Acasă » Trending » Horoscop săptămânal 7 – 13 septembrie 2020. Berbecii sunt puși pe harță

Horoscop săptămânal 7 – 13 septembrie 2020. Berbecii sunt puși pe harță

De: Madalina ManoleMarie Călin 04/09/2020 | 21:35
Horoscop săptămânal 7 – 13 septembrie 2020. Berbecii sunt puși pe harță
Horoscop săptămânal 7 – 13 septembrie 2020. Berbecii sunt puși pe harță

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 7 – 13 septembrie 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 7 – 13 septembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile.

Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 7 – 13 septembrie 2020 se numără și cea a Berbecilor care sunt deosebit de conflictuali și puși pe harță.

Săptămâna 7 – 13 septembrie 2020 se remarcă prin retrogradarea lui Marte, planeta acțiunii și a războiului, care, după aproximativ 32 de ani, își începe mersul aparent invers prin zodia sa de domiciliu, prin Berbec, mers pe care-l va întreține din data de 10 septembrie și până pe data de 14 noiembrie 2020. Urmează o perioadă în care trebuie să fim foarte atenți la acțiunile noastre deoarece, așa cum Marte în zodia Berbec este puternic, la fel va fi și retrogradarea sa.

Va fi o perioadă destul de conflictuală, de tensionată, atât în plan personal, cât și socio-politic

Nu este momentul să inițiăm noi acțiuni, cât mai degrabă să reevaluăm și să revizuim acțiunile ultimelor aproximativ două luni. De asemenea, cu Marte retrograd ne vom simți înfrânați și vom avea impresia că nimic nu merge așa cum ne dorim. Nu trebuie să fim impulsivi, agresivi și nici să ne avântăm în acțiuni riscante pentru că acum sunt mai favorizate accidentele și accidentările, chiar și operațiile.

Horoscopul săptămânii 7 – 13 septembrie 2020 vine, însă, și cu vești bune și foarte bune. Marele Benefic al astrologiei, Jupiter, planeta expansiunii și a progresului, își va relua mersul direct prin zodia Capricorn, începând din 13 septembrie, iar acest aspect ne va aduce o serie de șanse și oportunități, în special profesionale, pe care nu va trebui să le ignorăm. Ceea ce până acum ne părea imposibil de atins, iată că acum se materializează, mai ales dacă în toată această perioadă de retrogradare, care a început în data de 10 mai, am depus eforturi pentru atingerea unor obiective.

Citește și: Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 septembrie 2020. Mercur intră în zodia Balanță

Întreaga săptămână ne vom afla sub energia planetei Venus, proaspăt intrată în zodia Leu, care ne va îndemna să scoatem la lumină sentimentele, să ne manifestăm maiestuos iubirea, însă ne va face și mai cheltuitori în zona luxului și asta pentru că ne vom dori mai mult confort și o imagine cât mai strălucitoare.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 7 – 13 septembrie 2020

Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să fie cât mai prudenți în acțiunile lor, încă din prima zi a săptămânii, deoarece Marte, guvernatorul lor, se află deja în staționare și energia sa va fi din plin resimțită. Nativii trebuie să se gândească de două ori înainte de a face ceva, nu trebuie să ia decizii pripite și nici să se avânte în acțiuni periculoase. Atenție la pedala de accelerație, și la propriu, și la figurat. Berbecii vor fi mai certăreți, nu vor suporta autoritatea și nici să li se impună ceva.

Totuși, dacă vor ieși la luptă, trebuie să se asigure că au armele potrivite pentru războiul pe care-l duc, altfel totul va fi în zadar și vor consuma doar energie. Mai multă atenție la sănătate și chiar odihnă cât mai multă pentru a preveni suprasolicitarea. Cu Venus în casa iubirii, în plan sentimental, cei singuri au șanse mai mari să se îndrăgostească, iar cei care se află într-o relație, s-ar putea să fie foarte declarativi cu sentimentele lor.

