Acasă » Horoscop » Horoscop lunar. Previziuni pentru luna septembrie 2020

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna septembrie 2020

De: Madalina Manole 31/08/2020 | 20:05
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna septembrie 2020
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna septembrie 2020

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul lunar septembrie 2020 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii septembrie 2020 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante despre carieră, bani, dragoste și sănătate.

Luna septembrie 2020 debutează cu fenomenul de Lună Plină care se formează în zodia Pești, chiar pe data de 2 septembrie, și care reprezintă un moment culminant, un moment în care acțiunile noastre întreprinse în anumite sectoare de viață ajung la apogeu, se culeg roadele și se încheie pentru a face loc altor evenimente. Pe data de 17 septembrie, avem parte de Lună Nouă în zodia Fecioară, aspect deschizător de drumuri și aducător de noi oportunități, în special legate de muncă și sănătate, stil de viață. De asemenea, Soarele va tranzita Fecioara până pe data de 22 septembrie, moment în care va activa zodia Balanță.

Pe data de 5 septembrie, Mercur, planeta comunicării, își părăsește zodia de domiciliu, Fecioara, și intră în zodia Balanță, semn pe care îl va tranzita până pe 27 septembrie. Din această ipostază, Mercur ne va susține să fim mult mai echilibrați în gândire și mult mai atenți la ceea ce spunem.

Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Leu pe data de 6 septembrie și ne va insufla mult mai mult dramatism în dragoste, vom dori să ne exprimăm sentimentele mult mai intens, în exterior, să ne punem iubirea în lumina reflectoarelor.

Un aspect extrem de important, care se petrece după aproximativ 32 de ani, este retrogradarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia sa de domiciliu, în Berbec, începând cu data de 10 septembrie 2020. Dat fiind că va reitera aspectele tensionate cu planetele retrograde din Capricorn, cu Jupiter, Saturn și Pluton, ne putem aștepta la o perioadă conflictuală și foarte provocatoare, atât la nivel individual, cât și la nivel de societate.

Luna septembrie 2020 are și vești bune. Jupiter, Marele Benefic, își revine în mers direct prin zodia Capricorn începând cu data de 13 septembrie, urmat de Saturn, planeta lecțiilor de viață și a limitărilor, care, începând din 28 septembrie, se va afla în mers direct prin zodia sa de domiciliu, Capricorn.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2020, zodia Berbec

Dragoste

Este o lună foarte activă în plan sentimental pentru cei născuți în zodia Berbec. Atât sectorul iubirii, cât și cel al relațiilor de lungă durată, dar și cel al intimității, sunt puternic aspectate de planete, iar acest context va aduce nativilor o mare activitate și un mai mare interes în zona sentimentală. Nevoia de iubire și afecțiune crește, Berbecii devin cuceritori, atrag fără probleme pe cine-și doresc, iar șansele de a începe noi relații sunt foarte mari. Singura atenționare este că Marte, guvernatorul lor, va retrograda întocmai prin zodia lor și lucrurile s-ar putea să fie încetinite, iar nativii să fie forțați să învețe să aibă răbdare. Totodată, pot fi mai conflictuali și va fi nevoie să învețe să-și tempereze ieșirile și pornirile pentru a nu da naștere unor tensiuni care pot strica tabloul sentimental al lunii.

Carieră

Cariera este un alt punct forte al lunii. Mulți nativi își vor culege roadele muncii depuse, vor avea ocazia să fie apreciați, lăudați, să li se recunoască meritele, să-și schimbe direcția profesională în zona dorită, într-un cuvânt, să avanseze în carieră. Tituși, din nou, și la acest capitol este nevoie de răbdare, de perseverență și responsabilitate. De preferat ar fi ca deciziile finale să fie luate după ce Saturn, aflat pe casa carierei, își revine în mers direct.

Bani

S-ar putea ca cei născuți în zodia Berbec să devină mai cheltuitori în această lună, mai ales pe distracții, activități de relaxare, hobby-uri. Cumpătarea și chibzuința trebuie să devină cuvinte de ordine ale acestei luni dacă nu vor ca mai târziu să regrete. De evitat speculațiile financiare și jocurile de noroc!

