Surpriză de Crăciun. Florin Salam şi Roxana Dobre, din nou împreună! Ce fotografie a apărut pe un cont de socializare de-al manelistului

Publicat: 25/12/2017 | 11:05

Pe 22 decembrie, Rania, fetiţa lui Florin Salam şi a Roxanei Dobre, a împlinit un an, iar micuţa a fost sărbătorită cum se cuvine. La petrecere a participat inclusiv naşul copilei, care a transmis şi un mesaj emoţionant.

 

“La mulţi ani, finuţa mea, RANYA, fetiţa lui F.S! Să fii sănătoasă, te iubeşte naşul tău”, a scris naşul Raniei în dreptul unei fotografii cu micuţa, în care apare inclusiv Florin Salam.

Chiar în ziua de Crăciun, pe un cont de socializare deschis pe numele lui Florin Salam, a apărut o fotografie în care manelistul apare alături de Roxana Dobre, cea cu care s-ar afla în plin scandal. Cei doi se ţin de gât şi sunt cu zâmbetul pe buze.

În faţa lor, pe o măsuţă, se află un buchet de flori şi un tort pe care scrie “La mulţi ani!”. Lucru care ne face să ne întrebăm dacă nu cumva cei doi s-au împăcat şi au sărbătorit-o împreună pe Rania.

Nu se ştie, însă, dacă fotografia este actuală şi nici dacă respectivul cont de socializare aparţine lui Florin Salam. Astfel că totul rămâne sub semnul întrebării.

Citește și...