Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 iunie 2020. Marte intră în zodia Berbec

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 iunie 2020. Marte intră în zodia Berbec

De: Cristian Blanuta 27/06/2020 | 21:48
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 iunie 2020. Marte intră în zodia Berbec

Horoscopul zilei de 28 iunie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 28 iunie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 28 iunie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Berbec vor avea parte de ingresul planetei Marte întocmai în semnul lor.

Marte, planeta acțiunii și a determinării, dar și a războiului, va intra după aproximativ 2 ani de zile în zodia sa de domiciliu, zodia Berbec, locul unde are cea mai puternică energie și o manifestă pe deplin, nestigherit. Marte în Berbec va sta aici până în ianuarie 2021, un tranzit neobișnuit de lung, însă tot aici va și retrograda în toamna acestui an.

Marte în Berbec ne aduce tuturor o energie colectivă puternică. Cu Marte în Berbec simțim să facem lucruri, să acționăm, suntem determinați să ne îndeplinim scopurile și obiectivele, dăm dovadă de o ambiție foarte mare, de hotărâre, dar și de energie, important fiind să o canalizăm în scopuri constuctive. Cu Marte  în Berbec, însă, riscăm și să fim mai conflictuali, mai agresivi, să ne grăbim fără să cântărim și să analizăm situația, iar acest aspect poate aduce conflicte, risc de accident, operații.

Marte este și planeta sexului, iar atunci când traversează zodia Berbec aprinde mari pasiuni, înflăcărează și naște dorințe puternice. Zodiile care vor simți din plin acest tranzit vor fi cele cardinale: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, de asemenea și nativii care au ascendent în aceste zodii sau planete personale în astrograma natală. Totodată, dat fiind că Marte este și planeta care guvernează zodia Scorpion, și acești nativi pot să-i resimtă influența într-un mod aparte.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de tranzitul lui Marte întocmai în semnul lor, iar pentru acești nativi se ridică bariera și se dă startul la viață, la acțiune și la atingerea obiectivelor, în special personale și profesionale. Nativii vor avea energie și determinare n toată această perioadă și pot reși să-ți atingă un ideal. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce o ușoară tensiune, dat fiind că se acomodează mai greu cu energia acaparantă a lui Marte în semnul lor, deci este de preferat să evite conflictele.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur sunt puternic activați în zona trecutului și nu este exclus ca simptome ale unor afecțiuni mai vechi să iasă acum la lumină pentru a fi rezolvate. Nativii pot avea parte de tensiuni psihice, dureri de cap, tumult de gânduri, dar și ocazia de a-și redresa acțiuni din trecut. Posibil ca unii să simtă nevoia de a ieși mai mult din casă, de a se dezlega de unele tipare de gândire învechite. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le va aduce ocazia să lupte cu propriile lor frici și temeri, obsesii și vicii.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea ocazia să-și canalizeze energia în zona care le face și foarte multă plăcere, și anume zona prietenilor. Nativii pot pune la cale și demara planuri alături de cei din anturaj, proiecte îndrăznețe, de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să nu se arunce cu capul înainte și să analizeze înainte de a lua o decizie, mai ales dacă aceasta privește un colectiv.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de acest ingres al lui Marte în Berbec în sectorul carierei, iar pentru nativi se va accentua dorința de a face o schimbare, de a avansa, de a-și schimba radical profesia. Posibil ca mulți să tânjească după obținerea unei funcții înalte și să facă tot ce le stă în putină pentru a-și atinge scopul. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot fi conflictuali cu cei din jur.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de acest tranzit marțian prin sectorul filozofiilor de viață și este foarte posibil ca nativii să aibă parte de revolte inerioare, revolte datorate unor sisteme de gândire, unor principii și să simtă nevoia de a-și schimba mentalitatea. De asemenea, pentru mulți Lei va fi stimulativ și-i va determina să se înscrie la un curs, să se dezvolte profesional. Tranzitul poate activa dorința de a călători, înn special în străinătate sau de a desfășura acțiuni cu persoane, instituții de dincolo de granițe. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să circule cu prudență pentru că pot fi foartea gitați azi.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de ingresul lui Marte într-un sector financiar și cel mai probabil pentru mulți nativi va fi stimulul de care aveau nevoie pentru a rezolva o situație financiară ce privește moștenirile, bunurile materiale, valorificarea acestora, un partaj, litigiu, proces, o situație ce vizează banii la comun cu cineva. Totodată, în viața lor sentimentală se va aprinde pasiunea și mulți nativi vor fi tentați să intre în aventuri intime. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că pot avea parte de conflicte cu partenerul de viață din cauze financiare.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de intrarea lui Marte întocmai în sectorul relațiilor și al căsniciei, iar pentru cei care sunt parte a unui cuplu poate aduce conflicte, însă dacă energia sa va fi folosită constructiv, atunci poate fi vorba de determinarea de a închega și consolida o relație. Pasiune va exista, iar cei singuri pot fi mult mai tentați de ideea de a lega o relație serioasă, de lungă durată. Pe de altă parte, tranzitul poate aduce multă determinare unora dintre nativi pentru a soluționa situații ce vizează actele, pentru a lega noi parteneriate de afaceri, asocieri profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că pot avea parte de tensiuni în cuplu.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de ingresul guvernatorului lor secundar în zona muncii și a sănătății. Acești nativi vor avea parte de multă energie și determinare în îndeplinirea sarcinilor zilnice, multă voință să-și îmbunătățească o situație ce ține de job. Posibil ca mulți nativi să-și schimbe jobul în această perioadă cu unul mai bun, iar cei care-și caută loc de muncă să se angajeze. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să nu facă abuz de energie și să se suprasolicite pentru a nu le fi afectată starea de sănătate.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Marte întocmai în sectorul iubirii, iar nativii vor fi mai determinați ca niciodată să iubească, să traiască sentimentele pe culmi înalte, să se îndrăgostească și să simtă pasiunea. Cei singuri vor avea ocazii să înceapă relații, iar cei care deja sunt în povești de iubire se vor preocupa să le ducă la alt nivel. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător poate aduce o mare determinare nativilor de a se manifesta creativ, în domeniul artistic, dar și de a se distra, de a da curs unei pasiuni. Acest aspect va fi valabil și pe perioada următoare.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de o perioadă în care energia nativilor se va reorienta către casă și familie. Mulți nativi vor fi determinați să-și schimbe domiciliul, să-și construiască o casă, să facă o reamenajare, redecorare a locuinței. De asemenea, poate fi o perioadă mai tensionată în relația cu familia, în special cu părinții și va trebui gestionată corespunzător.  Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să evite tensiunile și discuțiile în contradictoriu cu cei dragi.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de ingresul lui Marte prin sectorul comunicării, prin urmare acești nativi se pot face remarcați printr-un discurs, vor fi susținuți să învețe lucruri noi, vor negocia cu curaj, însă atenție și la tendința de a se grăbi. Există și riscul de a vorbi prea mult, de a spune lucruri care nu trebuie, de a dezvălui secrete. Pot să-și dezvolte noi abilități de comunicare, pot susține interviuri, ședințe care să le adugă un nou statut. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să aibă grijă la deplasări, să fie prudenți.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești se despart de Marte după un tranzit de două luni prin semnul lor și este posibil să fie ușor confuzi astăzi, să simtă că nu au energie, însă este o stare absolut normală. Marte va activa sectorul financiar iar acești nativi vor fi mai determinați ca niciodată să-și îmbunătățească veniturile, să câștige mai mulți bani, însă există și riscul să cheltuie mai mult, necontrolat. Unii nativi vor simți să-și expună un talent personal sau să-l valorifice. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să se odihnească mai mult.

