Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 august 2020. Uranus retrograd în Taur

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 august 2020. Uranus retrograd în Taur

De: Madalina Manole 14/08/2020 | 20:18
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 august 2020. Uranus retrograd în Taur
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 august 2020. Uranus retrograd în Taur

Horoscopul zilei de 15 august 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 august 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15 august 2020 spune că nativii din zodia Taur au parte de retrogradarea lui Uranus întocmai în semnul lor, cu impact asupra vieții personale.

Uranus este planeta marilor schimbări, a surprizelor neașteptate, a nonconformismului și independenței, este o planetă revoluționară care a intrat în zodia taur în urmă cu 2 ani și pe care o va părăsi în 2026, timp în care va reforma complet mentalitatea și viața acestor nativi. Este un tranzit cu care ne întâlnim o dată în viață, dar fiind că se petrece o dată la 84 de ani.

Acum, Uranus va retrograda în zodia Taur până pe data de 1 ianuarie 2021 și va cere reforme, atât financiare, cât și sentimentale, ne va cere să ne schimbăm sistemul de valori la care ne raportăm și nu este exclus să vedem la nivel mondial demonetizări, căderi ale bursei și o mai mare amplificare a crizei economice în care deja ne aflăm. Totuși, dacă vom rezona cu vibrația sa înaltă, atunci ar trebui să facem un efort să ne desprinde de tot ce este învechit, pentru a ne detașa de trecutul sentimental și pentru a ne reinventa folosindu-ne mai mult de talentele noastre native. Pe scurt, Uranus cere reevaluare în vederea schimbării în cele două mari sectoare aparținând Taurului, iubirea și banii.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de retrogradarea lui Uranus întocmai în sectorul financiar,  iar pentru acești nativi va începe o perioadă de reevaluare și reanaliză financiară, dar mai ales de reconstruire a sistemului de valori și de reinventare a modului în care-și câștigă banii. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi susține pe cei care-și pun în evidență talentele și le monetizează.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur auparte de această retrogradare în semnul lor, iar pentru ei va fi vorba de o revoluție personală, însă trebuie privită în sensul bun al cuvântului. Nativii vor dori mai multă independență, atât sentimentală, cât și financiară, vor dori să se pună în valoare într-un mod nonconformist și chiar excentric pentru ei, care sunt firi tradiționale. Vor trece printr-o perioadă de reinventare. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia unor câștiguri neașteptate, unor trăiri sentimentale surprinzătoare, noutăți în dragoste.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor trece printr-o etapă de conștientizări, de reevaluări și reanalize a unor situații, decizii din trecut care vizează în special sfera financiară și sentimentală. Nativii vor reuși să se detașeze de tot ce este vechi și învechit, însă horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că nu va fi nimic foarte ușor și va trebui să depună efort și mai ales să-și depășească fricile și temerile pentru a-și revoluționa gândirea.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac vor traversa o etapă de revoluționare a relațiilor de prietenie, dar și de reconfigurare, de reinventare a unor planuri și proiecte care până acum, în formula existentă, nu au dat roadele financiare dorite. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le atrage atenția că în următoarea perioadă nu este exclus ca o relație de prietenie să se transforme în iubire sau nativii să calce strâmb cu cineva din anturaj.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de o perioadă de reevaluare profesională care le va stimula reinventarea în carieră și reconfigurarea țelurilor și obiectivelor. Nativii vor căuta modalități nonconformiste, excentrice de a se pune în valoare. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi susține în detașarea de proiectele și profesiile care nu le aduc beneficiile financiare dorite.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară trec printr-o etapă de reconfigurare a sistemului de valori, de reinventare a modului de gândire, o perioadă de repoziționare față de unele principii și mentalități. Prejudecățile vor fi lăsate în spate și nativii, analitici de felul lor, vor deveni mult mai liberi în gândire. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a pleca într-o călătorie surpriză, posibil cu prietenii.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de retrogradarea lui Uranus în sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu alții, iar nativii vor simți mai mult ca niciodată nevoia de independență, de a se desprinde de un credit, de a nu mai depinde financiar de cineva, poate chiar de partenerul de viață. Reconfigurarea acestor aspecte le va aduce ulterior mai multă pace, echilibru și armonie n viață. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a reinventa apsiunea în cuplu sau de a revoluționa o relație ascunsă, o aventură.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de retrogradarea planetei Uranus întocmai în sectorul relațiilor și al parteneriatelor profesionale. Nativii vor dori mai multă independență în cuplu, vor simți nevoia de a trasa noi direcții în relație și este momentul să-și reinventeze viața sentimentală, mai ales dacă sunt singuri. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a reevalua niște colaborări și asocieri. Acele parteneriate, afaceri care nu aduc profit pot fi, mai devreme sau mai târziu, încheiate.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor intra într-o amplă etapă de reevaluare a locului de muncă, de reconfigurare a modului în care-și îndeplinesc sarcinile și atribuțiile. Mulți nativi vor dori să fie mai liberi, mai independenți și mai puțini constrânși de programul zilnic. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi susține pe nativii care doresc să-și schimbe stilul de viață. Atebție la excesele alimenare!

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de retrogradarea lui Uranus în sectorul iubirii și nativii vor analiza cu mult spirit critic o poveste de iubire. În timp ce unii vor revoluționa relația în care se află, alții vor dori mai multă libertate. Relațiile cu copiii vor căpăta o doză de nonconformism care poate merge până la îndeplinirea unor mofturi. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia de a pleca într-o vacanță. Posibil ca în cuplu să apară surprize, evenimente neașteptate, dar plăcute, surprinzătoare.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător resimt retrogradarea lui Uranus, dat fiind că le este guvernator, și pentru mulți dintre nativi poate aduce o mai mare poftă de libertate, în sensul de desprindere de trecut, de dogme, amintiri și imagini din copilărie. Surprize în dragoste, în cuplurile de lungp durată. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le atrage atenția că pot fi destul de conflictuali cu cei din familie.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de surprize în comunicare, vești neașteptate, informații inedite. Nativii, cel mai probabil, vor simți nevoia de a-și reconfigura și reinventa modul în care dialoghează cu cei din jur, în special cu persoana iubită și cu copiii. Declarații de dragoste, dar și aventuri, tentații sentimentale și flirturi pot apărea în următoarele zile. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a-și revizui atitudinea față de o negociere, de o deplasare, scurtă călătorie sau față de relația cu o rudă apropiată.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 17 – 23 AUGUST 2020. LEII AU PARTE DE NOI ÎNCEPUTURI ÎN DRAGOSTE

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA AUGUST 2020

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de euro a lui Țiriac! A aşteptat 5 ani să o primească
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
Cine este femeia care își pune melci pe față! Videoclipurile ei au devenit virale
Cine este femeia care își pune melci pe față! Videoclipurile ei au devenit virale
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata să primească turiști
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata...
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000 de lei
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în 2024?
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în...
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: M-am hotărât!
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Pepe, relație de prietenie cu Ibrahim Ibru, actualul soț al Ralucăi Pastramă:
Pepe, relație de prietenie cu Ibrahim Ibru, actualul soț al Ralucăi Pastramă: "Vorbim aproape zilnic,...
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în comă
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...