A băgat banii într-un… Cum i-a ”tocat” Roxana 100.000 € lui Florin Salam

Publicat: 05/01/2018 | 00:00

Luna decembrie a anului trecut a fost deosebit de dificilă pentru Florin Salam şi iubita lui, Roxana Dobre, care s-au despărţit, dar au intrat în 2018 iarăşi împreună. Aşa-zisele motive ale certurilor dintre ei au ajuns în spaţiul public, dar nimeni nu a ştiut cu exactitate de ce bruneta şi-a luat fetiţele şi a plecat acasă la mama ei. CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România, a aflat însă un motiv extrem de plauzibil al rupturii din familia manelistului! (VEZI AICI: Florin Salam, surpriză pentru Roxana Dobre după marea împăcare! Unde a dus-o manelistul pe mama fetiţelor lui)

Imediat ce vestea despărţirii lui Florin Salam a ajuns la urechile fanilor, aceştia au început să construiască fel şi fel de scenarii. Persoane apropiate manelistului au spus iniţial că Roxana Dobre l-ar fi înşelat chiar cu fostul ei iubit, dar Roxana a intervenit imediat ca să spună public că Florin e bărbatul vieţii ei şi că certurile dintre ei nu au dus la o despărţire. Separarea a avut loc până la urmă şi chiar Salam a confirmat-o „Nu ne mai împăcăm. Nu prea vreau să vorbesc despre asta, nu e un moment bun. Poate altă dată, când va fi momentul, dar acum nu este…”, a spus atunci Florin Salam, la Antena Stars.

(CITEŞTE ŞI: Florin Salam, prima reacţie după despărţirea de Roxana Dobre! Ce a putut să spună despre mama copiilor săi)

Iată însă că nu au putut să stea prea mult departe unul de altul şi Revelionul i-a prins iarăşi împreună. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a aflat însă şi motivul real a al despărţirii dintre ei, care este unul cât de poate de serios: banii! Şi nu, nu e aşa cum s-a spus iniţial, că Roxana Dobre ar fi fugit de acasă cu 100.000 de euro, ci că ar fi pierdut suma respectivă!

N-a avut succes în afaceri!

Mai exact, Roxana Dobre nu ar fi vrut să depindă mereu de banii luaţi la cântări de Florin Salam, ce-i drept, sume deloc de neglijat, şi ar fi vrut să deţină şi ea fondurile ei. Roxana şi-a încercat norocul în afaceri, dar a apelat tot la banii iubitului ei pentru ”start-up”. Aşa se face că iubita manelistului a deschis un salon de înfrumuseţare lângă Bucureşti, în localitatea Popeşti Leordeni! Aceasta era una din cele câteva încercări ale Roxanei de a-şi deschide o afacere proprie, toate însă fiind sortite eşecului!

(VEZI ŞI: Împăcare cu scântei între Roxana Dobre şi Florin Salam! De Revelion, manelistul a iertat-o şi….)

Cel puţin în afacerea cu servicii cosmetice, Roxana a pornit de la început prost, pentru că pe strada pe care îşi deschisese salonul, la distanţă destul de mică, mai erau doua asemenea saloane de înfrumuseţare. Iubita lui Salam a investit câteva zeci de mii de euro în mobilier, amenajări şi aparatură, a angajat oameni, dar aceştia au plecat unul câte unul pentru că salonul ducea lipsă de clienţi din cauza ”vadului” prost gândit. Lucrurile au mers atât de prost încât oamenii i-au plecat, iar Roxana a fost nevoită să închidă afacerea. Banii investiţi au fost pierduţi iremediabil, iar acest lucru l-a deranjat pe Salam, care a i-a reproşat aceste lucruri. Până la ceartă şi scandal nu a mai fost decât un pas, iar rezultatul a fost cel remarcat de toată lumea!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

(N.D.)

 

Citește și...