Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 septembrie 2020. Leii se fac remarcați

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 septembrie 2020. Leii se fac remarcați

De: Madalina Manole 13/09/2020 | 20:47
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 septembrie 2020. Leii se fac remarcați
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 septembrie 2020. Leii se fac remarcați

Horoscopul zilei de 14 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 14 septembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 14 septembrie 2020 spune că nativii din zodia Leu au șanse mari să iasă în față și să se afirme.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

O zi foarte bună în dragoste pentru cei născuți în zodia Berbec. Nativii pot petrece momente intense, pasionale, alături de partener, iar cei singuri, grație senzualității de care vor da dovadă, pot cuceri mai ușor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de a petrece ziua într-un mod plăcut, de a se dedica pasiunilor lor, lucrurilor acre le fac plăcere cu adevărat.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur se simt bine pe interior, eliberați de o apăsare, de o temere. Nativii au o stare emoțională foarte bună, constructivă și se preocupă mai mult de propria lor persoană, de liniștea lor. Totodată, Taurii se dedică familiei sau activităților casnice și administrative. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia de a depăși ceva din trecutul lor care i-a marcat și le-a rămas în amintire.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia de a se manifesta într-un context public, de a susține un discurs plăcut, empatic, care le va atrage laudă și stimă. Posibile deplasări în scop relaxant sau chiar romantic. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a cunoaște pe cineva care să le trezească interesul. Nativii vor fi foarte cuceritori în dialog.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de beneficii financiare, câștiguri, cadouri, prime, poate chiar și o mărire de salariu sau, în alte cazuri, sprijin din partea părinților. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să evite să ofere bani cu împrumut, chiar și prietenilor. O zi în care imaginea profesională poate câștiga puncte în plus.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul Lunii prin zodia lor, acolo unde se află si Venus, planeta iubirii și Micul Benefic al astrologiei. Nativii vor da dovadă de multă senzualitate, sex-appeal și se vor preocupa foarte mult de felul în care arată. Vor fi mai dornici să iasă în față, să se facă remarcați. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi susține în comunicare, dar le atrage atenția asupra tendinței de a fi prea autoritari, mai ales dacă dețin o funcție sau în relația cu superiorii.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de o stare de liniște interioare, relaxare psihică, nevoia de a se dedica unor activități care să nu-i obosească sau streseze. Posibile dialoguri plăcute cu prieteni cu care nu s-au mai văzut de multă vreme. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce vești bune legate de sănătate.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță sunt sociabili și foarte deschiși legării noilor relații, fie de amiciție, fie amoroase. Prietenii vor fi un punct de sprijin pentru nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia de a avea succes cu un proiect, de a-l promova, de a-l mediatiza, de a-l prezenta unor persoane importante.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de suprize plăcute în carieră. Poate fi vorba de mici beneficii legate de statutul lor sau ocazia de a-și îmbunătăți remarcabil imaginea în fața celorlalți. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să nu se bucure înainte de vreme, ci să rămână ancorați în realitate. O funcție promisă, trebuie și meritată.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de o zi bună, entuziastă, în care gradul de optimism va fi la cote înalte. Nativii se vor dedica cu mai mult spor activităților care le fac cu adevărat plăcere. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia de a soacializa mai mult, de a sta de vorbă cu prietenii, poate chiar de a palnifica o călătorie.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn pot profita de ziua de astăzi pentru a rezolva cu succes o situație financiară. Unii nativi se vor bucura de mici favoruri, noroc, înlesnirea unor acțiuni legate de bani, de exemplu legate de obținerea unui credit. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce mici câștiguri financiare. Posibile dialoguri pe teme financiare în cuplu.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de momente plăcute în cuplu, intense, pasionale. Însă este cu adevărat o zi benefică pentri cei care au afaceri, care vor să negocieze și să lege parteneriate și colaborări. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia unora de a-și negocia o situație legată de locul de muncă.

Horoscop zilnic Pești

O zi foarte bună la locul de muncă pentru cei născuți în zodia Pești. Nativii dau dovadă de eficiență, entuziasm în rezolvarea sarcinilor și multă determinare pentru a-și duce sarcinile la bun sfârșit. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere ca în acest aexces de zel să nu-și neglijeze sănătatea și să acode atenția cuvenită odihnei.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 14 – 20 SEPTEMBRIE 2020. FECIOARELE AU PARTE DE ȘANSE ȘI OPORTUNITĂȚI

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Test de PERSPICACITATE | Depistează litera impostoare în doar cinci secunde
Test de PERSPICACITATE | Depistează litera impostoare în doar cinci secunde
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a LIPIT de el
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns...
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Accidentul de la Suceava ar fi fost produs în mod intenționat. Victima și șoferul în vârstă de 21 de ani ar fi petrecut împreună înainte de tragedie: „Ar fi avut un conflict acolo”
Accidentul de la Suceava ar fi fost produs în mod intenționat. Victima și șoferul în...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru mama ei: Meriți!
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă. „Primul sărut e urât să fie dintr-o provocare.”
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Este păcat dacă speli la mașină în Vinerea Mare? Adevărul, explicat de Părintele Vasile Ioana
Este păcat dacă speli la mașină în Vinerea Mare? Adevărul, explicat de Părintele Vasile Ioana
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de Pensii
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de...
România a ÎNVINS definitiv Ungaria. Maghiarii au recunoscut eșecul
România a ÎNVINS definitiv Ungaria. Maghiarii au recunoscut eșecul
Un medic clujean rupe tăcerea despre starea lui Florin Piersic: Manopera este extrem de riscantă. Trebuie dus la Viena, în regim de maximă urgență
Un medic clujean rupe tăcerea despre starea lui Florin Piersic: Manopera este extrem de riscantă....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Halep a aflat acum verdictul REAL. E o diferență de la cer la pământ
Halep a aflat acum verdictul REAL. E o diferență de la cer la pământ
Prințul Harry, un nou gest sfidător. Ce scuză bizară a oferit după
Prințul Harry, un nou gest sfidător. Ce scuză bizară a oferit după
JOIA MARE, tradiții, obiceiuri, semnificație. Ce nu ai voie sub nicio formă să faci în această zi
JOIA MARE, tradiții, obiceiuri, semnificație. Ce nu ai voie sub nicio formă să faci în...
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
Cristina Bâtlan nu mai vrea să audă de căsătorie. Dezvăluiri uimitoare la un an de la logodnă: „Mi-am dorit un partener care să mă înțeleagă, nu să mă înfrâneze”
Cristina Bâtlan nu mai vrea să audă de căsătorie. Dezvăluiri uimitoare la un an de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...