Revenirea în mers direct a lui Jupiter nu poate decât să-i bucure, dat fiind că Jupiter se află pe casa carierei și a aspirațiilor profesionale. Deci va urma o perioadă în care nativii se pot aștepta la oportunități de avansare în carieră, la descoperirea direcției de viitor și chiar la reluarea unor teme profesionale care până acum nu au dat roade.

Horoscop săptămânal Taur: 7 – 13 septembrie 2020

Cei născuți în zodia Taur sunt sfătuiți să nu amâne problemele de sănătate cu care se confruntă pentru că Marte retrograd îi stimulează puternic să-și reevalueze acest sector de viață și să trateze ce este de tratat sau ce a fost ignorat până acum, deși indicat ar fi ca operațiile să nu fie făcute în această perioadă, acolo unde se pot amâna fără să implice și alte riscuri.

Este o perioadă de vindecare, dat fiind că Venus, planeta lor guvernatoare, face aspecte bune cu Chiron, Micul Vindecător, retrograd în zodia Berbec. În principiu, nativii se pot simți mai obosiți ca de obicei, mai extenuați, de aceea odihna și relaxarea va fi pentru ei cel mai bun remediu și tratament.

Cum Jupiter își revine în mers direct în sectorul călătoriilor, nativii pot să-și programeze un concediu de odihnă, o vacanță. Taurii, cu Venus în tranzit prin Leu, se vor iubi mai mult pe sine, le va păsa mai mult de ei înșiși și de familie, vor petrece mai mult timp alături de cei dragi. Atenție la conflictele în cuplu, dat fiind că Marte guvernează zona relațiilor pentru Tauri.

Horoscop săptămânal Gemeni: 7 – 13 septembrie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia, odată cu retrogradarea lui Marte, să-și reanalizeze și revizuiască niște proiecte, fie pe care le-au demarat în ultimele două luni, fie pe care se pregătesc să le demareze. Este nevoie de mai multă răbdare și atenție la detalii pentru că acțiunile în acest sens pot fi încetinite, însă și Mercur, guvernatorul lor, în tranzit prin Balanță, le va echilibra mintea ageră și-i va ajuta să ia decizii cât mai înțelepte.

Sunt susținuți nativii care lucrează în zona artistică și creativă. Este posibil ca în cercul de prieteni, în anturajul din care fac parte, să apară unele tensiuni și să fie nevoie de mai multă înțelegere din partea nativilor, atitudine pe care o vor avea și grație lui Venus în tranzit prin sectorul comunicării.

În cuplu, în dragoste, sunt foarte bine susținuți și pot comunica orice cu persoana iubită, iar cei singuri pot fi mai cuceritori și mai dornici de flirt și de spus povești frumoase. Revenirea lui Jupiter în mers direct le poate aduce șanse și oportunități financiare.

Horoscop săptămânal Rac: 7 – 13 septembrie 2020

Cei născuți în zodia Rac trebuie să aibă mare grijă la locul de muncă pentru că pot ajunge la conflicte cu superiorii, dat fiind că Marte retrogradează în acest sector. De asemenea, unele aspirații profesionale, țeluri, obiective vor părea mai greu de atins și nativii se pot simți fără resursele necesare saltului.

Este, în schimb, o perioadă foarte bună să-și reanalizeze cariera, direcția profesională pe care vor să se încadreze de aici înainte, mai ales că Jupiter, guvernatorul muncii, își reia mersul direct prin sectorul parteneriatelor, aspect care poate aduce oportunități legate de noi asocieri, noi colaborări, poate și un alt loc de muncă.

În plus, tranzitul lui Venus prin Leu le poate aduce ocazia de a-și îmbunătăți semnificativ veniturile, mai ales din proiecte extra sau personale. Mai multă atenție, cumpătare și înțelegere în plan sentimental, deoarece Marte, fiind guvernator al iubirii lor, poate aduce unele nemulțumiri și răzvrătiri odată cu retrogradarea sa.

