Acasă » Vedete » Jessie Baneș a lansat o nouă piesă patriotică! Artista a avut parte de numeroase peripeții la filmările clipului

Jessie Baneș a lansat o nouă piesă patriotică! Artista a avut parte de numeroase peripeții la filmările clipului

De: Alina Drăgan 24/02/2024 | 14:00
Jessie Baneș a lansat o nouă piesă patriotică! Artista a avut parte de numeroase peripeții la filmările clipului

Jessie Baneș și-a surprins, recent, publicul cu o nouă melodie, de această dată una cu un puternic mesaj patriotic. Cântăreața își iubește țara și a vrut să le reamintească românilor cât de frumoasă este. Noua sa melodie subliniază perfect acest lucru, însă până la lansare artista a avut de trecut câteva obstacole, căci autoritățile i-au blocat accesul la filmări.  

De ceva timp, Jessie Baneș lucrează la o piesă specială, pe care recent a prezentat-o publicului. Este vorba despre melodia „România Mea”, făcută special pentru a le reaminti românilor ce țară frumoasă au. Însă, cum totuși vorbim de România, artista s-a trezit cu câteva bețe în roate, puse chiar de către autorități, atunci când a filmat clipul.

(CITEȘTE ȘI: JESSIE BANEȘ, VEDETA CARE FACE SENZAȚIE CU O REȚETĂ DE MĂMĂLIGĂ. „AȘA GĂTEA BUNICA MEA CÂND ERAM MICUȚĂ”)

Jessie Baneș, o nouă piesă patriotică

Așa cum spuneam, artista Jessie Baneș a lansat o nouă piesă, în care și-a pus tot sufletul, vrând să transmită un mesaj important pentru românii de pretutindeni: iubirea de țară. Cântăreața consideră că România este o țară aparte, cu multe de oferit și cu atât de multe locuri frumoase.

Artista a anunțat lansarea piesei pe rețelele sociale, iar fanii au fost dornici să vadă despre ce este vorba. Clipul melodiei a fost filmat pe platoul Bucegi și arată o priveliște minunată. De dragul artei, cântăreața a îndurat frigul de pe munte și este cât se poate de mulțumită de rezultate.

„Azi am fost absentă pentru că pregătesc o piesă nouă. Toată ziua am petrecut-o pe Platoul Bucegi, unde am filmat videoclipul. Am prins o vreme splendidă, deși a fost destul de frig.

O să vedeți imaginile în curând, a meritat tot efortul și sunt convinsă că și răceala va sta departe de mine ❤ România mea, ești divină! Îți mulțumesc pentru peisajele cu care îmi bucuri privirea și îmi umpli sufletul de fiecare dată”, a scris Jessie Baneș, în mediul online.

Jessie Baneș, filmări blocate din cauza autorităților

Cum noua melodie a lui Jessie Baneș are un mesaj patriotic, artista și-a dorit ca în clipul piesei să prezinte imagini din instituții publice reprezentative pentru țara noastră, muzee sau chiar biserici pline de istorie. Așa că a contactat aceste instituții pentru a cere acordul de a filma, însă a fost refuzată imediat.

Reprezentanții unora dintre instituții nici nu au vrut să audă de ideea artistei, iar alții i-au cerut bani. Dezamăgită de răspunsul primit și de atitudinea celor cu care a vorbit, artista s-a reorientat rapid și a reușit să aducă în fața fanilor ei un videoclip impresionant, care subliniază frumusețea țării.

„Dragi prieteni, am lansat piesa România mea pentru că, cu bune și cu rele, cred cu tărie că tara noastră este așa cum am descris-o în aceste versuri. O minunăție de țară, cu oameni buni care o populează, cu peisaje desprinse din basmele cu zâne și cu o istorie care conturează caractere puternice. Sunt mândră ca sunt româncă, că m-am născut pe acest pământ sfânt, unde eroii pe care îi purtam în suflete și astăzi, au luptat sub semnul crucii cu toată ființa lor și cu speranța ca lasă urmașilor lor o Românie unită.

