Diana de la ”Insula iubirii” l-a înşelat pe Ben cu ”ispita” Andy, dar s-a combinat în final cu…AM AFLAT ADEVĂRUL!

Publicat: 08/06/2017 | 00:00

Diana de la ”Insula iubirii” a căzut pradă ispitei Andy în Thailanda, însă se pare că, odată ajunşi în România, tânărul nu a mai vrut-o. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a aflat detalii despre finalul poveştii lor de dragoste, dar şi cum a reuşit bruneta să pună mâna pe o altă ispită, după ce l-a scăpat printre degete pe bărbatul pentru care a renunţat la Ben. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Diana de la ”Insula iubirii” a continuat telenovela din Thailanda şi după revenirea în România. Odată ajunsă acasă, bruneta a încercat să continue relaţia cu ispita Andy, însă se pare că el nu a mai vrut-o. După câteva zile petrecute împreună la Andy acasă, Diana a trebuit să se resemneze cu gândul că nu pot fi mai mult decât prieteni. (VEZI ŞI: El e fostul soţ al Dianei de la ”Insula iubirii”! Cum arăta şi cum s-a îmbrăcat bruneta la cununia civilă)

”După ce au venit în ţară, Marco a mers în vizită la Ben şi la Diana. În perioada aia, Diana încerca să aibă o relaţie cu Andy. Ea şi-a petrecut chiar câteva nopţi în Militari, la Andy. El a acceptat să-i fie alături, dar ca prieten”, a declarat o prietenă din anturajul Dianei de la ”Insula iubirii” pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

Telenovela nu a luat sfârşit aici, iar CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a aflat cu cine se iubeşte acum Diana! Fosta iubită a lui Liviu Vârciu l-a vrăjit pe Marco, o altă ispită masculină de pe ”Insula iubirii”, care a început să o curteze imediat ce a auzit că relaţia dintre ea şi Andy a luat sfârşit. (CITEŞTE ŞI: Diana a vorbit despre relaţia pe care a avut-o cu Liviu Vârciu. Cât timp au fost împreună. „Ne-am cunoscut…”)

Marco s-a îndrăgostit iremediabil de Diana şi a început să-i trimită flori, după care a trecut la nivelul următor şi a invitat-o să meargă cu el în Italia, la nunta surorii lui. După ce s-au întors, Diana s-a mutat cu Marco în apartamentul lui, dintr-un complex rezidenţial de lux din Capitală.

”Marco s-a îndrăgostit de ea, i-a trimis flori, apoi a invitat-o la nunta surorii lui, în Italia. Diana a acceptat şi a plecat cu el în Italia. Acum, probabil s-a mutat cu Marco într-un complex de lux din Capitală. Diana a luat maşina lui Ben într-o seară, la club, deşi ea nu are permis. S-a îmbătat şi la întoarcere a condus Marco. Diana i-a zgâriat maşina de două ori lui Ben: o dată când a parcat şi o dată când s-a plimbat cu ea”, a mai spus sursa citată. (NU RATA, AICI: Discuţiile private dintre ei au ajuns la noi! Cum l-a ”şantajat” Diana pe Ben de la ”Insula iubirii” printr-un schimb de mesaje)

Bruneta ascunde o poveste de viaţă tulburătoare! Aceeaşi sursă a dezvăluit pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, că fosta iubită a lui Vârciu a fost crescută de părinţi adoptivi şi că ea şi-a cunoscut tatăl biologic când avea 20 de ani: ”Tatăl ei nu este tatăl ei biologic. Diana l-a căutat pe tatăl biologic când era cu Ben şi atunci a dat de el. Ea când vorbeşte de tată, face referire la cel care a crescut-o, nu la cel biologic. Nici mama ei nu este mama ei biologică. Diana nu a fost crescută de părinţii ei biologici”.

Cine e ispita Marco

Marco are 37 de ani şi este la prima apariţie în reality-showul ”Insula iubirii”. El este un antreprenor italian, stabilit în România în urmă cu şapte ani.

”M-am născut în Milano, însă de zece ani sunt în România. Şapte ani am locuit în Sibiu, de trei ani sunt în Bucureşti. A fost o alegere profesională. Tatăl meu avea o afacere aici, eu am venit în vacanţă, mi-a plăcut mult şi am rămas. Poporul ăsta practic m-a înfiat, m-am regăsit în tot ce am găsit în ţara asta. Locul meu preferat din România este Sibiul: îmi place mult oraşul, e diferit de Milano, unde e agitaţie mare. Milano se apropie mult de Bucureşti”, a povestit, la un moment dat, Marco. (CITEŞTE ŞI: Cei mai populari concurenţi de la ”Insula iubirii” se acuză grav: ”Cumpără femeile şi…”)

Citește și...