Fotografii interzise minorilor cu Diana de la ”Insula iubirii”! Fostul iubit plin de bani a pozat-o goală, iar noi am pus mâna pe imagini!

Publicat: 12/06/2017 | 00:00

Ben şi Diana de la ”Insula iubirii” nu au fost doar iubit şi iubită, ci şi parteneri în proiectele profesionale, sprijinindu-se şi inspirându-se unul pe celălalt. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unor imagini interzise minorilor cu bruneta, realizate chiar de fostul ei iubit.

Ben şi Diana de la ”Insula iubirii” au avut o relaţie intensă, care, deşi a sfârşit în Thailanda, încă mai produce ”efecte”.

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a aflat că fostul iubit al brunetei este pasionat de fotografie, iar cea care l-a inspirat a fost chiar ea. Ben a realizat un pictorial extrem de sexy cu Diana, exersându-şi talentul de fotograf. Diana a jucat perfect rolul de model şi a flirtat cu obiectivul camerei, lăsând deoparte orice inhibiţie şi punându-şi în valoare frumuseţea şi senzualitatea. (VEZI ŞI: Diana de la „Insula Iubirii” a apărut cu un copil în braţe! Ce reacţii a stârnit fosta iubită a lui Ben)

Ben şi Diana au făcut o echipă de excepţie şi deşi au ”jucat” la limita dintre vulgaritate şi senzualitate, au reuşit să nu o depăşească şi să rămână în sfera celei de-a doua, realizând un adevărat pictorial artistic. (CITEŞTE ŞI: Diana de la ”Insula iubirii” l-a înşelat pe Ben cu ”ispita” Andy, dar s-a combinat în final cu…AM AFLAT ADEVĂRUL!)

”Sunt fotograf amator, iar fotografia e hobby-ul meu. Diana a fost muza mea şi i-am făcut câteva poze în care am surprins-o în ipostaze artistice”, a declarat Ben de la ”Insula iubirii” pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

Ben şi Diana s-au despărţit în Thailanda

Ben şi Diana de la ”Insula iubirii” s-au despărţit în Thailanda, după ce bruneta şi-a văzut iubitul flirtând cu ispitele şi atingându-le. Bruneta s-a declarat dezamăgită şi, după ce a pus punct relaţiei, s-a cuplat cu ispita Andy, însă legătura lor nu a rezistat când s-au întors în ţară. În prezent, Diana s-ar iubi cu ispita Marco, cu care s-ar fi cuplat după întoarcerea din Thailanda.

”După ce au venit în ţară, Marco a mers în vizită la Ben şi la Diana. În perioada aia, Diana încerca să aibă o relaţie cu Andy. Ea şi-a petrecut chiar câteva nopţi în Militari, la Andy. El a acceptat să-i fie alături, dar ca prieten. Marco s-a îndrăgostit de ea, i-a trimis flori, apoi a invitat-o la nunta surorii lui, în Italia. Diana a acceptat şi a plecat cu el în Italia. Acum, probabil s-a mutat cu Marco într-un complex de lux din Capitală. Diana a luat maşina lui Ben într-o seară, la club, deşi ea nu are permis. S-a îmbătat şi la întoarcere a condus Marco. Diana i-a zgâriat maşina de două ori lui Ben: o dată când a parcat şi o dată când s-a plimbat cu ea”, a declarat o prietenă din anturajul Dianei de la ”Insula iubirii” pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România. (CITEŞTE ŞI: Diana l-a jignit grav pe Ben. Ce a spus fosta iubită a lui Liviu Vârciu despre bărbat)

Citește și...