Horoscop săptămânal Leu: 7 – 13 septembrie 2020

Cei născuți în zodia Leu resimt din plin beneficiile lui Venus în tranzit prin semnul lor încă din prima zi a săptămânii. Nativii devin mai sociabili, mai dornici de distracție și de pus în evidență. Chiar și în cuplu se îmbunătățește situația, odată cu revenirea în direct a lui Jupiter, iar cei singuri pot avea mai multe șanse să înceapă o relație de acum înainte. În schimb, Marte poate crește unele tensiuni în familie și va aduce un tumult legat de filozofiile și credințele lor de viață.

Nativii pot intra în polemici principiale, însă pentru ei va fi o perioadă de reevaluare a concepțiilor și mentalităților. De asemenea, pentru unii Lei, această perioadă de retrogradare le poate aduce dorința de a învăța ceva nou, de a studia un nou domeniu, de a se înscrie la noi cursuri și seminarii de dezvoltare personală sau chiar profesională.

Dacă până acum munca li se părea o corvoadă, de acum pot simți că lucrează cu o mai mare bucurie, iar cei care-și doresc altceva pot începe să caute un nou job pentru că au șanse să se angajeze mai mari ca pțnă acum.

Horoscop săptămânal Fecioară: 7 – 13 septembrie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară se vor preocupa de rezolvarea unei situații financiare și nu este exclus să apară unele pierderi materiale în această perioadă, mai ales în cazul nativilor care se află în procese, partaje, litigii. Mare atenție la negocieri și la modul în care nativii comunică cu cei din jur pentru că pot fi destul de conflictuali.

Posibil ca cei care-și doresc un credit să fie întârziați. Deocamdată, în această săptămână, vor fi ușor echilibrați în dialog de Mercur, guveratorul lor, care tranzitează Balanța. Din punct de vedere al sănătății au parte de tranzitul lui Venus prin acest sector și pot observa o îmbunătățire a stării de sănătate, mai ales că sunt puternic susținuți și de Soare aflat în tranzit prin semnul lor și în aspecte benefice cu Jupiter. În dragoste, se mai îmbunătățește situația și pot începe să simtă că trag în aceeași direcție cu persoana iubită. De evitat relațiile extraconjugale!

Horoscop săptămânal Balanță: 7 – 13 septembrie 2020

Cei născuți în zodia Balanță au parte de retrogradarea lui Marte în sectorul relațiilor, prin urmare aici va fi vorba de o mare provocare. Nativii pot avea parte de tensiuni cu partenerul de viață, iar unele relații se pot afla pe muchie de cuțit, mai ales acele relații de lungă durată, căsnicii, în care lucrurile nu mai pot fi redresate.

Este o perioadă în care se pot face reevaluări și se pot reanaliza unele acțiuni de cuplu, de aceea nativii care luptă să rămână împreună au nevoie de multă înțelepciune și mult calm, mai ales că Jupiter, revenit în mers direct, va susține ideea de familie. În plan social, Balanțele sunt dornice de ieșit în lume și legat noi relații.

Profesional, o serie de proiecte au șanse de dezvoltare, însă mare atenție la relația cu partenerii de afaceri și colaboratorii pentru că va fi, de asemenea, supusă unor tensiuni.

Horoscop săptămânal Scorpion: 7 – 13 septembrie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion nu se vor simți chiar în cea mai bună formă dat fiind că Marte le este guvernator secundar și retrogradează în sectorul muncii și al sănătății. Acest aspect le cere mai multă atenție acordată orelor de muncă, programului, modului în care-și îndeplinesc sarcinile pentru că acum trebuie evitate acțiunile impulsive.

Nativii trebuie să se odihească mai mult, să-și reevalueze starea de sănătate și mai ales stilul de viață, să aducă îmbunătățiri. Pentru unii, locul de muncă poate fi resimțit ca o povară sau pot avea parte de nemulțumiri. Cu Jupiter revenit în mers direct, nativii se pot aștepta la șanse de negociat unele contracte din punct de vedere financiar. În plus, au mari șanse să-și atingă niște obiective profesionale, niște țeluri propuse.

