Avem detalii de ultimă oră! Ce s-a întâmplat între Florin Salam şi Roxana imediat după Crăciun

Publicat: 28/12/2017 | 00:00

Scandalul izbucnit între Roxana Dobre şi Florin Salam, după ce “soţia” manelistului a plecat de acasă cu fiicele lor, pare să se fi stins, în sfârşit. "Fratele" lui Salam a dat detalii exclusive pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România despre viaţa din prezent a artistului şi a mamei fetiţelor sale. El a dezvăluit ce sacrificiu uriaş a făcut Florin ca să fie fericit. Decizia artistului are consecinţe grave: este vorba despre fiul şi fiica sa din mariajul cu Fănica, prima lui soţie. (CITEŞTE AICI: Cum a petrecut Crăciunul Văncică, bărbatul despre care s-a spus că Roxana Dobre l-a înşelat pe Salam)

Contactat de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, “fratele” lui Florin Salam a povestit că manelistul şi Roxana Dobre au îngropat securea războiului şi au decis să meargă împreună pe drumul vieţii. Astfel, ei au petrecut Crăciunul împreună, iar alături le-au avut şi pe micuţele Rania şi Jacqueline. Apropiatul artistului a mai mărturisit că Florin Salam o iubeşte pe “soţia” lui şi că îi iartă aventura pe care a avut-o.

(NU RATA, AICI: Fiica lui Florin Salam şi-a surprins fanii: „Lângă cei dragi, familia…”. Imaginea de colecţie în zi de Crăciun)

Pentru hotărârile luate în legătură cu mama fiicelor sale, artistul a plătit, însă, un preţ uriaş: copiii din prima căsătorie nu vor să mai audă de el. Astfel, Dany, fiul lui Florin Salam, locuieşte cu mătuşa lui, Aura, în timp ce Betty s-a mutat cu logodnicul ei, Cătălin Vişănescu, de câteva luni.

“Florin Salam şi Roxana s-au împăcat. Au făcut Crăciunul împreună. El a spus că o iubeşte şi că o iartă, chiar dacă a avut o aventură. A spus că o acceptă şi aşa. Crăciunul l-au făcut fără copii! Au fost discuţii mari. Betty stă cu Cătălin. A spus că nu mai vrea să audă de taică-su’! Dany nu se duce nici el la ei, băiatul stă cu mătuşa lui, Aura, în vechea casă a lui Florin. Şi totul numai din cauza Roxanei! Copiii preferă doar să vorbească la telefon cu el. Răutatea Roxanei n-are limite”, a declarat “fratele” lui Florin Salam pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Betty se mărită la anul

Fiica celebrului artist a fost cerută de soţie pe 11 septembrie 2017. În 2018, pe 28 august, Betty Salam va face cununia civilă cu logodnicul său Cătălin Vişănescu, iar în 2019, nunta.

(VEZI ŞI: Fiica lui Florin Salam, în culmea fericirii! Logodnicul ei i-a adus un cadou foarte scump, după ce s-a întors în ţară: „Mulţumesc, iubirea mea!”)

Povestea de dragoste dintre Florin Salam şi Roxana Dobre a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Manelistul are două fetiţe cu Roxana Dobre: Jacqueline Maria şi Rania. Bruneta e însărcinată, iar anul viitor urmează să devină mamă pentru a treia oară.

Betty e fiica lui Florin Salam din prima căsătorie. Ştefania sau Fănica, aşa cum o alinta Florin pe soţia lui, a fost răpusă de cancer. Ea i-a dăruit şi un băiat, pe Dany.

(VEZI ŞI: Surpriză de Crăciun. Florin Salam şi Roxana Dobre, din nou împreună! Ce fotografie a apărut pe un cont de socializare de-al manelistului)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...