Acasă » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 septembrie 2020. Venus intră în zodia Leu

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 septembrie 2020. Venus intră în zodia Leu

De: Madalina ManoleMarie Călin 05/09/2020 | 20:23
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 septembrie 2020. Venus intră în zodia Leu

Horoscopul zilei de 6 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 6 septembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 6 septembrie 2020 spune că nativii din zodia Leu se bucură de ingresul planetei Venus întocmai în semnul lor.

Venus, planeta iubirii și a armoniei, intră astăzi în zodia Leu, postură din care ne va face mult mai dramatici în exprimarea sentimentelor, mult mai dornici să ne arătăm iubirea, să o expunem în lumina reflectoarelor. Pentru cei singuri apar șanse de a întâlni o persoană cu care să înceapă o relație. Totodată, din fiind că Venus este și planeta banilor, din punct de vedere financiar ne va face mai interesați să cheltuim bani pe lux, pe propriul nostru confort.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Citește și: Horoscop săptămânal 7 – 13 septembrie 2020. Berbecii sunt puși pe harță

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se vor bucura de tranzitul lui Venus întocmai în sectorul iubirii, ipostază din care le va aduce celor singuri o mai mare șansă de a începe o poveste de iubire, iar celor care se află deja într-un cuplu le va aduce mai multă armonie, nativii fiind mai deschiși în a-și exprima sentimentele, cu atât mai mult cu cât și Mercur a intrat în zodia Balanță, și-i susține din acest punct de vedere. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce poftă de distracție și relaxare, de a-și petrece timpul liber într-un mod cât mai plăcut. În unele cupluri pot apărea discuții despre copii.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de ingresul lui Venus, întocmai guvernatoarea lor, în sectorul familiei și al locuinței, iar nativii vor fi mult mai preocupați de casă, de aranjarea locuinței, de redecorarea sa. Pe de altă parte, vor petrece timp cu familia și se vor procupa foarte mult de binele interior, de regăsirea păcii interioare, chiar și de îmbunătățirea stilului de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce nativilor ocazia de a vizita locurile copilăriei, de a sta alături de părinți.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de ingresul lui Venus întocmai prin sectorul comunicării și al negocierilor. Pentru acești nativi va urma o perioadă în care, susținuți fiind și de Mercur, guvernatorul lor, vor fi mai dornici de flirt și socializare și astfel vor crește șansele de a cunoaște persoane noi cu care să înceapă noi povești de iubire. Mulți nativi vor pleca în scurte vacanțe, plimbări, excursii. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia de a se împăca cu o persoană dragă, de a se face plăcuți în dialog.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul lui Venus pe casa financiară, iar acest aspect, dat fiind că este vorba de Micul Benefic al astrologiei, le va aduce numeroase ocazii și șanse de a-și îmbunătăți veniturile și a-și stabiliza finanțele. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a-și pune în lumină un talent nativ, de a se face apreciați de ceilalți.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de ingresul lui Venus întocmai în semnul lor, iar nativii se vor bucura de multă popularitate, vor fi interesați de propria lor imagine pe care o vor îmbuntăți, mulți nativi chiar alegând să-și facă o schimbare de look în următoarea perioadă. În dragoste, vor fi mult mai declarativi cu sentimentele lor și cei singuri vor fi mult mai deschiși noilor povești de iubire, mai ales că sunt susținuți și în comunicare în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce ocazia de a-și declara sentimentele și chiar de a se împăca cu o persoană dragă, poate chiar cu persoana iubită, dacă au fost certați.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de ingresu lui Venus în sectorul subconștientului, iar din această ipostază, Micul Benefic, le va aduce putere de vindecare, în special celor care se confruntă cu anumite probleme de sănătate. Totodată, nativii se pot vindeca de traume și emoții negative, se pot desprinde de gânduri toxice, de amintiri dureroase. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a se reîntâlni cu un fost partener de cuplu. Nu este exclus ca multe Fecioare în acaestă perioadă să aibă parte de întâlniri karmice.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzotul lui Venus, întocmai guvernatoarea lor, prin sectorul prietenilor și al planurilor de viitor, al proiectelor de grup, aspect care le va aduce beneficii majore în aceste direcții. Nativii au ocazia să-și armonizeze relațiile de prietenie și chiar să cunoască noi persoane, cu atât mai mult cu cât și Mercur este deja în tranzit prin semnul lor, și nu este exclus să se îndrăgostească de o persoană din anturaj sau cunoscută prin intermediul grupului de prieteni. Posibile negocieri avantajoase legate de un proiect. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ieșiri în oraș și timp de calitate petrecut alături de cei dragi.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul lui Venus, planeta care le guvernează relațiile, prin sectorul carierei și al imaginii publice. Pentru acești nativi cresc șansele de a lega noi colaborări și asocieri care să-i aducă cu un pas în fața atingerii unor obiective profesioanale. De asemenea, beneficii majore pot avea și în ceea ce privește o funcție, ascensiunea profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce un interes deosebit față de modul în care sunt văzuți de ceilalți, mai ales de partenerul de viață.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia, odată cu acest tranzit al lui Venus prin zodia Leu, să-și armonizeze filozofiile de viață, sistemul de valori, niște principii și mentalități, iar unor nativi le poate aduce ocazia de a se înscrie la cursuri și seminarii, de a se dezvolta prin cunoaștere. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia unor dialoguri cu prietenii legate de o călătorie, de excursie în grup.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Venus, planeta care le guvernează iubirea, prin sectorul intimității, iar pentru acești nativi se va aprinde pasiunea în cuplu, în timp ce pentru cei singuri poate aduce o idilă, o aventură romantică. Totodată, acest aspect poate aduce beneficii financiare, în special nativilor care se află în situația de a primi o moștenire, de a face un partaj sau credit, care așteaptă un investitor, realizarea unei tranzacții. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia unor întâlniri romantice.

Nu rata: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna septembrie 2020

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de ingresul lui Venus întocmai în sectorul relațiilor de lungă durată și al căsniciei, iar din acest punct de vedere nativii se pot considera norocoși deoarece Venus le aduce armonie și ocazia de a-și declara sentimentele, de a-și îmbunătăți și consolida povestea de iubire. Pe de altă parte, se întrevăd beneficii profesionale legate de contracte, parteneriate, asocieri. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de a fi mult mai înțelegători cu partenerul de viață și de a ajunge la o viziune de viitor comună.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul lui Venus prin sectorul muncii și al sănătății, iar nativii vor avea ocazia să-și îmbunătățească starea generală, să facă ceea ce este necesar pentru vindecare și să-și echilibreze stilul de viață. Totodată, la muncă va exista o mai bună înțelegere cu colegii și vor da dovadă de mai multă eficiență. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia să fie mai deschiși dialogurilor cu ceilalți. Cei care-și caută un loc de muncă, în acaestă perioadă se pot angaja.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Roxana Vancea și-a mutat copilul la o grădiniță de stat de la una privată. Ce a nemulțumit-o
Roxana Vancea și-a mutat copilul la o grădiniță de stat de la una privată. Ce...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea