Fiica lui Florin Salam, în culmea fericirii! Logodnicul ei i-a adus un cadou foarte scump, după ce s-a întors în ţară: „Mulţumesc, iubirea mea!”

Publicat: 24/12/2017 | 18:53

"Ginerele" lui Florin Salam a avut parte de o primire incendiară, după ce a revenit în România din Spania, unde a fost ca să vadă un meci important. Cătălin Vişănescu i-a adus logodnicei sale un dar de câteva mii de euro, iar Betty a împărtăşit bucuria trăită cu fanii.

Citeşte şi: Mesajul naşului lui Florin Salam după despărţirea manelistului de Roxana Dobre

Viitorul ginere al lui Florin Salam i-a adus lui Betty o superbă haină de blană. Aceasta este scurtă şi are culoarea neagră. Fericită, tânără artista i-a mulţumit şi public lui Cătălin Vişănescu, după ce a sărit în braţele lui şi „l-a sufocat” cu sărutări fierbinţi.

„Mulţumesc, iubirea mea! Superbă! Blană de blană! Te iubesc”, a scris Betty pe fotografia pe care a făcut-o darului primit de la logodnicul ei.

Citeşte şi: FOTO / Betty Salam a trăit momente neaşteptate într-un taxi! Şoferul s-a dezlănţuit, iar ea a filmat totul! Imaginile sunt virale

Betty e fiica lui Florin Salam din prima căsătorie. Ştefania sau Fănica, aşa cum o alinta pe soţia lui, care a fost răpusă de cancer, i-a dăruit şi un băiat: Dany. Manelistul are două fetiţe cu Roxana Dobre: Jacqueline Maria şi pe Rania. Bruneta e însărcinată, iar anul viitor urmează să devină mamă pentru a treia oară. Povestea de dragoste dintre Florin Salam şi Roxana Dobre a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei.

 

Citește și...