Acasă » Știri » Soția lui Rudel Obreja rupe tăcerea! Când a aflat, de fapt, fostul președinte FRB că are cancer: ”2 luni și jumătate s-a plâns de dureri”

Soția lui Rudel Obreja rupe tăcerea! Când a aflat, de fapt, fostul președinte FRB că are cancer: ”2 luni și jumătate s-a plâns de dureri”

De: Eliza Popescu 14/03/2023 | 19:18
Soția lui Rudel Obreja rupe tăcerea! Când a aflat, de fapt, fostul președinte FRB că are cancer: ”2 luni și jumătate s-a plâns de dureri”
Rudel Obreja a aflat în închisoare că suferă de cancer. (Foto: CANCAN.RO)

Rudel Obreja a murit în cursul zilei de duminică, 12 martie 2023, la vârsta de 57 de ani. Fostul președinte FRB suferea de cancer. Soția lui, Antonia Obreja, a făcut o multitudine de dezvăluiri legate de starea de sănătate a soțului ei, înainte și după încarcerare, dar și despre modul rapid în care organismul i s-a degradat. În doar două luni și jumătate, fostul campion slăbise 17 kilograme. Iată mai jos, în articol, detalii.

Starea de sănătate a fostului campion Rudel Obreja s-a degradat rapid, la scurt timp după ce a fost încarcerat. Deși a fost declarat clinic sănătos, înainte de a ajunge în spatele gratiilor, fostul președinte al Federației Române de Box a descoperit că suferea de cancer. A fost o „boală tăcută”, pentru că bărbatul nu a avut, pentru nicio clipă, vreun simptom.

Rudel Obreja a ajuns în penitenciar în data de 7 aprilie 2022. În luna noiembrie a anului 2021, fostul campion își făcuse analizele de rutină care au ieșit perfecte, inclusiv ecografia abdominală. În primăvara anului următor, după ce a fost condamnat, a stat 21 de zile în carantină, perioadă în care a fost consultat de medicii din penitenciar. Soția lui, Antonia Obreja, a declarat că era apt pentru detenție: „În urma tuturor consultațiilor la care a fost supus, ca oricare alt deținut, soțul meu a rezultat că este clinic sănătos și apt pentru detenție”.

Vezi și ULTIMELE POZE CU RUDEL OBREJA ÎN VIAȚĂ. BOALA NEMILOASĂ L-A MĂCINAT PÂNĂ ÎN ULTIMA ZI | EXCLUSIV

Rudel Obreja a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”. În penitenciar, a aflat că are cancer. Pe 12 martie, s-a stins din viață, la 57 de ani (Foto: CANCAN.RO)

Vezi și CE A PĂŢIT RUDEL OBREJA ÎN ÎNCHISOARE? ELENA UDREA A SPUS TOT, DUPĂ MOARTEA LUI

Durerile au început să apară, după ce a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova

Apoi, însă, situația s-a schimbat la 180 de grade pentru fostul președinte FRB. La nici două săptămâni după ce a ajuns în spatele gratiilor, a început să acuze dureri. La momentul respectiv, a mers la cabinetul medical al Penitenciarului Rahova, însă fără să afle o informație concludentă. Apoi, durerile s-au acutizat și, după ce au trecut cele 21 de zile de carantină, a fost mutat la Penitenciarul Jilava, cu regim semi-deschis.

„La aproximativ două săptămâni după încarcerarea din 7 aprilie 2022, a acuzat dureri. A mers la cabinetul medical de la penitenciarul Rahova de mai multe ori, unde i-au spus că durerile este posibil să fi apărut de la saltea, este posibil să fie de la pernă. A tot așteptat să se obișnuiască, numai că aceste dureri s-au acutizat și după carantină a fost mutat la penitenciarul Jilava, pentru că regimul lui era de semi-deschis, cum a tot executat anterior, și a fost mutat acolo pentru că așa se procedează”, a continuat să dezvăluie Antonia Obreja, la Antena 3 CNN.

A slăbit 17 kilograme în două luni și jumătate

Odată ce a ajuns la Penitenciarul Jilava, starea de sănătate a lui Rudel Obreja începuse să se degradeze din ce în ce mai mult. Deși era vizibil transformat, medicul penitenciarului îl trata cu două medicamente (Omez și Nospa), dar care nu își făceau efectul. Și nici nu aveau cum, pentru că, în realitate, fostul campion se lupta cu o boală nemiloasă. În două luni și jumătate, bărbatul slăbise 17 kilograme. În cele din urmă, a fost trimis în afara detenției, la un spital.

„Acolo lucrurile s-au acutizat dramatic. Din păcate, a stat două luni și jumătate în ochii unui medic, stingându-se pe picioare, pentru că el a slăbit 17 kilograme în două luni și jumătate, până când acest doctor a binevoit să îl trimită la un spital în afara penitenciarului, pentru consultații. A stat două luni și jumătate plângându-se de nouă ori la cabinetul medical numai în ultimele trei săptămâni, până să ajungă la spital, cu dureri groaznice, și i se administra Nospa și Omez.