Fiecare țară are defectele ei, fiecare om are un cusur, dar nu trebuie sa punem etichete și să ne lăsăm mânați de credința că în altă parte a lumii e mai bine. Nicăieri nu-i ca acasă și asta ne-o pot relata românii care au plecat din țara lor de baștină.

Nu aș fi vrut să împărtășesc cu voi experiența neplăcută prin care am trecut, tocmai pentru că nu acesta este mesajul pe care vreau să îl propag cu acest eveniment al lansării melodiei, dar din păcate mă simt nevoită să trag un semnal de alarmă, pentru că vocea mea cred și sper că poate schimba ceva în această țară. După ce am înregistrat melodia, mi-am imaginat ca videoclipul ei să surprindă imagini din instituții publice reprezentative pentru țara noastră, muzee sau chiar biserici pline de istorie. Zis și făcut. Am dat telefoane și mail-uri acestor instituții, ca să fiu în legalitate, exprimându-mi dorința de a filma în aceste locuri care fac parte, până la urmă, din patrimoniul nostru, al românilor, unde ar trebui să avem acces neîngrădit.

Să nu mai vorbim de faptul că acestea sunt locații în care filmatul și fotografiatul nu sunt interzise. Spre marea mea surprindere, unele instituții nici nu s-au obosit să îmi răspundă, altele mi-au spus că pur și simplu «nu se poate» nemotivând de ce sau chiar m-au condiționat financiar. Adică pe românește mi-au cerut bani de «o cafea» – mită. Nu vreau să dau numele persoanelor care conduc aceste instituții, dar știm bine că la capitolul promovare, România stă foarte prost, iar acum nu mă mir de ce. Am discutat și cu alți artiști despre această problemă și mi-au fost relatate incidente asemănătoare.

Deși am avut această dezamăgire profundă lovindu-mă de birocrații care nu ar trebui să existe, am speranța că în România va fi mai bine. Dar fiecare trebuie să contribuim la această schimbare, pentru că schimbarea vine din noi înșine”, a povestit Jessie Baneș.

