Împăcare cu scântei între Roxana Dobre şi Florin Salam! De Revelion, manelistul a iertat-o şi….

Publicat: 02/01/2018 | 11:48
Împăcare cu scântei între Roxana Dobre şi Florin Salam! De Revelion, manelistul a iertat-o şi….

Scandalul izbucnit între Roxana Dobre şi Florin Salam, după ce “soţia” manelistului a plecat de acasă cu fiicele lor, pare să se fi stins, în sfârşit. Florin Salam a decis să-i mai dea o şansa Roxanei Dobre şi s-au împăcat chiar de Anul Nou! Surse apropiate de cuplu susţin că manelistul a sunat-o chiar de Revelion şi a sensibilizat-o cu vorbe dulci.

Iniţial, Florin Salam a părut nervos la telefon, dar a sunat-o, de fapt, ca să-i mărturisească tot ce simte pentru ea. I-a spus că o iubeşte şi a chemat-o de urgenţă la Braşov, acolo unde îşi petrecea Revelionul. Fără să stea prea mult pe gânduri, Roxana Dobre a fugit la munte. Se pare că întâlnirea lor a fost una cu scântei, lacrimi, săruturi şi îmbrăţişări. Bruneta a stat lipită de el pe tot parcursul serii, iar cei doi au părut ca doi porumbei.

Florin Salam, certat cu copiii din prima căsătorie

Pentru hotărârile luate în legătură cu mama fiicelor sale, artistul a plătit, însă, un preţ uriaş: copiii din prima căsătorie nu vor să mai audă de el. Astfel, Dany, fiul lui Florin Salam, locuieşte cu mătuşa lui, Aura, în timp ce Betty s-a mutat cu logodnicul ei, Cătălin Vişănescu, de câteva luni.

“Florin Salam şi Roxana s-au împăcat. Au făcut Crăciunul împreună. El a spus că o iubeşte şi că o iartă, chiar dacă a avut o aventură. A spus că o acceptă şi aşa. Crăciunul l-au făcut fără copii! Au fost discuţii mari. Betty stă cu Cătălin. A spus că nu mai vrea să audă de taică-su’! Dany nu se duce nici el la ei, băiatul stă cu mătuşa lui, Aura, în vechea casă a lui Florin. Şi totul numai din cauza Roxanei! Copiii preferă doar să vorbească la telefon cu el. Răutatea Roxanei n-are limite”, a declarat “fratele” lui Florin Salam pentru Cancan.ro. (Citeşte aici Ce s-a întâmplat între Florin Salam şi Roxana imediat după Crăciun)

Citește și...