Horoscop săptămânal Săgetător: 7 – 13 septembrie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător se vor bucura de revenirea în mers direct a lui Jupiter, întocmai guvernatorul lor, prin sectorul financiar. În primul rând, starea de bine a nativilor va reveni, se vor simți mai optimiști și mai plini de viață, dar și mai productivi financiar, pentru că șansele și oportunitățile de a-și crește veniturile nu vor întârzia să apară.

Marte va retrograda întocmai în sectorul iubirii și pentru acești nativi va fi vorba de o reevaluare a situației sentimentale în care se află. Săgetătorii reanalizează un context amoros, ideea unei relații, își reanalizează sentimentele și raportarea la persoana iubită. Posibile frământări interioare, tumult de gânduri și tensiuni în cuplu.

Pe de altă parte, Marte îî poate determina să se preocupe mai mult de pasiunile lor, să-și aloce mai mult timp pentru un hobby sau, din contră, le poate înfrâna pofta de distracție, dacă până acum au făcut excese. Reînvie dorința de mers în vacanță, cu Venus în tranzit prin sectorul călătoriilor, aspect care le va susține și dorința de cunoaștere a unor noi domenii, noi filozofii de viață.

Horoscop săptămânal Capricorn: 7 – 13 septembrie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn pot fi destul de conflictuali și pot intra în contradicții și tensiuni cu membrii familiei, dar și în grupul de prieteni vor fi destul de recalcitranți, motiv pentru care, pe perioada de retrogradare a lui Marte ar trebui să facă un efort și să fie mai calmi. Cei care au proiecte și planuri legate de o casă se pot aștepta ca acestea să se blocheze, să fie încetinite și să nu meargă conform cu dorințele lor.

Partea bună este că Jupiter va reveni în mers direct în zodia lor și le va mai aduce o doză de optimism, le va deschide noi orizonturi și le va sublinia o nouă viziune de ansamblu asupra vieții lor. Venus, planeta care le guvernează iubirea, activând zodia Leu, le poate aduce o aventură sentimentală, pasională.

Horoscop săptămânal Vărsător: 7 – 13 septembrie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să fie foarte atenți în perioada de retrogradare a lui Marte prin sectorul comunicării, pentru că nativii pot deveni destul de acizi și ironici în dialog, pot da replici usturătoare și pot fi chiar ușor agresivi. Atenție în special celor care țin discursuri publice sau ședințe, seminarii, sau sunt profesori sau merg la examene și teste, la interviuri. O altă atenționare vine și pe zona deplasărilor, care, de asemenea, trebuie făcute cu prudență. Posibile tensiuni la locul de muncă cu superiorii sau cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor.

Unele relații de prietenie se pot îmbunătăți odată cu revenirea în mers direct a lui Jupiter. De asemenea, cei care au proiecte de grup pot avea o nouă viziune acum, pot avea ocazia de a le promova, de a înregistra un succes. Jupiter le va aduce și o stare de bine generală, o detașare de unele gânduri negative.

În cuplu se bucură din plin de prezența lui Venus, planeta iubirii, care le aduce armonie, iar celor singuri ocazia de a cunoaște pe cineva și de a se îndrăgosti. Totuși, atenție la cuvinte pentru că se pot isca neînțelegeri care pot degenera în conflicte, mai ales la începutul săptămânii!

Horoscop săptămânal Pești: 7 – 13 septembrie 2020

Cei născuți în zodia Pești se bucră de o doză de optimism mai mare odată cu revenirea în mers direct a lui Jupiter, guvernatorul lor secundar, și vor fi mult mai sociabili și mai deschiși ieșirilor cu prietenii, noilor cunoștințe. Marte va retograda în sectorul financiar, prin urmare este nevoie de multă grijă și prudență în administrarea finanțelor, dar și în modul cum câștigă banii.

Nu este exclus să apară întârzieri de plăți și chiar pierderea unei surse de venit. Tendința de a fi cheltuitori va fi mai mare și se cere o reevaluare a acestui sector de viață, a modului în care nativii se raportează la bani.