(VEZI ȘI: JESSIE BANEȘ, CADOU INEDIT PENTRU FANII SĂI. FOSTA CONCURENTĂ DE LA EUROVISION LE-A DAT VESTEA)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune și activează în presa online de patru ani. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Absolventă a Facultății de Comunicare citeste mai mult
Parteneri
Cel mai iscusit ospătar! Câte farfurii a reușit să ducă acest chelner, dintr-un singur drum
Cel mai iscusit ospătar! Câte farfurii a reușit să ducă acest chelner, dintr-un singur drum
FOTO. Schimb de partenere sexy între milionari. Unul i-a luat iubita, altul femeia care i-a făcut doi copii
FOTO. Schimb de partenere sexy între milionari. Unul i-a luat iubita, altul femeia care i-a...
INCREDIBIL! Cât de frumoasă e Adina Maria, femeia care tocmai a obținut ordin de restricție împotriva lui Cristi Tănase! S-au căsătorit în octombrie
INCREDIBIL! Cât de frumoasă e Adina Maria, femeia care tocmai a obținut ordin de restricție...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la...
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și...
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Cât costă noul Hyundai i20 în România. Bate Dacia la preț?
Cât costă noul Hyundai i20 în România. Bate Dacia la preț?
Gestul emoționant făcut de Alina Marymar, după moartea nepotului său: „Luculeață, ți-am luat” Micuțul Lucas s-a stins după o luptă grea cu cancerul
Gestul emoționant făcut de Alina Marymar, după moartea nepotului său: „Luculeață, ți-am luat” Micuțul Lucas...
A murit Preotul Gheorghe! Breaking news
A murit Preotul Gheorghe! Breaking news
Robi și Julia, un nou schimb acid de replici în Casa Iubirii! Concurenta este revoltată de faptul că Robi îi conturează imaginea femeii refuzate: „Tot spune că el nu a fost niciodată interesat.”
Robi și Julia, un nou schimb acid de replici în Casa Iubirii! Concurenta este revoltată...
„A dispărut” Geta Sterp, strigăt de ajutor în mediul online! Sora lui Culiță Sterp a făcut anunțul trist în urmă cu câteva ore: „Nu știe nimeni nimic de el”
„A dispărut” Geta Sterp, strigăt de ajutor în mediul online! Sora lui Culiță Sterp a...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să...
BANCUL ZILEI. - Îs supărat, mă, Vasile! - De ce, măi Ioane, că de-abia te-ai întors din concediu?!
BANCUL ZILEI. - Îs supărat, mă, Vasile! - De ce, măi Ioane, că de-abia te-ai...
Schimbare notabile pentru WhatsApp. Ce modificări au fost aduse?
Schimbare notabile pentru WhatsApp. Ce modificări au fost aduse?
OBICEIUL sănătos prin care CÂȘTIGI ani întregi de viață!
OBICEIUL sănătos prin care CÂȘTIGI ani întregi de viață!
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Județele din România unde se cultivă puternic fructe exotice. Românii dau bani frumoși în supermarketuri pe cele aduse din import
Județele din România unde se cultivă puternic fructe exotice. Românii dau bani frumoși în supermarketuri...
Locul din România unde poți avea parte de o experiență unică. Peisajul îți taie răsuflarea, dar nu e pentru oricine
Locul din România unde poți avea parte de o experiență unică. Peisajul îți taie răsuflarea,...
Schimbare pentru TOȚI cei cu BULETINE de identitate. Decizia momentului în România
Schimbare pentru TOȚI cei cu BULETINE de identitate. Decizia momentului în România
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, anunţ de ultimă oră despre căsnicie. Sunt împreună de 10 ani şi au două fetiţe
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, anunţ de ultimă oră despre căsnicie. Sunt împreună de 10...
Trei semne că discuți cu un robot escroc AI
Trei semne că discuți cu un robot escroc AI
O tânără, parţial paralizată după ce solistul trupei favorite s-a aruncat de pe scenă la un concert
O tânără, parţial paralizată după ce solistul trupei favorite s-a aruncat de pe scenă la...
Maghiarii din România se revoltă. Este o situație fără precedent
Maghiarii din România se revoltă. Este o situație fără precedent
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Meteorologii Accuweather anunță o vară CIUDATĂ pe litoral! Cum va fi vremea în iulie și în august, în Mamaia și în celelalte stațiuni de la mare
Meteorologii Accuweather anunță o vară CIUDATĂ pe litoral! Cum va fi vremea în iulie și...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de...
Cristina Cioran are un nou iubit, după despărțirea de tatăl fiicei ei. Ce planuri are cu noul bărbat din viața ei
Cristina Cioran are un nou iubit, după despărțirea de tatăl fiicei ei. Ce planuri are...
”Vai de capul meu, a făcut de râs concursul”  Saveta Bogdan, critică dur câștigătorul Eurovision 2024. Ce a scos-o din sărite pe interpreta de muzică populară
”Vai de capul meu, a făcut de râs concursul” Saveta Bogdan, critică dur câștigătorul Eurovision...
Rețeta de pâine de dietă a Andreei Marin. Ce mănâncă Zâna Surprizelor pentru a arăta bine
Rețeta de pâine de dietă a Andreei Marin. Ce mănâncă Zâna Surprizelor pentru a arăta...
Băutura care îți distruge somnul mai rău decât cafeaua. Te poate ține treaz toată noaptea
Băutura care îți distruge somnul mai rău decât cafeaua. Te poate ține treaz toată noaptea
Aplicațiile populare pe care trebuie să le ștergi de pe telefon. Cum îți pot afecta dispozitivul
Aplicațiile populare pe care trebuie să le ștergi de pe telefon. Cum îți pot afecta...
×