Sănătate

Retrogradarea lui Marte poate bulversa mulți nativi Berbec pentru că vor avea salturi de energie și va fi nevoie să învețe să o gestioneze corespunzător. Suprasolicitările profesionale nu le aduc avantaje și, de asemenea, trebuie să aibă grijă și să nu apese pedala de accelerație, nici la propriu, nici la figurat. Au mare susținere din partea Soarelui în această lună, deci pot profita pentru a face acele schimbări dorite în stilul de viață.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2020, zodia Taur

Dragoste

Retrogradarea lui Marte îi va afecta și pe cei născuți în zodia Taur, dat fiind că Marte este guvernator al relațiilor nativilor, de aceea este bine ca în această perioadă să dea dovadă de mai multă diplomație și înțelegere în cuplu. Prima parte a lunii este favorabilă comunicării, însă ulterior se pot naște conflicte și este momentul reevaluărilor sentimentale, în special reevaluarea unei relații din trecut. Posibil ca o fostă iubire să revină în viața Taurilor. Nativii singuri trebuie să aibă răbdare dacă vor să construiască o relație de lungă durată.

Carieră

Cei născuți în zodia Taur muncesc cu spor, sunt eficienți și dau dovadă de un randament care le va aduce nu numai beneficii de imagine, ci și financiare. Cei care-și caută un nou loc de muncă, au mari șanse de angajare. Totuși, este și o lună a surprizelor, așa că prudența este bine venită. Unii nativi devin mai liberi în profesia lor, în timp ce alții demarează proiecte și afaceri personale.

Bani

Din punct de vedere financiar, veștile sunt foarte bune, iar Taurii au șanse mari de a-și îmbunătăți veniturile, de a-și achita o datorie sau chiar de a închide un credit. Este momentul să culeagă roadele financiare ale muncii depuse.

Sănătate

Este o perioadă foarte bună pentru ca cei născuți în zodia Taur să lase în spate, odată pentru totdeauna trecutul, iar retrogradarea lui Marte, prin frământările, grijile, gândurile induse, va reuși să-i desprindă de amintirile nefolositoare și toxice. Posibil ca unii nativi să se închidă în ei, să-și facă gânduri și să se teamă îentru sănătatea lor sau a unei persoane dragi.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2020, zodia Gemeni

Dragoste

Sectorul iubirii este activat în această lună întocmai de Mercur, guvernatorul celor născuți în zodia Gemeni, iar acesta spect va aduce multă poftă de flirt, de distracție, dar și dorință de a iubi, de a-și exprima sentimentele. Mulți Gemeni vor face declarații de dragoste și vor cuceri prin cuvinte acum, iar cei care-și doresc noi relații au toate șansele să le înceapă. Din a doua jumătate a lunii este posibil ca unele secrete și infidelități să iasă la suprafață.

Carieră

Retrogradarea lui Marte va încetini multe planuri profesionale, iar cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți să-și reevalueze obiectivele și aspirațiile, dar mai ales proiectele personale sau de grup, și să nu se grăbească să avanseze, ci să o facă pas cu pas.

Bani

Sectorul financiar nu este foarte bine aspectat, iar cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți să fie cumpătați, să evite cheltuielile inutile și investițiile riscante sau care promit ărea mult cu prea puțin. Este o perioadă în care se pot clarifica situații ce țin de banii la comun cu partenerul de viață, prin urmare o revizuire a modului de administrare a fnanțelor este bine venită acum.

Sănătate

Cei născuți în zodia Gemeni sunt optimiști, puși pe distracție și există riscul să facă execese care să-i obosească peste măsură. Către finele lunii nu ar strica o programare la medic pentru niște analize de rutină.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2020, zodia Rac

Dragoste

În prima parte a lunii, cei născuți în zodia Rac au mari șanse să se pună în valoare în cuplu și ei, la rândul lor, să fie valorificați și prețuiți mai mult de partener, aspect care va aduce și ocazia consolidării relației. Cei singuri trebuie să dea dovadă de multă răbdare și maturitate, responsabilitate, dacă vor să cucerească pe cineva și să înceapă o nouă relație. Oricum, către finele lunii, situația în cuplurile de lungă durată începe să se mai detensioneze.

Carieră

Cei născuți în zodia Rac au parte de retrogradarea lui Marte întocmai în sectorul carierei, așa că nativii trebuie să aibă mare grijă la conflictele cu superiorii care pot fi destul de agresive. Totodată, este posibil ca frustrările profesionale, acolo unde există, să devină un butoi cu pulbere, de aceea este de preferat ca acest tranzit să fie folosit în mod constructiv, adică nativii să-și reevalueze cu responsabilitate, maturitate și răbdare aspirațiile profesionale, obiectivele avute, și abia de la finele lunii să înceapă să le pună în aplicare.