Nu rata: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna septembrie 2020

La locul de muncă se îmbunătățește comunicarea cu colegii, se ajunge la un acord comun, la o înțelegere, iar stare de sănătate va căpăta un plus. Cei care-și caută un loc de muncă au șanse mai mari de angajare în perioada următoare.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Orașul din România care construiește o stradă pentru DIASPORA. Primăria oferă terenuri sub prețul pieței pentru cei care aleg să revină în țară
Orașul din România care construiește o stradă pentru DIASPORA. Primăria oferă terenuri sub prețul pieței...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Vedetele din România care s-au afișat cu iubiți mai tineri decât ele după ce au divorțat. Cine se mai află pe listă alături de Daniela Nane
Vedetele din România care s-au afișat cu iubiți mai tineri decât ele după ce au...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi,...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Imagini revoltătoare cu un preot din România care trântește o bătrână la pământ, în lăcașul de cult: „Vii nespălată în biserică”
Imagini revoltătoare cu un preot din România care trântește o bătrână la pământ, în lăcașul...
Incredibil cine e Mihaela, fata care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio emoționant: Vă rog să...
Incredibil cine e Mihaela, fata care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe toți cei care îi jignesc familia: „Totul are o limită în viața asta. M-am săturat!”
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să fie salvați
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și...
BANCUL ZILEI. Bulă îşi cumpără un taur viguros. Vine primarul:- Bulă, cât vrei pe el?
BANCUL ZILEI. Bulă îşi cumpără un taur viguros. Vine primarul:- Bulă, cât vrei pe el?
Funcția ce schimbă totul! Recomandată pt. toți utilizatorii WHATSAPP
Funcția ce schimbă totul! Recomandată pt. toți utilizatorii WHATSAPP
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Gigantul britanic care va investi în România. Afacerea are venituri uriașe
Gigantul britanic care va investi în România. Afacerea are venituri uriașe
Testul pe care doar cei foarte inteligenți îl trec. Poți descoperi numărul lipsă în 10 secunde?
Testul pe care doar cei foarte inteligenți îl trec. Poți descoperi numărul lipsă în 10...
Pericol uriaș în TRANSILVANIA. Informațiile oficiale venite chiar astăzi, 18 APRILIE
Pericol uriaș în TRANSILVANIA. Informațiile oficiale venite chiar astăzi, 18 APRILIE
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Un oficial european avertizează cu privire la
Un oficial european avertizează cu privire la "înarmarea comerţului" în contextul creşterii tensiunilor dintre SUA...
Schimbare în CODUL RUTIER din România. Când au voie șoferii să facă DEPĂȘIRI pe drumurile publice
Schimbare în CODUL RUTIER din România. Când au voie șoferii să facă DEPĂȘIRI pe drumurile...
Tzanca Uraganu și Costel Bijou, la căpătâiul lui Corduneanu. Lideri de clanuri de temut, așteptați la înmormântare
Tzanca Uraganu și Costel Bijou, la căpătâiul lui Corduneanu. Lideri de clanuri de temut, așteptați...
Unde se află prima CABANĂ montană din România, o „bijuterie” a munților Carpați ridicată acum 143 de ani. Turiștii sunt fascinați
Unde se află prima CABANĂ montană din România, o „bijuterie” a munților Carpați ridicată acum...
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu...
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani:
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
Ce s-a ales de primul câștigător MasterChef România. Cu ce se ocupă în prezent Petru Buiucă
Ce s-a ales de primul câștigător MasterChef România. Cu ce se ocupă în prezent Petru...
Comuna din România care se transformă în stațiune turistică: „Avem lacuri sărate”
Comuna din România care se transformă în stațiune turistică: „Avem lacuri sărate”
Unde se află cel mai frumos sat din lume. Cei care ajung aici sunt întâmpinați de câmpuri interminabile de lavandă
Unde se află cel mai frumos sat din lume. Cei care ajung aici sunt întâmpinați...