A dat-o deja uitării! Gestul făcut de BEN a scos-o din minţi pe DIANA! „Şi-a găsit alt sponsor!”

Publicat: 20/06/2017 | 19:30

Ben de la ”Insula iubirii” a uitat de Diana, iar asta se pare că nu a fost chiar pe placul brunetei. Ea nu a pierdut timpul de când s-a întors în ţară şi se pare că şi-a găsit deja noi ”finanţatori”, care au suplinit lipsa fostului iubit. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, are toate detaliile. (VEZI ŞI: Declaraţia Dianei, fosta iubită a lui Vârciu după scandalul de la ”Insula iubirii” în care a fost implicat Dee Dee! Ea şi-a rupt piciorul, iar Diana... ”Tot ceea ce am făcut în această emsiune....”)

Diana şi Ben de la ”Insula iubirii” au mers în Thailanda ca să-şi testeze fidelitatea, însă nu au reuşit să treacă testul, iar relaţia lor amoroasă a luat sfârşit acolo. La întoarcere, bruneta a încercat să beneficieze de aceleaşi favoruri de la fostul iubit, însă se pare că planul nu a ţinut. (NU RATA AICI: Fotografii interzise minorilor cu Diana de la ”Insula iubirii”! Fostul iubit plin de bani a pozat-o goală, iar noi am pus mâna pe imagini)

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a aflat că bruneta s-a supărat extrem de tare când a realizat că nu mai este o prioritate pentru Ben. Şi asta s-a întâmplat când nu se putea mai prost: chiar de ziua ei, când fostul iubit a uitat cu desăvârşire de ea.

”Dianei i-a fost ziua pe 15 iunie şi eu am uitat de ziua ei. Nu i-a picat bine. Am uitat şi de cadou şi să-i spun «La mulţi ani». Şi-a făcut ziua la NUBA, dar pe mine nu m-a invitat. Nu ştiu de unde a avut bani pentru petrecere. Ori şi-a găsit alt sponsor/iubit, ori au pus bani mai mulţi prieteni şi i-au făcut o surpriză. Habar n-am cum a reuşit, dar e posibil să-i fi plătit prietenii, nu ştiu exact. Poate considera că darul meu pentru ea a fost faptul că am fugit din ţară. Am plecat în Olanda cu un proiect IT pentru statul olandez”, a declarat Ben pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

Diana, reproşuri la adresa lui Ben de la ”Insula iubirii” pentru că nu o mai susţine financiar

O sursă din apropierea celor doi a dezvăluit pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, că Diana a revenit la fostul iubit, care obişnuia să o susţină financiar. (CITEŞTE ŞI: Diana şi Andi au dormit împreună. „A venit totul natural!” Fotografii incendiare)

”Ben zice că-l tot sună Diana să îi ceară bani”, a declarat sursa citată pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România. (Vezi mai multe detalii AICI)

Citește și...