Parteneri
DOLIU in lumea politica! A MURIT! Ion Iliescu – Am aflat cu profund regret vestea morții. Toată lumea a fost luată prin surprindere.
DOLIU in lumea politica! A MURIT! Ion Iliescu – Am aflat cu profund regret vestea...
Vremea o ia razna în toată țara. Temperaturi șoc începând de mâine. Alertă meteo ANM
Vremea o ia razna în toată țara. Temperaturi șoc începând de mâine. Alertă meteo ANM
FOTO. Lidia Buble s-a pozat așa în baie! Ipostaza care arată că nu mai are deloc rețineri
FOTO. Lidia Buble s-a pozat așa în baie! Ipostaza care arată că nu mai are...
ŞOC în showbiz! Vedeta TV, VIOLATĂ în grup! Întreaga ţară, înfiorată de primele detalii
ŞOC în showbiz! Vedeta TV, VIOLATĂ în grup! Întreaga ţară, înfiorată de primele detalii
Decese în urma vaccinării anti-coronavirus? Ce spun autoritățile
Decese în urma vaccinării anti-coronavirus? Ce spun autoritățile
Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism
Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică...
E oficial! Se redeschid restaurantele, barurile și cinematografele! Anunț de ultimă oră
E oficial! Se redeschid restaurantele, barurile și cinematografele! Anunț de ultimă oră
Cum arată celebrul posterior al lui J.Lo în realitate, fără Photoshop. Vedeta are 51 de ani
Cum arată celebrul posterior al lui J.Lo în realitate, fără Photoshop. Vedeta are 51 de...
Câți bani a pierdut Teo Trandafir din cauza Biancăi Drăgușanu. Dezvăluire ȘOCANTĂ
Câți bani a pierdut Teo Trandafir din cauza Biancăi Drăgușanu. Dezvăluire ȘOCANTĂ
Veste soc ! Delia, la un pas de moarte
Veste soc ! Delia, la un pas de moarte
Istoria secretă a Rusiei. Cel mai grav dezastru naval, provocat de chimie
Istoria secretă a Rusiei. Cel mai grav dezastru naval, provocat de chimie
Motivul real al morții lui Bogdan Stanoevici. Documentul a fost făcut public
Motivul real al morții lui Bogdan Stanoevici. Documentul a fost făcut public
BANCUL ZILEI – Blonda indecentă și polițistul
BANCUL ZILEI – Blonda indecentă și polițistul
Ea este mândria romilor! Este frumoasă, dar și deșteaptă. A fost admisă la 5 facultăți din Marea Britanie
Ea este mândria romilor! Este frumoasă, dar și deșteaptă. A fost admisă la 5 facultăți...
Ai o floare de apartament și vezi că se usucă? Dizolvă o singură pastilă…
Ai o floare de apartament și vezi că se usucă? Dizolvă o singură pastilă…
Anunț pentru milioane de elevi și profesori! Cum va fi realizată testarea COVID în școli? Ministerul Sănătății a spus clar
Anunț pentru milioane de elevi și profesori! Cum va fi realizată testarea COVID în școli?...
Se pregătește vânzarea companiilor românești? Ce sume ar fi la mijloc
Se pregătește vânzarea companiilor românești? Ce sume ar fi la mijloc
Breaking: Au murit după ce s-au vaccinat anti-covid!  Care este cauza deceselor
Breaking: Au murit după ce s-au vaccinat anti-covid! Care este cauza deceselor
Dana Budeanu, reacție uluitoare despre Bianca Drăgușanu. O lasă fără replică
Dana Budeanu, reacție uluitoare despre Bianca Drăgușanu. O lasă fără replică
Alertă meteo ANM: Avertizare de ninsori, vânt şi polei, în aproape toată ţara
Alertă meteo ANM: Avertizare de ninsori, vânt şi polei, în aproape toată ţara
Ce s-a întâmplat când doi străini au rezervat un apartament împreună. Lucrurile au luat o turnură cu totul neașteptată…
Ce s-a întâmplat când doi străini au rezervat un apartament împreună. Lucrurile au luat o...
Alexandra Stan și Starlin de la Survivor România, atingeri interzise. Cum au fost filmați cei doi. Au ținut totul ascuns, dar acum s-a aflat ce se întâmplă între ei VIDEO
Alexandra Stan și Starlin de la Survivor România, atingeri interzise. Cum au fost filmați cei...
Această prezentatoare a testat o păpuşă bărbat pentru sex. La un moment dat femeia a făcut ceva care a șocat telespectatorii
Această prezentatoare a testat o păpuşă bărbat pentru sex. La un moment dat femeia a...
FOTO. Sandra, soția lui Adrian Mutu, imagini răvășitoare într-un costum de baie minuscul! Cum arăta bruneta în vacanță
FOTO. Sandra, soția lui Adrian Mutu, imagini răvășitoare într-un costum de baie minuscul! Cum arăta...
"Un pacient s-a trezit, s-a uitat la mine și m-a întrebat dacă a murit și...
Cleopatra Stratan nu mai arată așa! Schimbarea de look care i-a adus un val de critici în mediul online
Cleopatra Stratan nu mai arată așa! Schimbarea de look care i-a adus un val de...
Teo Trandafir a dat-o de GOL in direct pe iubita lui Culita Sterp: "Este tata de FATA!" Daniela Iliescu a recunoscut tot: "Ne-am gandit la nume"
Teo Trandafir a dat-o de GOL in direct pe iubita lui Culita Sterp: "Este tata...
Dobânzile se prăbuşesc în România. Ratele la credite scad drastic
Dobânzile se prăbuşesc în România. Ratele la credite scad drastic
Surpriză: Ce se întâmplă în Israel după ce a fost vaccinată peste un sfert din populaţia ţării
Surpriză: Ce se întâmplă în Israel după ce a fost vaccinată peste un sfert din...
Delia, dezvăluiri fără jenă despre Mihai Bendeac! „Atunci nu am zis nimic, pentru că ”
Delia, dezvăluiri fără jenă despre Mihai Bendeac! „Atunci nu am zis nimic, pentru că ”
O româncă IREAL de frumoasă face ravagii pe internet! Cu ce se ocupă, de fapt, Georgiana
O româncă IREAL de frumoasă face ravagii pe internet! Cu ce se ocupă, de fapt,...
'Voiam o poză cu tine GOALĂ'- Ce mesaje deocheate trimitea un prof de matematică din Neamț unei eleve
'Voiam o poză cu tine GOALĂ'- Ce mesaje deocheate trimitea un prof de matematică din...
Asigurarea RCA 2021: Schimbare radicală pe piața asigurărilor. Cum va afecta prețul polițelor RCA
Asigurarea RCA 2021: Schimbare radicală pe piața asigurărilor. Cum va afecta prețul polițelor RCA
O femeie a bătut la ușa vecinei care făcea amor zgomotos. Ce s-a întâmplat când a deschis ușa? A regretat pe loc
O femeie a bătut la ușa vecinei care făcea amor zgomotos. Ce s-a întâmplat când...
Pase in 4 intre pseudo-jurnalistii din presa independenta ieseana
Pase in 4 intre pseudo-jurnalistii din presa independenta ieseana
SURPRIZĂ TOTALĂ PENTRU UN GROPAR DINTR-UN CIMITIR DIN ORADEA. CE A GĂSIT ÎN TIMP CE SĂPA L-A FĂCUT SĂ SUNE DIRECT LA 112
SURPRIZĂ TOTALĂ PENTRU UN GROPAR DINTR-UN CIMITIR DIN ORADEA. CE A GĂSIT ÎN TIMP CE...