilizeze mai mult față decei dragi, pentru a nu avea parte de neplăceri și tensiuni. Se întrevede noroc financiar, vești bune, câștiguri neașteptate care să-i ajute să-și îndeplinească un vis. Nevoia de siguranță emoțională va crește, iar cei singuri pot cunoaște pe cineva care să le trezească interesul. În cuplu comunicarea se va îmbunătăți și se pot face declarații de dragoste siropoase. Posibile cheltuieli cu casa, negocierea unui bun de patrimoniu.

Horoscop săptămânal Gemeni: 3 – 9 august 2020

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de o săptămână bună din multe puncte de vedere și pot trăi un moment important, un eveniment de destin. În primul rând, au ocazia să-și schimbe filozofiile de viață, să depășească o situație principială limitativă pentru mintea lor ageră. Se pot remarca printr-un discurs. Totodată, cei care își doresc să înceapă o relație pot cunoaște pe cineva de care se pot îndrăgosti chiar și la prima vedere fiind vorba de un magnetism puternic. În plan financiar vor fi puși la încercare și vor trebui să dea dovadă de responsabilitate pentru că excesele vor fi taxate. Comunicarea va fi bună, deși nativii nu vor spune tot ce le trece prin cap, ceea ce poate fi un atu în această perioadă încărcată. În weekend pot pleca într-o călătorie.

Horoscop săptămânal Rac: 3 – 9 august 2020

Cei născuți în zodia Rac au parte de ingresul planetei Venus în zodia lor, iar acest aspect le este benefic dat fiind că a fost o perioadă tumultoasă pentru ei. Venus le va aduce un soi de liniște și bucurie sufletească, disponibilitate mai mare spre iubire și mai multă grijă și afecțiune față de ei înșiși, dar și față de familie. Oricum, încă din primele zile ale săptămânii, mulți Raci vor simți că ceva se îmbunătățește în starea lor emoțională, poate chiar depășesc o frică sau o deziluzie în dragoste. Unii pot vindeca ceva din trecut care nu-i lăsa să evolueze, să avanseze. Din punct de vedere financiar sunt sfătuiți să devină mai responsabili și mai chibzuiți în cheltuieli. Negocierile pot fi blocate în această săptămână.

Horoscop săptămânal Leu: 3 – 9 august 2020

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de intrarea lui Mercur în semnul lor, însă în opoziție cu Saturn, prin urmare nativii oricât de mult ar dori să se afirme prin dialog și să spună lucrurilor pe nume, vor fi limitați și vor deveni atenți la ceea ce le iese gură. Este un moment bun să se responsabilizeze în comunicare și să pună preț pe cuvinte. Începutul de săptămână le poate aduce în viață noi persoane cu care să lege noi relații, însă sunt sfătuiți să fie atenți la calitatea și moralitatea acestora pentru a nu fi dezamăgiți. De asemenea, în relațiile de lungă durată pot apărea tensiuni și acolo unde lucrurile nu mai funcționează se pot produce încheieri. Este o perioadă bună să se reconecteze la trecut și propriile lor gânduri pentru a dizolva frici și tipare de gândire toxice.

Horoscop săptămânal Fecioară: 3 – 9 august 2020

Cei născuți în zodia Fecioară pot încheia o etapă ce ține de locul de muncă, de felul în care-și desfășoară sarcinile zilnice, de programul de lucru. Este o perioadă bună să-și schimbe stilul de viață cu unul mai echilibrat, grija pentru sănătate fiind crescută. Oricum, în zona profesională sunt vești bune și este posibil fie să treacă la o nouă etapă în carieră, fie să primească ajutor în atingerea unui obiectiv la care au muncit. Relațiile cu prietenii sunt bune și nativii pot primi susținere din partea acestora.

Horoscop săptămânal Balanță: 3 – 9 august 2020

Cei născuți în zodia Balanță pot reuși să se detașeze de o poveste de iubire sau să încheie o relație care le-a acaparat libertatea sau în care lucrurile nu mai funcționau de la sine. Mulți nativi vor obține diplome, se vor înscrie la cursuri, în timp ce alții pot cunoaște o persoană cu care să empatizeze foarte puternic la nivel spiritual, de principii și astfel să înceapă o relație. O călătorie poate veni cu evenimente inedite pentru Balanțe. Cariera capătă culoare și unele Balanțe pot fi mai determinate decât de obicei să-și atingă niște obiective.

