Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 septembrie 2020. Mercur intră în zodia Balanță

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 septembrie 2020. Mercur intră în zodia Balanță

De: Madalina Manole 04/09/2020 | 19:15
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 septembrie 2020. Mercur intră în zodia Balanță
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 septembrie 2020. Mercur intră în zodia Balanță

Horoscopul zilei de 5 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 5 septembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 5 septembrie 2020 spune că nativii din zodia Balanță au parte de ingresul lui Mercur întocmai în semnul lor.

Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, părăsește zodia sa de domiciliu și își face intrarea în zodia Balanță, poziție din care ne face mult mai echilibrați în gândire și dialog. Astfel, ne vom cântări mai mult cuvintele și vom fi mai atenți la ceea ce spunem pentru a nu deranja pe ceilalți, vom fi mai împăciuitori și mai limpezi în raționament. Mercur va tranzita rapid Balanța, astfel că pe 27 septembrie va intra în Scorpion, zodie în care, de altfel va și retrograda. În acest interval, Mercur va face aspecte tensionate cu planetele din Capricorn, Jupiter, Saturn și Pluto, dar și cu Marte, care va fi retrograd în Berbec, dar le vom analiza la momentul respectiv.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor resimți tranzitul lui Mercur în Balanță în sectorul relațiilor și al căsniciei. Din această poziție, planeta va aduce o nouă viziune asupra modului în care interacționează cu ceilalți, va aduce ocazia unor discuții importante și clarificări în cuplu, dar și ocazia unor negocieri cu partenerii de afaceri și colaboratorii. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce o stare generală bună, veselă și mai mult chef de socializare.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de ingresul lui Mercur în casa muncii și a sănătății, ceea ce poate înseamna că nativii vor reuși să-și îmbunătățească dialogul cu colegii, să fie mult mai echilibrați în desfășurarea sarcinilor zilnice, mai dispuși să-și facă un program și să-l urmeze. Unii Tauri vor negocia programul de lucru și responsabilitățile pe care le au. Totodată, vor fi mai atenți la starea de sănătate, la stilul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce nativilor o stare de interiorizare combinată cu o dorință de pace, o nevoie de liniște și detașare de factorii de stres.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de ingresul lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, în sectorul iubirii și al activităților (re)creative. Nativii vor avea ocazia să vadă dintr-o nouă perspectivă o poveste de iubire, să-și analizeze mai mult sentimentele, să comunice mai bine în cuplu și vor fi mai dornici de flirt, mai cuceritori, dacă sunt singuri. Va crește interesul pentru activitățile care le fac plăcere, pentru pasiuni și hobby-uri. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce chef de distracție și socializare, dialoguri cu prietenii. Posibile invitații în oraș.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de intrarea planetei Mercur în sectorul familiei și al locuinței, iar din această poziție va aduce ocazia unor dialoguri și clarificări cu membrii familiei. Unii nativi vor fi interesați de achiziționarea unei locuințe, iar alții își vor analiza emoțiile și universul interior încercând să găsească echilibrul între lumea lor și cea exterioară, între trecut și prezent. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce o mai mare atenție acordată imaginii lor și felului în care sunt văzuți de ceilalți.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de ingresul lui Mercur întocmai în sectorul comunicării, iar pentru acești nativi va urma o perioadă de socializare, o perioadă în care vor avea ocazia să cunoască oameni noi, să lege noi relații. Nativii sunt susținuți de acest tranzit și în negocieri, în activități de comerț sau activități oratorice, academice, fiindu-le favorabil celor care țin discursuri publice, ședințe, care dau interviuri și examene. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce un mare interes pentru cunoaștere, călătorie, spiritualitate.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se despart de guvernatorul lor, Mercur, însă planeta le va activa sectorul financiar și din această poziție le poate aduce un mai mare talent în negocieri și ocazia de a avea idei bune despre cum să-și îmbunătățească veniturile. În perioada următoare pot avea parte de dialoguri cu superiorii, posibil chiar legate de salariu sau de valorificarea propriilor lor talente. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce o mai mare nevoie de intimitate și pot reaprinde pasiunea în cuplu.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se bucură de ingresul lui Mercur întocmai în semnul lor, aspect care le aduce o mai mare luciditate, rațiune și noi idei, noi viziuni, totodată, făcându-i mai sociabili, mai dornici de ieșit în lume, de cunoscut oameni noi și legat noi relații. Capacitatea de negociere se îmbunătățește și crește dorința de a citi cărți, de a-și satisface dorințele intelectuale. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poatea duce ocazia de a face planuri de călătorie în cuplu sau chiar de a pleca într-o scurtă deplasare, plimbare, cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul subconștientului și pentru acești nativi va urma o perioadă în care cu greu își vor echilibra gândurile și asta pentru că ideile vor fi multe, controversate și pot fi destul de confuzi. Unii nativi se vor preocupa de starea de sănătate, vor merge la analize, în timp ce pentru așții poate aduce rememorarea unor amintiri, reluarea unor dialoguri mai vechi, chiar întâlniri cu persoane din trecut. Posibil să analizeze o situație financiară dintr-un alt unghi. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să se relaxeze mai mult, să iasă la plimbare și să se dedice activităților care le aduc bucurie și împlinire sufletească, nu neapărat materială.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se bucură de acest tranzit mercurian prin sectorul prietenilor și al planurilor de viitor. Nativii vor deveni mai sociabili, mai dornici de a cunoaște oameni noi și a lega noi legături. Dialogul în cuplu se îmbunătățește și nativii pot ajunge la o înțelegere cu partenerul de viață. Totodată, pot avea idei foarte bune despre cum să-și promoveze un proiect și pot avea ocazia unor negocieri favorabile. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia unor clipe romantice alături de persoana iubită.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia odată cu acest ingres al lui Mercur în Balanță, prin sectorul carierei, să vadp dintr-un alt unghi niște apsirații profesionale, să analizeze mult mai atent și echilibrat niște obiective avute. Atenție la comunicarea la locul de muncă, în special cu superiorii care poate fi tensionată în perioada următoare. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia unor întâlniri cu membrii familiei, poate fac o vizită sau primesc o vizită.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia să vadă dintr-un alt unghi o situație de viață, să-ți analizeze niște principii și mentalități, poate chiar să se debaraseze de niște prejudecăți și doctrine avute. Comunicarea sentimentală se îmbunătățește, iar cei singuri pot flirta cu mai multă ușurință. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia unor dialoguri constructive cu o persoană din anturaj.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au ocazia să-și analizeze dintr-o nouă perspectivă o situație financiară, posibil legată de banii deținuți împreună cu alții sau un bun material la comun. Posibile negocieri în această perioadă în legătură cu un bun de patrimoniu. Atenție la comunicarea cu membrii familiei. Pe de altă parte, posibil ca unii nativi să resimtă nevoia de echilibru interior, de punere în ordine a unor emoții, trăiri ascunse și nu este exclus să-și conștientizeze niște frici și temeri. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să fie mai atenți la modul în care-și cheltuie banii.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 31 AUGUST – 6 SEPTEMBRIE 2020. FECIOARELE ÎȘI ÎMBUNĂTĂȚESC VIAȚA SENTIMENTALĂ

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA SEPTEMBRIE 2020

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri, sub ANTARCTICA, și a făcut o descoperire ireală. Iată imaginile!
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri,...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE RESPIRAȚIA
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Imagini sfâșietoare cu văduva lui Costel Corduneanu. Femeia nu s-a putut dezlipi de sicriul soțului ei. Fostul luptător a fost condus pe ultimul drum de familie și cunoscuți
Imagini sfâșietoare cu văduva lui Costel Corduneanu. Femeia nu s-a putut dezlipi de sicriul soțului...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea de abţinere
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în întreaga lume și e la mare căutare și în România
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în...
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
Noi taxe și impozite. Românii care rămân cu mai puțini bani
Noi taxe și impozite. Românii care rămân cu mai puțini bani
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească....
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră:
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie. Cum s-a vindecat după ce a mers la o mănăstire
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie....
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru toți clienții. Ce nu mai ai voie să faci
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru...
Explozie de iubire pentru doi căței care își văd stăpâna! Clipul care a topit sute de mii de inimi în doar câteva secunde
Explozie de iubire pentru doi căței care își văd stăpâna! Clipul care a topit sute...