Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 14 – 20 septembrie 2020. Fecioarele au parte de șanse și oportunități

Horoscop săptămânal 14 – 20 septembrie 2020. Fecioarele au parte de șanse și oportunități

De: Madalina Manole 12/09/2020 | 19:55
Horoscop săptămânal 14 – 20 septembrie 2020. Fecioarele au parte de șanse și oportunități
Horoscop săptămânal 14 – 20 septembrie 2020. Fecioarele au parte de șanse și oportunități

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 14 – 20 septembrie 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 14 – 20 septembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 14 – 20 septembrie 2020 se numără și cea a Fecioarelor care au parte de șanse și oprtunități în viața personală și nu numai.

În săptămâna 14 – 20 septembrie 2020 vom resimți din plin ieșirea din retrogradare a lui Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, în zodia Capricorn, care s-a petrecut duminică și vom observa că începem să fim mai optimiști și mai pozitivi, iar oportunitățile vor începe să vină spre noi.

Evenimentul remarcabil al săptămânii 14 – 20 septembrie 2020 este Luna Nouă care se petrece în zodia Fecioară, în data de 17 septembrie, și care aduce noi începuturi, noi etape pentru toată lumea, în special legate de muncă și de sănătate.

Întreaga săptămână se va face resimțit careul dintre planeta iubirii, Venus, din zodia Leu, și planeta schimbărilor bruște, Uranus, retrograd în zodia Taur, aspect care poate aduce surprize neașteptate în dragoste, refulări sentimentale, pasiuni izbucnite din neant, instabilitate în relații, poate aduce iubiri din trecut cu scopul de a vindeca o rană, de a depăși o vulnerabilitate.

Totodată, planeta comunicării, Mercur, din zodia Balanță, va face un aspect tensionat cu Jupiter, iar în contextul dinamic al lui Marte retrograd în Berbec, se vor amplifica problemele în dialog, neînțelegerile și, implicit, conflictele cu cei din jur. Este o săptămână în care deciziile se vor lua greu, vom fi nehotărâți, nemulțumiți de negocieri și este foarte probabil să intrăm în conflicte cu autoritățile statului sau cu autoritățile din viața noastră. Se recomandă mai multă prudență în deplasări.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 14 – 20 septembrie 2020

Cei născuți în zodia Berbec vor fi foarte tensionați în zona sentimental-relațională, iar nativii pot isca un scandal din orice motiv. Relațiile aflate la început s-ar putea încheia brusc dacă nativii nu dau dovadă de înțelepciune și toleranță. Ar putea folosi în mod constructiv această perioadă apelând la schimbarea atitudinii, lucrând mai mult cu ei înșiși, la reevaluarea propriilor acțiuni. De asemenea, de evitat conflictele cu autoritățile statului și cu șefii, cu superiorii. Posibile nemulțumiri, surprize neplăcute legate de bani, cheltuieli neașteptate. Luna Nouă le va aduce nativilor noi începuturil legate de sarcinile zilnice, profesionale, noi etape la job, ocazia de a-și îmbunătăți stilul de viață și, totodată, cei care-și caută un nou loc de muncă ai șanse mari de angajare.

Horoscop săptămânal Taur: 14 – 20 septembrie 2020

Este o perioadă a transformărilor interioare, de principii și mentalități pentru cei născuți în zodia Taur. Nativii au parte de noi începuturi în dragoste, odată cu Luna Nouă din Fecioară, au ocazia de a trece la un nou nivel într-o relație, însă mare atenție în cazul celor singuri care se pot îndrăgosti la prima vedere și absolut necontrolat. Perioadă favorabilă unor schimbări legate de stil de viață. Nativii vor simți nevoia să aibă mai mult timp liber, să se relaxeze mai mult, să lase în spate ceva ce i-a durut, și pot face modificări în acest sens. Posibile tensiuni la locul de muncă, cu colegii, dar și cu părinții din cauza nonconformismului și a dorinței de libertate a nativilor.

Horoscop săptămânal Gemeni: 14 – 20 septembrie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni vor fi destul de conflictuali cu cei din jur și pot spune multe lucruri negândite care pot deranja și durea pe ceilalți. În cuplu se pot isca tensiuni chiar de la bani. Pe de altă parte, va trona o stare de confuzie și de nemulțumire, chair teamă, pe care Gemenii vor încerca să o ascundă cât mai bine. Se întrevăd vești și informații surprinzătoare pe care nativii le pot primi în această perioadă. Luna Nouă poate veni cu schimbări interioare, cu nevoia unei curățenii printre emoții și sentimente, dar și cu ocazia unor noi începutri legate de familie sau de locuință. Se recomandă mai multă prudență în deplasări.

Horoscop săptămânal Rac: 14 – 20 septembrie 2020

Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de conflicte și neînțelegeri în familie și pot face reproșuri, pot aduce acuze și pot găsi vinovați pentru situații din prezent. În unele cazuri este posibil ca părinții să nu fie de acord cu relația nativilor sau să intervină în căsnicia acestora. Pe de altă parte, nici relațiile de prietenie nu vor trece neobservate și este posibil să apară și aici tensiuni și chiar rupturi. Iată că Luna Nouă vine să susțină noi începuri legate întocmai de modul în care nativii comunică. Este momentul să analizezze ce anume îi face atât de conflictuali și să lucreze mai mult cu ei înșiși. Totodată, această lunație poate veni cu noi rațiuni, noi perspective, iar Racii pot primi vești, informații importante, pot avea parte de dialoguri deschizătoare de drum (și la propriu și la figurat).