Horoscop săptămânal Scorpion: 3 – 9 august 2020

Cei născuți în zodia Scorpion reușesc să finalizeze o situație care viza locuința, poate o renovare, poate o schimbare de domiciliu. Nativii trebuie să fie mai înțelegători cu familia pentru a mai detensiona relațiile. Pe de altă parte, vor fi Scorpioni norocoși care vor obține un credit, poate vor intra în posesia unei moșteniri, poate vor câștiga un proces, vor finaliza un litigiu, partaj, un aspect bun legat de bani și bunuri la comun cu alții se va petrece în această săptămână. Se cere mai multă atenție la comunicarea cu superiorii și, în general, cu autoritățile din viața lor. În cuplu, nativii ajung să vibreze la unison cu persoana iubită și acest aspect le aduce un punct în plus în consolidarea relației.

Horoscop săptămânal Săgetător: 3 – 9 august 2020

Cei născuți în zodia Săgetător pot afla vești neașteptate, pot fi surprinși de niște informații, pot vedea într-o altă lumină niște principii de viață și nu este exclus ca unele secrete să iasă la suprafață cu scopul de a-i ajuta să ia o decizie într-o anume situație. În dragoste pot avea parte de un eveniment de destin, posibil ca nativii singuri să întâlnească pe cineva cu care să empatizeze la nivel de raționament, de gândire, însă să fie nevoie să se desprindă de unele idealuri și convingeri pentru a fi împreună. În cupluri pasiunea se reaprinde, însă atenție la conflictele generate de bani și cheltuieli, mai ales dacă nativii pleacă într-o călătorie.

Horoscop săptămânal Capricorn: 3 – 9 august 2020

Cei născuți în zodia Capricorn pot culege roadele financiare ale unui proiect cu miză mare sau pot finaliza un proces ce ține de o moștenire, un partaj, litigiu. Mare atenție la negocieri, la credite, la speculații financiare și investiții. Cei singuri pot cunoaște o persoană care să le trezească interesul prin intermediu locului de muncă și pot începe o nouă relație. În cuplu, cel puțin în acaestă săptămână, partenerii pot ajunge la o înțelegere, la echilibru și armonie. Interesul pentru sănătate crește și pot face analize, consultații, pot rezolva o problemă de sănătate mai veche.

Horoscop săptămânal Vărsător: 3 – 9 august 2020

Luna Plină se va petrece întocmai în semnul lor, iar cei născuți în zodia Vărsător vor avea ocazia să încheie un capitol de viață și să culeagă roadele. Va fi nevoie să instaleze echilibrul între ceea ce-și doresc ei și ceea ce-și doresc ceilalți, partanereul de viață. Oricum, Mercur va activa sectorul relațiilor și va aduce ocazia de a sta la masa rotundă și a discuta ceea ce nu merge în cuplu. Posibil ca unii Vărsători să facă pasul spre a deveni părinți, în timp ce cei care sunt singuri să cunoască pe cineva care să le trezească puternic interesul la nivel intelectual sau să empatizeze prin prisma unor hobby-uri și activități comune. În plan profesional pot primi vești bune sau pot simți o ușurare a condițiilor de muncă.

Horoscop săptămânal Pești: 3 – 9 august 2020

Cei născuți în zodia Pești s-ar putea să aibă de-a face cu o problemă de sănătate care se cere rezolvată. Este vorba de mult stres psihic acumulat care trebuie dizolvat. Este o perioadă în care se vor responsabiliza vizavi de sănătatea lor, de stilul de viață și mulți nativi pot merge la medic să facă analize și investigații. Un dialog cu cineva din familie poate aduce la suprafață un secret sau poate contribui la depășirea unei frici pe care nativii o au, poate chiar frica de a-și construi propriul cămin. În dragoste veștile sunt bune pentru că Venus le va activa acest sector și, cel puțin în această săptămână, îi va stimula, îi va face mai dornici să iubească, să-și declare sentimentele, să petreacă timp cu copiii, dacă sunt părinți.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
DECIZIA FINALĂ luată de familia lui Corduneanu! Ce s-a întâmplă cu sicriul în care se află trupul interlopului
DECIZIA FINALĂ luată de familia lui Corduneanu! Ce s-a întâmplă cu sicriul în care se...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am psihoze”
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...