Bani

Cei născuți în zodia Rac au parte de sprijinul și ajutorul familiei în această perioadă. Totodată, este de preferat ca nativii să evite să dea bani cu împrumut.

Sănătate

Cei născuți în zodia Rac se vor bucura de o revenire spactaculoasă a stării generale, odată cu revenirea în mers direct a lui Jupiter, planeta care le guvernează și sănătatea. Mulți nativi vor vedea cu alți ochi, cu mai mult optimism o situație cu care s-au confruntat până acum.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2020, zodia Leu

Dragoste

Cei născuți în zodia Leu au parte de ingresul lui Venus, planeta iubirii, întocmai în semnul lor, așa că nativii vor da frâu liber cuceririlor, dacă sunt singuri, iar dacă sunt parte a unui cuplu, vor reaprinde pasiunea. Nativii trebuie să fie atenți pentru că pot deveni mai posesivi și mai teatrali decât de obicei și pot stimula inclusiv gelozia partenerului.

Carieră

Cei născuți în zodia Leu se pot afirma luna aceasta, pot ieși în evidență prin creativitate, simț artistic, iar cei care au resimți jobul ca pe o apăsare, acum pot să-și schimbe atitudinea radical și să fie mai entuziaști, să vadă cu mai mult pozitivism situația în care se află. Cei care-și caută un loc de muncă, se pot angaja către fiele lunii.

Bani

Sectorul financiar este foarte bine aspectat, iar cei născuți în zodia Leu pot negocia în favoarea lor contracte foarte avantajoase care să le aducă o creștere a veniturilor. Posibile creșteri salariale.

Sănătate

Ușor, ușor începi să-ți recapeți energia și optimismul, iar acesta spect va contribui major la îmbunătățirea stării de sănătate.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2020, zodia Fecioară

Dragoste

Odată ce Jupiter și Saturn revin în mers direct, cei născuți în zodia Fecioară se vor mai anima la capitolul sentimental, însă nu trebuie să se relaxeze complet pentru că Marte retrograd poate veni cu niște lecții legate de raportarea lor la intimitate, sexualitate, pasiune și nici nu este exclus să scoată la suprafață unele secrete. Privit constructiv, acesta spect poate aduce reevaluarea unei relații trecute, reîntoarcerea la un fost partener sau renunțarea la o relație toxică și manipulatoare.

Carieră

Luna Nouă din zodia Fecioară poate fi momentul unui nou început, atât în plan personal, relațional, cât și profesional. Mulți nativi vor reuși să-și pună în practică un talent, să transforme un hobby în meserie.

Bani

În prima parte a lunii, cei născuți în zodia Fecioară au ocazia să scoată bani din munca depusă, dintr-un hobby, din exploatarea unei pasiuni. Ulterior, s-ar putea să apară tendința de exces, de a-i cheltui pe distracții, aspect care trebuie moderat și tratat cu responsabilitate. Totodată, se impune o reevaluare a modului în care sunt administrate finanțele comune, creditele. De evitat împrumuturile, speculațiile financiare și investițiile riscante.

Sănătate

Este operioadă bună pentru sănătate, iar cei născuți în zodia Fecioară au ocazia de a se relaxa mai mult, de a se distra mai mult și chiar de a petrece timp cu copiii, aspect care pentru cei ce sunt părinți este de-a dreptul o binecuvântare.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2020, zodia Balanță

Dragoste

Retrogradarea lui Marte, planeta care le guvernează relațiile și care retrogradează întocmai în acest sector, va fi puternic resimțită de cei născuți în zodia Balanță. Nativii se pot aștepta la conflicte și tensiuni serioase în cuplu care pot aduce inclusiv rupturi și despărțiri bruște. Va fi nevoie de multă diplomație și maturitate pentru a se trece testul lui Marte. Cei singuri, pe cât de dornici de pasiune sunt, pe atât de departe ar trebui să stea de noi relații. În schimb, este o lună bună pentru lărgirea cercului de prieteni. Nativii trebuie să țină cont că ispita sentimentală poate veni din acest segment.

Carieră

Este o perioadă bună pentru comunicare, învățare, studiu, iar cei născuți în zodia Balanță ar trebui să se folosească de acest context dacă vor să avanseze în carieră. Proiectele de grup sunt susținute, deci nativii se pot afirma în această direcție, cu atât mai mult cu cât au legătură cu mediul publicistic sau tehnic. Atenție la conflictele cu partenerii de afaceri sau colaboratorii, asociații.