Horoscop săptămânal Leu: 14 – 20 septembrie 2020

Cei născuți în zodia Leu au parte de Luna Nouă în sectorul financiar și nativii se pot aștepta la noi începuturi, la noi oportunități de a face bani, de a-și stabiliza bugetul. Toate astea se vor petrece într-un context profesional destul de tensionat și nu vor lipsi surprizele legate de carieră, de imagine, de funcția lor, certurile cu superiorii. Mulți nativi își vor cere drupturile, pentru că vor avea senzația că bat pasul pe loc la locul de muncă sau că depun prea mult efort în activitățile zilnice. Se recomandă prudență în dialog pentru că reacțiile acide pot fi taxate. Totodată, este bine ca nativii să țină cont că sunt destul de confuzi în gândire și nu este momentul să ia decizii radicale, majore, impactante.

Horoscop săptămânal Fecioară: 14 – 20 septembrie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de Luna Nouă întocmai în semnul lor și acest aspect va veni cu șanse și oportunități pentru nativi, atât în plan personal, relațional, cât și profesional, va veni cu schimbări legate de stil de viață, de program și nativii vor reuși să-și îmbunătățească considerabil destinul. Se cere mai multă atenție la deciziile financiare, la negocieri parteneriale, pentru că pot fi ușor confuzi. În unele cazuri, pot face cheltuieli nesăbuite și recomandarea este să se evite excesele.

Horoscop săptămânal Balanță: 14 – 20 septembrie 2020

Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de o perioadă tensionată, iar nativii vor trece prin fel și fel de gânduri, confuzii, pot fi destul de iraționali în decizii și se vor frământa pentru orice, având darul să facă o adevărată furtună într-un pahar cu apă. Comunicarea cu cei din jur va fi dificilă, pot apărea certuri în familie, iar Luna Nouă le poate pune în față situații din trecut pe care le-au abordat superficial, mai ales probleme de sănătate mai vechi care vor necesita rezolvare acum.

Horoscop săptămânal Scorpion: 14 – 20 septembrie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să evite deciziile în această perioadă, mai ales cele financiare, pentru că nativii pot fi confuzi, pot calcula greșit, se pot entuziasma într-un context care se va dovedi fals. În plus, una gândesc și alta spun și nu va fi ușor să obțină beneficii în urma unui dialog sau negociere. Tensiunile cu superiorii vor fi la ordinea zilei și în afaceri și colaborări pot apărea rupturi. Luna Nouă poate aduce o nouă etapă a unei relații de prietenie sau chiar o nouă etapă într-un proiect de grup, poate șansa de a se afirma, de a-l promova.

Horoscop săptămânal Săgetător: 14 – 20 septembrie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de noi începuturi în carieră, noi ocazii de afirmare, unii nativi pot fi propuși într-o nouă funcție, însă toate acestea nu se vor dovedi și mulțumitoare în plan financiar pentru nativi. Viziunea lor asupra muncii este alta, principiile lor de funcționare sunt altele, la fel și visele și locul de muncă pare să-i înhibe în evoluție și nicidecum invers. De evitat împrumuturile. Totodată, tensiunile în grupul de prieteni vor exista și nativii pot fi foarte confuzi cu privire la o astfel de relație.

Horoscop săptămânal Capricorn: 14 – 20 septembrie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de conflicte cu superiorii și sunt sfătuiți să evite complet deciziile profesionale, legate de carieră pentru că le pot regreta ulterior. În plan sentimental pot avea parte de unele surprize mai neplăcute care pot aduce pierderi și transformări interioare. Luna Nouă va aduce totuși ocazia de a-și analiza din alt unghi principiile de viață, mentalitățile după care funcționează, idealurile pe care le au și astfel să facă tot ce le stă în putință pentru a-și îmbunătăți viața și pentru a evolua.

Horoscop săptămânal Vărsător: 14 – 20 septembrie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător sunt foarte confuzi cu privire la principiile de viață pe care le au, cu privire la evoluția lor și simt că bat pasul pe loc, că nu pot progresa. Posibile tensiuni în relațiile de lungă durată, schimbări bruște, neplanificate. Luna Nouă va aduce ocazia unor dialoguri pe teme financiare și posibilitatea de a rezolva o situație ce ține de o moștenire, un bun de patrimoniu. În unele cazuri, se poate pune problema unor noi începuturi legate de finanțele comune cu partenerul de viață.

Horoscop săptămânal Pești: 14 – 20 septembrie 2020

Cei născuți în zodia Pești au parte de Luna Nouă în sectorul relațiilor și al căsniciei și pentru nativi poate începe o nouă etapă în acest sens. Relația cu partenerul poate trece la un alt nivel și, de asemenea, o relație profesională, o colaborare sau un parteneriat de afaceri poate avansa. Pe de altă parte, unii nativi pot fi confuzi cu privire la o aventură avută, la o relație extraconjugală pe care nu vor ști unde să o încadreze. Atenție la surprizele care pot apărea la locul de muncă, la vești și informații care pot surprinde, dar și la tendința de a fi prea liberi și direcți în dialog.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...