Acasă » Vedete » Jessie Baneș a lansat o nouă piesă patriotică! Artista a avut parte de numeroase peripeții la filmările clipului

Jessie Baneș a lansat o nouă piesă patriotică! Artista a avut parte de numeroase peripeții la filmările clipului

De: Alina Drăgan 24/02/2024 | 14:00
Jessie Baneș a lansat o nouă piesă patriotică! Artista a avut parte de numeroase peripeții la filmările clipului

Jessie Baneș și-a surprins, recent, publicul cu o nouă melodie, de această dată una cu un puternic mesaj patriotic. Cântăreața își iubește țara și a vrut să le reamintească românilor cât de frumoasă este. Noua sa melodie subliniază perfect acest lucru, însă până la lansare artista a avut de trecut câteva obstacole, căci autoritățile i-au blocat accesul la filmări.  

De ceva timp, Jessie Baneș lucrează la o piesă specială, pe care recent a prezentat-o publicului. Este vorba despre melodia „România Mea”, făcută special pentru a le reaminti românilor ce țară frumoasă au. Însă, cum totuși vorbim de România, artista s-a trezit cu câteva bețe în roate, puse chiar de către autorități, atunci când a filmat clipul.

(CITEȘTE ȘI: JESSIE BANEȘ, VEDETA CARE FACE SENZAȚIE CU O REȚETĂ DE MĂMĂLIGĂ. „AȘA GĂTEA BUNICA MEA CÂND ERAM MICUȚĂ”)

Jessie Baneș, o nouă piesă patriotică

Așa cum spuneam, artista Jessie Baneș a lansat o nouă piesă, în care și-a pus tot sufletul, vrând să transmită un mesaj important pentru românii de pretutindeni: iubirea de țară. Cântăreața consideră că România este o țară aparte, cu multe de oferit și cu atât de multe locuri frumoase.

Artista a anunțat lansarea piesei pe rețelele sociale, iar fanii au fost dornici să vadă despre ce este vorba. Clipul melodiei a fost filmat pe platoul Bucegi și arată o priveliște minunată. De dragul artei, cântăreața a îndurat frigul de pe munte și este cât se poate de mulțumită de rezultate.

„Azi am fost absentă pentru că pregătesc o piesă nouă. Toată ziua am petrecut-o pe Platoul Bucegi, unde am filmat videoclipul. Am prins o vreme splendidă, deși a fost destul de frig.

O să vedeți imaginile în curând, a meritat tot efortul și sunt convinsă că și răceala va sta departe de mine ❤ România mea, ești divină! Îți mulțumesc pentru peisajele cu care îmi bucuri privirea și îmi umpli sufletul de fiecare dată”, a scris Jessie Baneș, în mediul online.

Jessie Baneș, filmări blocate din cauza autorităților

Cum noua melodie a lui Jessie Baneș are un mesaj patriotic, artista și-a dorit ca în clipul piesei să prezinte imagini din instituții publice reprezentative pentru țara noastră, muzee sau chiar biserici pline de istorie. Așa că a contactat aceste instituții pentru a cere acordul de a filma, însă a fost refuzată imediat.

Reprezentanții unora dintre instituții nici nu au vrut să audă de ideea artistei, iar alții i-au cerut bani. Dezamăgită de răspunsul primit și de atitudinea celor cu care a vorbit, artista s-a reorientat rapid și a reușit să aducă în fața fanilor ei un videoclip impresionant, care subliniază frumusețea țării.

„Dragi prieteni, am lansat piesa România mea pentru că, cu bune și cu rele, cred cu tărie că tara noastră este așa cum am descris-o în aceste versuri. O minunăție de țară, cu oameni buni care o populează, cu peisaje desprinse din basmele cu zâne și cu o istorie care conturează caractere puternice. Sunt mândră ca sunt româncă, că m-am născut pe acest pământ sfânt, unde eroii pe care îi purtam în suflete și astăzi, au luptat sub semnul crucii cu toată ființa lor și cu speranța ca lasă urmașilor lor o Românie unită.

Fiecare țară are defectele ei, fiecare om are un cusur, dar nu trebuie sa punem etichete și să ne lăsăm mânați de credința că în altă parte a lumii e mai bine. Nicăieri nu-i ca acasă și asta ne-o pot relata românii care au plecat din țara lor de baștină.

Nu aș fi vrut să împărtășesc cu voi experiența neplăcută prin care am trecut, tocmai pentru că nu acesta este mesajul pe care vreau să îl propag cu acest eveniment al lansării melodiei, dar din păcate mă simt nevoită să trag un semnal de alarmă, pentru că vocea mea cred și sper că poate schimba ceva în această țară. După ce am înregistrat melodia, mi-am imaginat ca videoclipul ei să surprindă imagini din instituții publice reprezentative pentru țara noastră, muzee sau chiar biserici pline de istorie. Zis și făcut. Am dat telefoane și mail-uri acestor instituții, ca să fiu în legalitate, exprimându-mi dorința de a filma în aceste locuri care fac parte, până la urmă, din patrimoniul nostru, al românilor, unde ar trebui să avem acces neîngrădit.

Să nu mai vorbim de faptul că acestea sunt locații în care filmatul și fotografiatul nu sunt interzise. Spre marea mea surprindere, unele instituții nici nu s-au obosit să îmi răspundă, altele mi-au spus că pur și simplu «nu se poate» nemotivând de ce sau chiar m-au condiționat financiar. Adică pe românește mi-au cerut bani de «o cafea» – mită. Nu vreau să dau numele persoanelor care conduc aceste instituții, dar știm bine că la capitolul promovare, România stă foarte prost, iar acum nu mă mir de ce. Am discutat și cu alți artiști despre această problemă și mi-au fost relatate incidente asemănătoare.

Deși am avut această dezamăgire profundă lovindu-mă de birocrații care nu ar trebui să existe, am speranța că în România va fi mai bine. Dar fiecare trebuie să contribuim la această schimbare, pentru că schimbarea vine din noi înșine”, a povestit Jessie Baneș.

(VEZI ȘI: JESSIE BANEȘ, CADOU INEDIT PENTRU FANII SĂI. FOSTA CONCURENTĂ DE LA EUROVISION LE-A DAT VESTEA)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune și activează în presa online de patru ani. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Absolventă a Facultății de Comunicare citeste mai mult
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...