Bani

Cei născuți în zodia Balanță ar trebui să profite de retrogradarea lui Marte pentru a-și revizui atitudinea față de finanțe, nu numai de modul în care fac bani și-i cheltuie, ci să fie atenți ce anume merită să rămână în viața lor și ce nu. Acele colaborări care consumă prea multe resurse pentru prea puțin câștig pot fi eliminate acum.

Sănătate

Cei născuți în zodia Balanță care trebuie să se recupereze după o afecțiune vor avea tot sprijinul Universului și al contextului astrolog să o facă. Perioadă bună pentru renunțarea la vicii, temeri nefondate și frici.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2020, zodia Scorpion

Dragoste

Cei născuți în zodia Scorpion au șanse să se îndrăgostească în prima parte a lunii pentru că flirta mai mult și vor simți nevoia de a socializa mai mult, de a ieși în oraș și a cunoaște oameni. În cuplu pot apărea discuții care pleacă de la nevoia de independență și libertate a partenerului de viață, pe care nativii o pot percepe eronat sau nu o pot înțelege cu ușurință.

Carieră

Odată cu retrogradarea lui Marte, guvernator al celo născuți în zodia Scorpion, dar și stăpânul casei muncii, începe o perioadă de reevaluare și reanaliză, iar acțiunile profesionale se pot desfășura mai greu, fără avânt din partea nativilor. Posibil ca unii Scorpioni să se reorienteze în carieră. Atenție la conflictele cu colegii de muncă!

Bani

Din a doua jumătate a lunii, cei născuți în zodia Scorpion au ocazia să-și îmbunătățească veniturile, fiind susținuți de Jupiter în mers direct, însă mare atenție pentru că există și riscul unor jonglerii financiare care pot aduce pierderi. De evitat speculațiile!

Sănătate

Din punct de vedere al sănătății, cei născuți în zodia Scorpion vor traversa o perioadă delicată odată cu retrogradarea lui Marte și de preferat ar fi să nu se agite și suprasolicite mai mult decât este nevoie, în special la locul de muncă. Orele peste program sau un job suplimenta pot conduce la epuizare. De asemenea, de evitat acțiunile și activitățile periculoase sau impulsive.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2020, zodia Săgetător

Dragoste

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de retrogradarea lui Marte în sectorul iubirii, deci aici vor începe un amplu și intens proces de reevaluare a situației sentimentale, a propriilor lor sentimente și a raportării pe care o au vizavi de o relație. În cuplu pot să apară conflicte, iar cei singuri pot fi foarte dornici de flirt și aventură. Totuși, faptul că Jupiter, întocmai guvernatorul lor, își revine în mers direct va aduce un plus de optimism și entuziasm nativilor, care se vor pune mult mai mult în valoare. Viața socială se amplifică și unii nativi pot avea relații cu persoane cunoscute pe internet sau prin intermediul grupului de prieteni.

Carieră

Cu Soarele pe casa carierei, cei născuți în zodia Săgetător au șanse să se pună în lumină, să-și evidențieze talentele și abilitățile și să se facă remarcați, apreciați. Posibile întâlniri cu persoane importante care să contribuie la demararea unui plan de viitor, unui proiect personal sau de grup.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Săgetător se bucură de revenirea în mers direct a lui Jupiter și Saturn întocmai în sectorul financiar, deci și limitările se mai disipă și șansele de a crește câștigurile sunt mai mari, însă și munca va fi pe măsură.

Sănătate

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia să se simtă mai bine, mai optimiști și mai încrezători, grație lui Jupiter în mers direct, dar și să înceapă un amplu proces de dezvoltare personală, să-și armonizeze credințele, principiile și filozofiile de viață. Totodată, este o perioadă bună pentru călătorii de relaxare, pentru a pleca într-o vacanță.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2020, zodia Capricorn

Dragoste

Cei născuți în zodia Capricorn au șansa de a reaprinde pasiunea în cuplu, de a trăi intens momentele intime, însă nu este exclus să existe și momente tensionate născute din gelozie. Nativii singuri sunt mult mai dornici de aventură, flirt, de a trăi momentul și cam atât. Acrst aspect poate aduce tendință către infidelitate celor căsătoriți. În perioada de retrogradarea a lui Marte este foarte probabil ca în familie să apară tensiuni și conflicte mai greu de gestionat, mai ales din cauza impunerii autorității.