Medicul de la Jilava i-a administrat Omez și Nospa, omul având cancer în stadiul 4 cu metasteze, în ultima fază a cancerului. Îl vedea că se usucă pe picioare și îi administra Omez și Nospa.

Mai mult, ceea ce mi se pare groaznic, îl trimite, la un moment dat, la Bagdasar Arseni la consult, în condițiile în care acest spital este un spital de neurologie. Nu are nicio treabă, nici măcar nu are secție de gastrologie. Medicii de acolo s-au mirat cum a ajuns acest om la ei, pentru că el acuza dureri abdominale”, a mai spus văduva lui Rudel Obreja.

Rudel Obreja, fostul președinte al FRB, era foarte abătut (Foto: CANCAN.RO)

Citește și CÂND ŞI UNDE VA FI ÎNMORMÂNTAT RUDEL OBREJA? CÂND VA FI ADUS ÎN ŢARĂ TRUPUL NEÎNSUFLEŢIT 

Boala care îl măcina i-a fost depistată după două luni și jumătate de chin

Abia după două luni și jumătate, Rudel Obreja a ajuns în fața unui medic de la Spitalul Floreasca. I-a fost efectuat un ecograf, iar doctorul a sesizat ceva neobișnuit în abdomenul lui. A fost internat pe loc. Apoi, a doua zi avea să primească un verdict crunt: fusese depistat cu cancer în stadiul IV, cu metastaze.

„Cancerul a fost depistat abia în momentul în care acest doctor a binevoit să îl trimită la Spitalul Floreasca, după două luni jumătate în care el acuza dureri și slăbise 17 kilograme. În momentul în care el a ajuns la Floreasca, i s-a făcut un ecograf, medicul a spus că ceva este în neregulă în abdomen, rămâne internat obligatoriu. A doua zi i-au făcut un computer tomograf care a venit cu vestea bombă. În momentul în care am fost anunțată, a căzut cerul pe mine.

Am crezut că este greșit pacientul, adică este diagnosticul pentru un alt pacient. Nici nu aveam cum să cred că soțul meu, dintr-un munte de om, care făcea sport în fiecare zi, care avea o viață foarte disciplinată, care avea o dietă îngrijită, ar fi putut vreodată să aibă cancer în stadiul 4 cu metastaze”, a continuat Antonia Obreja seria dezvăluirilor.

Apoi, a început o adevărată luptă între viață și moarte. Rudel Obreja își dorea să redevină sănătos și să scape de boala care îi măcina trupul. Din păcate, organismul lui a cedat în cursul zilei de duminică, 12 martie 2023. Familia se pregătește să îl conducă pe ultimul drum, iar soția lui, Antonia Obreja, este hotărâtă să îi apere numele și demnitatea.

Sursă foto: CANCAN.RO

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București Activează în presa online de mai bine de 5 ani Din anul 2019 face parte din grupul de presă Gândul Media Network
Parteneri
Bancul zilei | Șeful cel nou
Bancul zilei | Șeful cel nou
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din imaginile cu ea dezbrăcată!
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din...
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni cu pulsul ridicat
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Prodanca, adevărul despre mașinile „furate” din fața vilei de la Snagov! L-a spulberat pe Reghecampf! „Este executat silit pe tot ce are și este în degringoladă”
Prodanca, adevărul despre mașinile „furate” din fața vilei de la Snagov! L-a spulberat pe Reghecampf!...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Florin Piersic a prevestit ceea ce urma să i se întâmple: „Nu cred că o să mai am timp. Mă gândesc la ce urmează”. Dan Negru a dezvăluit totul pe rețelele sociale
Florin Piersic a prevestit ceea ce urma să i se întâmple: „Nu cred că o...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România. Mai am un frate în Canada.”
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic:
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Cartierul în care e bine să te muți astăzi. E cel mai sigur din toată România și stă cel mai bine la transport în comun, piste de biciclete și parcări
Cartierul în care e bine să te muți astăzi. E cel mai sigur din toată...
Ce se pune la rădăcina roșiilor să crească mari și gustoase. E un ingredient pe care îl ai sigur în casă
Ce se pune la rădăcina roșiilor să crească mari și gustoase. E un ingredient pe...
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă, dar și la TV
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă,...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile...
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din Egipt pe fondul deficitului de forţă de muncă
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din...
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu...
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la...
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor:
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
Singurele zodii care vor face bani frumoși în următoarele trei săptămâni. Vine norocul și renasc din propria cenușă
Singurele zodii care vor face bani frumoși în următoarele trei săptămâni. Vine norocul și renasc...
Care este cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are mult calciu și vitamina D, e mai bun ca somonul și îl găsești în toate supermarketurile din România
Care este cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are mult calciu și vitamina...
×