Carieră

Cei născuți în zodia Capricorn au mari șanse să atingă succesul în această lună, să avanseze în funcție, să-și îmbunătățească imaginea profesională, să obțină un contract mult așteptat. Unii nativi pot fi ajutați într-un proiect personal, afacere personală, de o persoană cu influență. Cei care-și caută un loc de muncă au toate șansele să se anhajeze în acaestă perioadă.

Bani

Financiar încă nu se așează lucrurile în favoarea nativilor și este nevoie de o mai mare responsabilizare vizavi de gestionarea finanțelor, vizavi de cheltuieli.

Sănătate

Deși mulți nativi vor da dovadă de o lipsă mare de încredere în propria persoană, revenirea în mers direct a lui Jupiter și Saturn, guvernatorul lor, în zodia lor, le va aduce un plus de entuziasm celor născuți în zodia Capricorn. Este nevoie de o reevaluare a trecutului, a copilăriei, a modului în care se raportează la familie pentru că undeva în adâncul lor încă se resimte o amprentă a unor situații neplăcute sau dureroase.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2020, zodia Vărsător

Dragoste

Cu Venus în tranzit prin sectorul relațiilor, cei născuți în zodia Vărsător au toate șansele să-și îmbunătățească și consolideze relația cu persoana iubită, chiar să treacă la următorul nivel, iar cei singuri pot cunoaște noi persoane și pot da curs unor noi povești de iubire. Descoperirea unor pasiuni comune poate fi liant de legătură pentru acești nativi.

Carieră

Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să depună eforturi pentru a fi calmi în luna septembrie, pentru că retrogradarea lui Marte îi va face foarte acizi în comunicare, foarte direcți și conflictuali, aspect care le poate strica relațiile cu cei din jur, mai ales cu superiorii. Este o perioadă bună pentru reevaluarea unor obiective profesionale, unor scopuri de atins și nu este exclus ca unii nativi să se ghândească la o schimbare de direcție în carieră.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să-și mențină cumpătul și să facă doar cheltuielile care sunt într-adevăr necesare. De evitat speculațiile și câștigurile rapide, ilegale sau imorale.

Sănătate

Cei născuți în zodia Vărsător vor răsufla ușurați odată cu revenirea în mers direct a lui Jupiter și Saturn, guvernatorul lor secundar. Nativii vor mai scăpa de frământările psihice și dacă sau confruntat cu probleme de sănătate, acestea se vor ameliora.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2020, zodia Pești

Dragoste

Viața socială a celor născuți în zodia Pești se animează foarte mult în luna septembrie și nativii au șanse mari să cunoască persoane noi, chiar să înceapă noi relații, posibil inclusiv prin intermediul locului de muncă sau cu un coleg. În cuplu situația se îmbunătățește radical și pasiunea devine liant, progresând către ceva mult mai profund și transformator, chiar către o nouă etapă. Atenție la gelozie!

Carieră

Revenirea în mers direct a lui Saturn, dar și Jupiter, întocmai guvernatorul lor secundar, le poate aduce celor născuți în zodia Pești ocazia de a avansa cu un proiect personal sau de grup. În plus pot primi sprijin de la persoane importante pentru a demara un plan de viitor. Colaborările sunt bine aspectate acum, iar cei care-și caută un loc de muncă pot fi ajutați de un prieten să-l găsească.

Bani

Cei născuți în zodia Pești au parte de retrogradarea lui Marte întocmai în sectorul financiar, prin urmare pot apărea blocaje în primirea unor sume de bani, chiar scăderi salarale. De evitat împrumuturile! Mulți nativi vor renunța la acele activități care le consumă prea multe resurse, iar câștigul nu este pe măsură. Este momentul reevaluărilor financiare.

Sănătate

Unii nativi se pot simți mai puțini valorificați și apreciați, pot avea probleme cu stima de sine și, implicit, pot să-și piardă încrederea în propria lor persoană sau în propriile lor abilități. Conflictele din cauza banilor pot fi cauză majoră de stres în această perioadă.

 

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o adevărată comoară naturală și are beneficii uimitoare pentru sănătate
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o...
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Un milionar român, ajutat de un mic obiect. I-a purtat noroc la făcut mulți bani
Un milionar român, ajutat de un mic obiect. I-a purtat noroc la făcut mulți bani
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi fac testamentul”
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...